Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halonnal oltó már nincs. Csak speciális engedéllyel lehet tartani (múzeum,repülőtér...)
Szerintem a legjobb cucc volt pedig. De a zöldek megszüntették,mert az ózon meg a vilãgbéke meg a faszom...stb...stb
Ha megállítanak és te vezetsz nincs, hogy nem ismered el és ahogy írod ha nem esik még objektív alá akkor még rosszabbul is járhatsz mert akár 50 rugó is lehet a bünti és potok is vesznek akkor már jobb egy kis objektív mert az megvan 30-ból és nincs pont.
Meg érvényes, és nyomás is zöldben van.... de felül fogom vizsgáltatni, ha kell...
Ne is legyen!!!
Viszont azért nézzél rá, hogy esetleg meddig érvényes?!
Ha már régen lejárt, érdemes megnézetni, nehogy akkor hagyjon cserben, amikor a legnagyobb szükség lenne rá!
Ne sírjál már.... majdnem megsajnáltunk
Nekem is van a garázsban a falon egy 6 kg-os, de csak elméletben tudom használni... . remelem soha nem lesz rá szükség....
Nyugalom, bele kerülne az akkor is a koltsegvetesbe.... eddig is mindig benne volt
Nekem a garázsban is van egy porral oltó meg a padláson is
Van egy halonnal oltó is az elektromos tüzekre csak már ki van halva elvesztette a nyomást. Szóval pont olyan mintha nem is lenne
De elég...szó szerint
Nem elég ha beledobom a tűzbe?
Hasznos mindenképp. Amúgy a serpenyőre elég lett volna rádobni egy fedőt...vagy rongyot.
Sokan szerintem nem is tudnák használni a porraloltót hiãba van a falon.
A hitelnek humán akadálya van.
Ha lenne másik nem szarakodnék a sok idegesítő emberkével hanem malaga környékén motoroznék.
Nem vagyok én F2.
Tegyél bele másikat
Egyébként most jó hitelek vannak ha alkalmas rá a vállalkozásod.
Amikor győz a forradalom minden trafit rituálisan elégetnek a kossúth téri nagy máglyán az új rend feddhetetlen választottjai,szóval no para,csak addig még picit álljatok egylábon.
Pénteken írtam.
Nálatok ezek szerint gyorsan telnek a napok.
Végül is ha boldog az ember, repül az idő.
Lassan itt a tavasz
ha kivonom a forgotoket az arukeszletbol baszhatom.
Adj el egy pár drága, bőr ülőgarnitúrát! Vagy az nem játszik?
Inkább mint elfagyott ujjakkal crollból menteni csomón át
Jó mondjuk valószínűleg bent leszünk teremben ha van hely, és nem zavarnak ki minket kültérre, mert ők sem szeretik ha saras lesz a felszerelésük.
Coffidis
Ja csak ezen a traffipax nem segít.
A balesetek mindig akkor voltak amikor a jó idő + hosszúhétvégén minden mazsola kirajzott, és nem tudott mit kezdeni a többi hülyével.
Nemjó, holnap vasárnap lesz...ezt még gyakorold
Nem... a nyugdijasoknak 10e Ft mindenki tudja, hogy a közrendőr nem önszorgalomból traffizik, kiküldik őket meghatározott helyre meghatározott időben, a büntetés pedig az állami költségvetésbe megy, nem a rendőrségé... az éves költségvetésben tervezett tétel, az a minimum, amit hozniuk kell.... ezek szerint még hiány van, tessék rendesen gyorshajtani, kézből mobilozni, piroson átmenni stb. hagy teljesítsék a tervet, ne miattad legyen nagyobb hiány a költségvetésben a tervezettnél...
Nagyon bizarr film az
Annyira szar hogy végig kellett nézni
Azért a mentős újra élesztések nem semmik
nyáron ledobnád a láncot a mászástól