Az első mofakeres húzta vagy 5 évet
Sajna a többi nem volt hogy az első úton foszlott
A legutóbbi is egész jó megvan 2 éve és meg hiba mentes
Gyors vettem meg kettőt tartakékba
12 fok volt meg 100 as tempónál se fáztam
Póló pulóver meg a mofakeres ezer éves kabát
A nadrág nem jött rám csak egy kantáros melós nadrág volt rajtam térdvédővel
Pár éve cserélték le nálunk is a halonnal oltót.
Most nitrogénes van. Tűz esetén kiszorítja a levegőt.
Akkora nitrogén tartályok vannak itt, hogy ha az eldurran szerintem föld körüli pályára állna
Én egyet sem láttam szerencsére
Teptunk egy aszfaltos kort a gyerekkel végre egy műmájer motorosnak se kellett integetni
Kicsit esik az eső aztán fura mód az összes sport motoros eltűnik
Igazándiból leszarom azt az 5 ezret. Gyorsan mentem megbüntettek
Csak az a fura hogy úgy kaptam helyszíni bírságot hogy meg sem állítottak
Ennek tükrében ha valaki 55-el megy már küldhetik az ilyen szart mert 50 a megengedett és sz 51 már szabály sértés
Par ember fog kapni ilyet még utána kb mindenki óra szerinti 40 el fog menni aztán meg lassabb lesz minden
ilyenek ezek a rohadékok, engem is azért ítéltek 220e pénzbüntetésre mert tudják ha fellebbezek az ügyvéd levesz megint legalább 250-el és drágább lesz a leves mint a hús. Így meg legalább kitermelem a bíró munkabérét hogy kapják be
Állítólag ha nem fizetem be akkor lesz a feljelentés. Utána behívnak tárgyalásra és ha azt nyilatkozom hogy nem tudom hogy ki vezette akkor nem lesz belőle semmi mert ez az objektív vagy mi a fene szarság erre nem vonatkozik
Namármost én 5 ezerért nem fogok a yardra futkosni kb annyi az üzemanyag költség
Megoldódott a kanapé kérdés
Meg lett rendelve a leg gagyibb egyedi méretben 250x240 a fel hajtható ágynemű tartó kiiktatva megerősített lécekkel 210+5 a házhoz szállitás
Mondtam az embernek ha kész ugrok egy hasast rá és ha nem nyaklik össze visszük
Azt mondta tuti nem fog mert csináltak már több ilyen erősítettet
Nekem automatikusan jonnek ellenorizni,fasza mert lehrt fizetni.
De hotmindegy ,az osszes porolto nem er fel a ket 15 bqros fecskendovel,egyszer kiprobaltak,a parkolo szelen probaig volt egy sor muskatli,a proba vegen ezek a 3as ut tuloldalan pihentek meg.
Ha véletlenül használnod kellene, akkor használat előtt érdemes talppal lefelé határozottan 2-3-szor földhöz csapni és fejre fordítani!
Ezek után csapszeg ki és használható.
Sajna a többi nem volt hogy az első úton foszlott
A legutóbbi is egész jó megvan 2 éve és meg hiba mentes
Gyors vettem meg kettőt tartakékba
Ha nagyon esik rá szoktam húzni egy szemetes zsákot
Egy reggeli 20 perces etap meg belefer, de tobb ora nem. Markolatfutessel se.
Póló pulóver meg a mofakeres ezer éves kabát
A nadrág nem jött rám csak egy kantáros melós nadrág volt rajtam térdvédővel
Most nitrogénes van. Tűz esetén kiszorítja a levegőt.
Akkora nitrogén tartályok vannak itt, hogy ha az eldurran szerintem föld körüli pályára állna
Teptunk egy aszfaltos kort a gyerekkel végre egy műmájer motorosnak se kellett integetni
Kicsit esik az eső aztán fura mód az összes sport motoros eltűnik
Csak az a fura hogy úgy kaptam helyszíni bírságot hogy meg sem állítottak
Ennek tükrében ha valaki 55-el megy már küldhetik az ilyen szart mert 50 a megengedett és sz 51 már szabály sértés
Par ember fog kapni ilyet még utána kb mindenki óra szerinti 40 el fog menni aztán meg lassabb lesz minden
Namármost én 5 ezerért nem fogok a yardra futkosni kb annyi az üzemanyag költség
Meg lett rendelve a leg gagyibb egyedi méretben 250x240 a fel hajtható ágynemű tartó kiiktatva megerősített lécekkel 210+5 a házhoz szállitás
Mondtam az embernek ha kész ugrok egy hasast rá és ha nem nyaklik össze visszük
Azt mondta tuti nem fog mert csináltak már több ilyen erősítettet
A Petőfi csarnokban túrtam kb 25 éve
Ezt a buzi co szarokat erőltetik helyette
De hotmindegy ,az osszes porolto nem er fel a ket 15 bqros fecskendovel,egyszer kiprobaltak,a parkolo szelen probaig volt egy sor muskatli,a proba vegen ezek a 3as ut tuloldalan pihentek meg.
Ezek után csapszeg ki és használható.