Mondjuk a leghíresebb a vasárnapi bolt zár., Bár az meg a derék keresztény koalició fenomenális ötlete volt, nagyjából ennyivel rukkoltak elő 10 év alatt
Őszintén szólva azt semn tudom mit jelent, hogy mi qrva nagy keresztények vagyunk pl én az elmúlt 10 évben talán egyszer voltam templomban, akkor is csak azért mert qrvára elkezdett szakadni az eső az autóval meg messze parkoltam
Az inkvizíciók korában sem szívesen éltem volna
és boszorkánynak sem szívesen születtem volna. Szerintem az iszlám a mi nagy kereszténységünkhöz képest csak egy kezdő játékos
Itt a kormány részéről információ szegénység lesz a főpolgármesteri hivatal irányába
. Az a baj, hogy senki nem azt nézi mi a jó pestnek vagy az országnak, hanem az, hogy mi a jó nekik. Aztán van egy kis megsértődöttség azért a fidesz részéről, úgy hallom, hogy mit mondanak most az erdogánnal kapcsolatos lezárásokról amiért végül is a főpohi viszi a balhét
....amúgy tényleg gáz ami itt van, mondjuk én nem szeretném ha a gyerekemet bármiért is megütnék viszont ha megtudom, hogy tiszteletlen akkor én hatnék rá, hogy megváltozzon, szerencsére nálunk ebből soha nem volt gond egyiknél sem pedig nem vertem őket.
Követelni csak akkor lehet ha élhető bért adunk, 20 éve a tecsóban egy műszaki eladó meglökött egy vevőt mert bosszantotta, rögtön felhívták meg lebaszás, hogy hogy képzeli erre csak annyit mondott, hogy miért mit vártok minimálbérét, még le is köpöm.......és nem lett kirúgva......más cégnél csak lestem, hogy minden melós azonnal jött mit jött futott, hogy csinálják a ponyvázást, pakolást pedig nem is ez volt a melójuk, kérdeztem őket, hogy mi van itt, mi ez a gyors munka, erre mondták, hogy olyan jó a pénz, hogy senki nem akar lemaradni a másiktól nehogy kirúgják......hát ennyi......
mivel ennyi sok utód van egyikre sincs annyi ideje mint ott ahol mondjuk csak egy van, nincs elkényeztetve olyan szinten egyik sem
elnézegetem néha hogy ott a 2 éves gyerek lényegesebben önállóbb( már ha lehet ezt már önállónak nevezni) mint pl sógoréknál ahol egy szem gyerek van
szóval ahol sok van nem annyival több a gond