Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért kell a kamera?
Ilyesmi típus évjárat alapján lehet keresni milyen kell a tiédhez....
A legkevesbe maceras tenyleg a kuszob takaro alatt, esetleg a gyari kabelkoteg mellett.

Most hogy kitargyaltuk a kesztyűket johet a kabat?
Lehetne még egy hét őszi szünet, semmire sem volt időm normálisan.
Holnap már megint hétfő - bár legalább fizetésnap!
Kb 1 óra alatt megvan bekotessel együtt
Ha a világítás helyére teszed nem kell fúrni semmit.... uugy lesz rsz tábla világítás is
Kösz a tippeket mindenkinek, majd ha jó idő lesz (tavasszal...) megcsinálom. A telefon-kihangosító volt most a legfontosabb, az meg működik.
Nem akarnám a hátsó ajtóra felvinni, hanem a lökhárító kellős közepére gondoltam elhelyezni a kamerát. (Ahol a radaros vackok szoktak lenni).
Az alirol rendeltem típus specifikus tolató kamerat a rsz tábla világítás helyére.... volt vagy 8 USD
Küszöb műanyag takaró alatt simán elfér.... a kia-ban leszedtem a csomagtartó oldalsó burkolatot és a kábelek mellett befuztem a hátsó ajtóba.... gyorsan megvan. Egy test kell neki, meg a kapcsolt 12v a tolató lamparol és kész is van
Én az Astra-ban a lökhárítótól behúztam a csomagtartóba, majd onnan a hátsóülés alatti kárpit rész alatt a "kardánalagútig" onnan meg a kézifék és a váltókar mellett már ott is volt a kábel a műszerfalnál. Egyedül a hátsó ülőlapot kellett felszednem. Nem volt egy bonyolult dolog, nem tudom a Kia mennyire bontható nehezen.
Vezesd alul
Biztos van valami üzemanyag vagy fék cső az alján
Itt volt a közelben.Lesodródott az útról egy piros színű autó.A helybéli önkéntes tűzoltó ismerősöm is részt vett a mentésben.
De Tapolcán is volt valami csatt.3 rendőrautót,tűzoltó kocsit,és egy kerékpárt láttam az árokban du.1kor.Aztán
gurultuk egy tihanyi kört,rengeteg motoros volt a Balcsi parton.
Legnagyobb meglepetésemre - pár bekötési szopást leszámítva, mert a Ceed tervezője és a kis kínai másképp értelmezi az amúgy szabványos ISO autórádió-csatlakozók bekötését - minden funkció tökéletesen működik:
- a rádiója sokkal-sokkal érzékenyebb a gyárinál (ez utóbbi itthon az udvaron 5 rádióadást képes fogni, a kínai kacat meg kb. negyvenet.... )
- tökéletesen működik a BT-s telefon kihangosító, nagyon tiszta, érthető a beszédhang mindkét irányban.
- Avi formátumú videókat szépen lejátssza (microSD kártyáról és USB-ről is), még a feliratokat is helyesen kezeli.
- jól szól, qrva nagy hangerőre képes.
- nem kis szopások árán megtaláltam azt a csatlakozási pontot, ahová 12V-ot adva a tolatólámpáról bármilyen helyzetben azonnal bekapcsol, és rögtön a tolatókamera képét adja, késedelem nélkül (erről egy rohadt szót sem ír a kezelési / bekötési útmutatója - hüjje kínai! )
- a kamerát még csak ideiglenesen kötöttem rá - annak a vezetékezéséhez a fél padlókárpitot fel kell szedni. Majd egyszer, sok Xanax-szal….

- sajnos a kormány távvezérlő nem kezeli, ebbe bele kell törődni.
- a képernyő tükrözést csak iPhone telóról tudja, androidosról nem, így a GPS-t nem tudom vele kiváltani.
Marhára ráértem, így játszottam egy kicsit a kb. hónapja 10.990,- forintért vett érintő képernyős / tolatókamerás bóvli kínai autórádiómmal. Egyelőre még "parasztosan" van beszerelve, vennem kell még egy beépítő keretet, ami önmagában jóval többe fog kerülni:
https://gruppi.hu/ajanlat/7-mu...
https://autohifi24.hu/dupla-di...
Valami gubanc volt Tapolca-Zalahaláp térségben, először ment a szirénázó mentőautó, majd utána a rendőrség, és a mentőhelikopter. Gondolom majd benne lesz a híradóban.
Persze, vettem egy polot.
A tied nem emberi kez.
nem... emberi kéz... a kis malac kezeddel ellentétben
miért kellene bmw kesztyű? te triumph ruházatban motorozol? én nem vagyok sznob... nekem megfelel az is, ha jó minőségű vmi
Szoval hosszujju UFO kez. Ezt is megtudtam.
Hogyhogy nem bmw kesztyu.
Az a baj hogy állandóan rajtatok van az a szar kesztyű. Persze hogy hamar tönkremegy így!
Én csak akkor szoktam felvenni ,mikor esek...gyorsan felkapom a levegőben. Annyi hogy 70-80-al kell tötyögni mint valami szellemi fogyatékos,hanem 200 felett. Így van idő mikor repülsz