Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy volt munkatársamnak 6 gyerek van legidősebb 18 felé a legkisebb 2 körüli
mivel ennyi sok utód van egyikre sincs annyi ideje mint ott ahol mondjuk csak egy van, nincs elkényeztetve olyan szinten egyik sem
elnézegetem néha hogy ott a 2 éves gyerek lényegesebben önállóbb( már ha lehet ezt már önállónak nevezni) mint pl sógoréknál ahol egy szem gyerek van
szóval ahol sok van nem annyival több a gond
Ez már mostani jelenség is. Kisebb javitásokra épp emiatt nem találni szakembert. Inkább el se vállalja, mert ugyse fizetik ki amibe neki benne van egy félórás munka.
Hát antal elvtás odabaszot a gazdaságnak és az ő aszisztálásával lett meg a privatizáció is, meg az aranytartalékunk elherdálása, meg az államadósság elengedésének lehetőségének elb.szása. Azért kimentek 1 millióan a temetésére. Aztán a minisztereiből is amikor elfogytak a rokonok akkor jöttek a szomszédok.
Itt van az ördögi kör, ha annyiért mérem a portékát, amiből a kívánt mértékű bért, annak járulékát, költségeket kifizetem, teszek rá hasznot, amortizációt, akkor olyan összeg jön ki, hogy nem tudják kipengetni.
Pontosabban nem akarják kipengetni.
Az én feleségem a harmadikat már nem vállalta be, nem birja a kiképzést :) Mondjuk néha én is nehezen :)
Az nem szivja az akkut. Nagyon távol áll töled a villanyosság :) Horgássz inkább :)
Nem nyiffant ki, ráadásul külön levehető egység de itt nem az lesz ahibás. Jól szabályoz.
Nekem három, ebből sejtem, hogy ez kemény lehet. mindenki azt mondja, hogy a gyerek áldás, de amikor benne van az ember a sűrűjében, akkor valahogyan nem ez jut az eszébe.
Az enyémek is egyháziba járnak, ott másabbak a normák, magasabb a szinvonal de akik a falusi suliba járnak nem kevés cigányközé, és vegyes képességüekkel, ott van nem kevés gond. Pedagógusok is vannak ismerettségi körben, érdekes dolgokat mesélnek, a gyerekekröl, szüleik reagálásáról, de az iskolai hozzáállásról is.
simán testprobléma is lehet
mondom kuka a generátor, feszszab kinyiffant volt már ilyen a történelembe, nem egy nagy lé, nem egy nagy munka
Én nem tudom mi ezen a meglepő ez mindíg is így volt és mindíg is így lesz. A fidesz is rengeteg marhaságot megcsinált mindenféle hatástanulmány nélkül aztán mikor rájött, hogy faszság ejtette Mondjuk a leghíresebb a vasárnapi bolt zár., Bár az meg a derék keresztény koalició fenomenális ötlete volt, nagyjából ennyivel rukkoltak elő 10 év alatt
A kdmp önálóan nagyjábólegy 0,1 %-os párt lenne, de jól cseng a neve meg papokból áll ezért kell a fidesznek Őszintén szólva azt semn tudom mit jelent, hogy mi qrva nagy keresztények vagyunk pl én az elmúlt 10 évben talán egyszer voltam templomban, akkor is csak azért mert qrvára elkezdett szakadni az eső az autóval meg messze parkoltam
Ha meg már ekkora keresztények vagyunk esetleg azt tudja-e valaki, hogy a kereszténység nevében hány embert kínoztak meg és öltek meg vagy mennyi keresztes hadjárat indult a nagy semmiért Az inkvizíciók korában sem szívesen éltem volna és boszorkánynak sem szívesen születtem volna. Szerintem az iszlám a mi nagy kereszténységünkhöz képest csak egy kezdő játékos
Mondjuk nekem a 2 utolsó egyháziba járt/jár és nagyon látszik a különbség az idősebbekkel, sokkal jobban tanulnak és a fene tudja, az iskola sokat számít az tény, de fontos az otthoni ráhatás is, én igen sokszor mondom, hogy magadnak tanulsz és ide meg oda akarsz jutni azt csak tanulással éred el.
Én ugy gondolom, hogy egyfajta példa is ami az életben is értelmezhető majd később, hogy a nagyon renitens gyerek megregulázása a többinek is huz egy határt, mert amelyiknek nincs szándéka annyira tiszteletlennek, neveletlennek lenni, az is elengedi magát mert egyrészt lehet, másrészt nem akar kilógni mondjuk az által kiszemelt társaságból.
engem nem zavart volna ha kiosztanak pár fülest a gyereknek is, sokkal hatásosabb mint egy beírás az ellenőrzőbe
mondjuk neki nem is kellett volna mert jóval nyugodtabb volt mint én, pedig én se voltam kifejezetten problémás gyerek csak néha rosszkor voltam rossz időben......
Legyen az az az igazság, hogy geri qrvára nem is akart főpolgármester lenni, de egyszerűen olyan szegénység volt a baloldalról, hogy nem tudtak mást kiállítani
Személy szerint én Berkinek jobban örültam volna
nagyjából erről van szó amit írsz. Itt a kormány részéről információ szegénység lesz a főpolgármesteri hivatal irányába . Az a baj, hogy senki nem azt nézi mi a jó pestnek vagy az országnak, hanem az, hogy mi a jó nekik. Aztán van egy kis megsértődöttség azért a fidesz részéről, úgy hallom, hogy mit mondanak most az erdogánnal kapcsolatos lezárásokról amiért végül is a főpohi viszi a balhét
- Na ez volt az első lecke
https://www.szeretlekmagyarors...

egyébként itt egy elemzés az előző cikkről.
Minden gyerek más szinten kezelhető. A legtöbb gond ott kezdődik amikor a szülö a legöntudatosabb. Szerintem. Nem azt mondom, hogy verni kell gyereket, de amit mi iskolában hébe-hóba kaptunk, annak nem is volt olyan hatása amitől sérült volna akár a lelkünk akár az egészségünk. Igen, van akit meg lehet más módon is győzni de nem minden gyerek egyforma. A jó pedagógus tudja ezt kezelni.
Ezt az élet többször megcáfolta. Több pénztől nem lesz okosabb, tehetségesebb. Akik dolgoztak nekem annyit kezdésnek is kaptak, hogy megtudjon belöle élni - az más kérdés, hogy az életvitele mit igényelne. De ha ugy gondolja, hogy több jvagy annyi jár neki mint nekem, akkor bocs, de nem vagyok hajlandó a hátamon vinni. Bármennyire is öntudatos.
úgy gondolom itt kezdődik a hiba, (persze a szülők is sok mindenben hibáznak) aztán minden csak fokozódik
az lesz a vége hogy hipp-hopp 20 év körüli lesz a gyermek és még mindig álomvilágban él
Az usákoknál amikor nagyon elharapódzott ugyanez a 70-es években mert hát mindent szabad ott másképp oldották meg, a tiszteletlen diákot kivágják azonnal a normális sulikból és mehet a hulladékok közé ahonnan sehová sem jut és ezt a szülők is tudják így eleve ezt verik bele a gyerekbe legalábbis ezt olvastam régebben mikor erről szó volt, de RC51 talán többet tud erről. ....amúgy tényleg gáz ami itt van, mondjuk én nem szeretném ha a gyerekemet bármiért is megütnék viszont ha megtudom, hogy tiszteletlen akkor én hatnék rá, hogy megváltozzon, szerencsére nálunk ebből soha nem volt gond egyiknél sem pedig nem vertem őket.
A fizetésnél miért várjuk el bárkitől is (ha ért hozzá ha nem), hogy annyiért dolgozzon amennyiből nem tud megélni? Követelni csak akkor lehet ha élhető bért adunk, 20 éve a tecsóban egy műszaki eladó meglökött egy vevőt mert bosszantotta, rögtön felhívták meg lebaszás, hogy hogy képzeli erre csak annyit mondott, hogy miért mit vártok minimálbérét, még le is köpöm.......és nem lett kirúgva......más cégnél csak lestem, hogy minden melós azonnal jött mit jött futott, hogy csinálják a ponyvázást, pakolást pedig nem is ez volt a melójuk, kérdeztem őket, hogy mi van itt, mi ez a gyors munka, erre mondták, hogy olyan jó a pénz, hogy senki nem akar lemaradni a másiktól nehogy kirúgják......hát ennyi......