Nekünk már megint novemberre rakták az éves alpin felfrissítőt, ami a város túlfelén van a legnagyobb dugó idején, szóval amíg nem hullik le a hó én motorozok.
Komolyan, az ilyen dolgokat miért nem lehet nyáron elintézni? Lehetőleg a Bakonyban.
Isteni műszak c. filmet láttad?
Nem találtam YT-n a jelenetet, és z mondjuk mentősökről szól, de van benne egy ilyen jelenet amikor a takarítónő lebassza a mentősöket hogy összetapossák a frissen mosott padlót, erre a mentős csak meglöki kicsit a kollégát aki fogja az elvágott nyakú sérült ereit és szanaszét spriccel a vér a tiszta padlóra
Kéne ilyen prémium tűzoltó szolgálat a burzsujoknak.
Persze feláras.
Kijöttök megkínáljátok egy Napoleon konyakkal a frissen kimentett ügyfelet.
Leveszitek a bakancsotokat a bejáratnál, meg kiporszívózzátok a perzsaszőnyeget.
Persze a szirénát is lekapcsoljátok hogy nehogy a szomszéd feljelentsen csendháborításért
Mondjuk mi inkább eloltottuk magunknak a serpenyő tüzet, egy poroltóval.
Ha meg már gázosodik a szekrénysor, akkor a parketta, és a legkisebb gond szerintem.
Apropó amúgy miért nincsenek ilyen lakossági képzések mint ahogy az elsősegélyre is?
Szerintem nagyon hasznos lenne.
Richterben nekünk évente volt poroltós gyakorlat 1nm-es tálcatűzre, és szerintem elképesztően hasznos ha nem élesben látsz először tüzet, úgy ér is valamit az oltó készülék.
Állitólag most nagyon odaakarnak hatni, mert sok az októberi 50 halálos baleset - ami egyébként ténykeg sok. A rendőrség azt nyilatkozta nem elég a figyelmeztetés, hatni kell a sofőrökre és szigorúak lesznek.
Helyszíni bírság 5 ezer
Aztán meg sem állított
Rá is van írva hogy az elkövető távollétében vagy mi a szar
Úgy néz ki Csongrád megyében nagyon kell a pénz
Nem objektiv felelősség alá eső túllépés. Viszont az az érdekes, hogy 67 alatt nem csinál képet, ha meg csinál küldi azonnal tovább. Felénk néha játszanak ezzel, de olyankor meg is állitják a,delikvenst. Azt mondjuk nem tudom mi van ha nem ismeri el.
Komolyan, az ilyen dolgokat miért nem lehet nyáron elintézni? Lehetőleg a Bakonyban.