A honda lomot kivonatom, hazarangatom, felhekkelrm ra a babakad idomokat, valami olcso sexi fetest rakok ra hatha kivanatosabb lessz valami hulyenek es megprobalom eladni, az idomok tank meg egy halom vacak is elado lesz.
Ha nincs hulye talan nyaron veszrk ki szabit es kirangatom kispalyara.
Na az a szintiszta trollkodas.
Akkor feszulsz be ha idegbol valaszolsz,nem viccbol.
Amugy a ratyiribinek sok a dolga az uj varoshazi buzibarral.Egy csomo uj arc forog most ott es sokat keres.
A mai szemlélet szerint. Nem is egészséges a levegő a mai lakások nagy,részében.
A régiek nagy belmagasságot csináltak, mert az elhasznált rossz levegő felfelé száll. Most alacsony belmagasság a kis légköbméter miatt amit olcsóbb füteni.
A régiek szerint egy lakás légcseréje akkor jó, ha zárt ajtók ablakok mellett a ház teljes levegő mennyisége 5-7szer kicserélődött 24 óra alatt. Most agyonszigetelt ajtók, ablakok és falak a kisebb fűtési költség miatt. Ez természetesen jó és hasznos, de akkor már kellene a légketelő is a házba amit viszont kispórolnak mert drága.
Tulképp a mai épitészet a pénz köré formálódik, minél olcsóbban fenntartani.
Mi abban a befeszülés,ha felhívom a fórumtárs figyelmét hogy nincs igaza. A befeszülés az az ,mikor hogyishívjãkkal versenyeztek hogy kit szokott le Kőbányán,vagy nem szopott le.....na az a feszülés
Rendőrök egyre gecibbek
Múltkor valami béna faluban lefotóztak 65el
Ahogy néztem a GPS koordináták a falu 5.házánál állt a sün, nem is láttam
Az a lényeg kiküldtek egy 5 ezres helyszíni bírságot pár fotóval
Az a vicc hogy kb ilyen 65-70 tempóban mentünk futóval motorok rajta, és vártuk a másik csapatot aki kb egy óra hátránnyal indultak
Szerintem a tábla után 1 méterrel már készült a fotó mert ahol a rendszám látszódott ott nem volt sebesség túllépés szóval 5 ház táv alatt megvolt az 50re lassulás
Ha nincs hulye talan nyaron veszrk ki szabit es kirangatom kispalyara.
Tehat vicc az egesz.
Szerintem érthető.
Most próbaképpen küldök mindenkinek holnapra szombatot.
Ha sikerül, szóljatok, mert akkor működik.
Akkor feszulsz be ha idegbol valaszolsz,nem viccbol.
Amugy a ratyiribinek sok a dolga az uj varoshazi buzibarral.Egy csomo uj arc forog most ott es sokat keres.
A régiek nagy belmagasságot csináltak, mert az elhasznált rossz levegő felfelé száll. Most alacsony belmagasság a kis légköbméter miatt amit olcsóbb füteni.
A régiek szerint egy lakás légcseréje akkor jó, ha zárt ajtók ablakok mellett a ház teljes levegő mennyisége 5-7szer kicserélődött 24 óra alatt. Most agyonszigetelt ajtók, ablakok és falak a kisebb fűtési költség miatt. Ez természetesen jó és hasznos, de akkor már kellene a légketelő is a házba amit viszont kispórolnak mert drága.
Tulképp a mai épitészet a pénz köré formálódik, minél olcsóbban fenntartani.
De gondolom nem is vetted magadra?!
Én se gyógyítok telefonon vagy képernyőn keresztül.
De lehet, hogy megpróbálom
De mint mondtam nem foglalkoztatott ez a dolog
Múltkor valami béna faluban lefotóztak 65el
Ahogy néztem a GPS koordináták a falu 5.házánál állt a sün, nem is láttam
Az a lényeg kiküldtek egy 5 ezres helyszíni bírságot pár fotóval
Az a vicc hogy kb ilyen 65-70 tempóban mentünk futóval motorok rajta, és vártuk a másik csapatot aki kb egy óra hátránnyal indultak
Szerintem a tábla után 1 méterrel már készült a fotó mert ahol a rendszám látszódott ott nem volt sebesség túllépés szóval 5 ház táv alatt megvolt az 50re lassulás