Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En nem is kellek hogy atis befeszuljon.
Nyugi van motorozzatok.

Ez az ipse se a gennytanya K5 ot hasznalja.
Az a nemeteknrk snassz.
A video amugy nem rossz mint video.

http://youtu.be/i-GGfZ_Bwog
Jah. És rutinosan a helységnév tábla után kétszáz méterrel. Nekem jó, mert olyankor kifelé megyek de ha este is mérnek akkor az nagy cumi lesz mert ugyan nem láttam de ki tudja hová rejtőznek.
Egyáltalán , csak egy normálisan gondolkodó ember kell, és nem fog kigyulladni semmi! Ha a töltőt a dug.aljban hagyom, akkor hosszabbítóval, és fémtálcát teszek alá. hogy probléma esetén ne a szőnyeg legyen az első amelyik felgyullad! Különösen óvakodjatok az olyan töltőktől, tápegységektől, amelyiknek nem ellenőriztétek a melegedését működés közben!! Történt már olyan, hogy hazaérve a jellegzetes elektromos égésszagot éreztem nos az olyan azonnal levágott vezetékkel ment a kukába! A villamos készülékek olyan anyagokból vannak, csak addig ég amíg hő éri! Magától nem lángol tovább! Javaslom a tűzoltó fórumtárs tanácsait fogadjátok el!
semmi gond...
Elég gyakran.
Heti 4-5 alkalommal.
Dormánd belter, Tenk belter, Átány bekötőút után.
Gyűjtésbe fogott a szervezet
Állitólag működik tévébe szokott lenni valamelyik csatornán. Nem olcsó, de biztos megéri
Távgyógyítás?
Az sem rossz téma
Lesz olyan, aki vagy gyógyított már így, vagy már őt gyógyitották így.
Jut eszembe, rendőrök munkája - felétek minden reggel mérnek? Mostanában sürün járok arra és vagy,Tenken vafy Hevesen szinte minden reggel trafiztak.
Általában mindig van olyan dolog amihez nem nagyon érthet mindig mindenki, ellenben a hozzáértők véleménye ilyenkor értékes lehet.
Értelek, csak be vagy feszülve nem lebaszásból irta egyikünk sem.
Ismét idézem amit irtam neked, hogy minden bizonnyal más szempontokat vesztek figyelembe, ráadásul vélhetően a stressz helyzet is számitásba jön ilyenkor.
Biztos letolt valamelyik házinéni mert széthordtad a kormot a csizmáddal beszéljünk inkább a rendőrök munkájáról
Értettem a mondanivalódat.
Viszont megint olyan dolgokba mennek bele emberek, amiről fogalmuk sincs.
Az észt viszont csak szórják és szórják.
Ezért is irtam lentebb, hogy nyilván más szempontok alapján értékeli a helyzetet akinek ez a dolga.
Mármint az anyós? Nehogy azt hidd.
Nem szeretnék ebbe beleszólni, mert nem egyformán ítéljük meg a dolgokat.
Csak egyet szeretnék leszögezni és 25 év szakmai háttlrrel sem folytatnám ez eszmecserét, de ez a legfontosabb;
:ELSŐ DOLOG AZ ÉLETMENTÉS.
És ezen a szálon induljon mindenki el!!!
Persze hogy érint...Tűzoltó vagyok. Sok civil “ megoldást” hallottunk már. Fotelból kurva könnyű okosnak lenni,de ez a sok okos ember a bokáját összefosná nem kevésszer. Mégegyszer elmondom hátha megérted. A kocsi kurvára nem érdekel senkit...se a padlószőnyeg...se a virãgoskert vagy a gyerek homokvára. Az ember élet mentése,a tűz továbbterjedése,lokalizálása,oltása ....ez érdekel. Ha ezek megvannak, majd foglalkozunk a lakosság lelkével is. De ha fontos a kocsid pl ennyire és kigyullad a házad,akkor majd kérd a srácoktól hogy a kocsit húzzák elsőnek el,a családod ráér
Az a kocsi percekkel később utban volt, nyilvánvaló volt az elején is hogy nem fognak elférni tőle, és nem tréler vontatta el hanem nemes egyszerüséggel egy tűzoltó autó odébb huzta kötélkel kb 10 méterre. De ugy látom Téged érint érzékenyen a téma, magadra vetted? tehát előtte feleslegesen szétverték, mert ugy is el kellett onnan szinte azonnal helyezni
"...aki lángot látni akar, benzint hozzon még! …"
Aham...igencsak jó ötlet. Az ajtót majd nyisd már ki légyszi nekünk...addig arrébbãllunk
A porral csak az a baj,hogy nincs hűtőhatasa. Nem véd engem a sugárzó hőtől,nem tudok magam elé “pajzsot” képezni vele...illetve véges .
Magyarul védősugárra alkalmatlan....
De hagyjuk...motorozzunk
Sőőőt... becsuktok mindent, és megvárjátok míg a saját füstje kioltja a tüzet. Akkor sem lenne vízkár.
Kell még ötlet ?
Inkább maradj csendben....
Mehetnétek be porral oltóval vagy mi a neve, 3-4dbot felcsatolsz a hátadra és csak nyomatod, utána meg a takarítók felporszívózzák.
Jobban fájna ha a hozzátartozója bent lenne ,mi meg egy kocsit tologatnánk hogy nehogy sérüljön.
Vízkár a hivatalos neve. Sajnos ahhoz hogy egy lakástűz el legyen oltva,nélkülözhetetlen a víz...mint oltóanyag. Az a kurva víz meg folyik...lefolyik az alsó szintekre,kifolyik a szobából...stb...stb. Életmentés,tűz továbbterjedésének megakadályozása ,tűzoltás. Nem megyek bele a felderítésbe,a társszervekkel való együttműködésbe és a megválasztott oltásmódokba. De nem igazán fontos az hogy a Kormos csizmãnkkal a padlószönyeget összekoszoljuk,vagy egy útban lévő kocsi miatt megakadãlyozzuk a tűz továbbterjedését pl a tetőre. De legközelebb leveszem a csizmám majd ,hátha egy 10 éves kislány ott fuldoklik...vagy megvárjuk a vontatót,had égjen le a szomszéd háza is...hátha bent is égnek
Ezt nem felrovom, tudomásul veszem, csak fájhat nézni az embernek a pusztulást.
Pláne, ha valami pótolhatatlan veszik oda.
Minden bizonnyal, aki benne dolgozik nyilván más szempontok alapján mérlegel. De kivülről nézve többször találkoztam felesleges többlet károkozással.