Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja a csirkék meg elférnek az ódiba, hogy ne ázzanak
Garázsból kitolod az Ódit, és már lesz is helyük...
Nekem festeni kellene de tegnap is esett és holnap is fog
Így úgy döntöttem ma is szar idő van
Annyi a motor itthon hogy új tároló kell nekik
Kikérem magamnak én felkeltem Elmentem fodrászhoz Aztán úgy voltam vele, hogy összepakolgatok már a kamrában amit húzok-halasztok tavasz óta
Nekikezdtem én, a csónak téli takaróponyváját összehajtogattam, megállapítottam, hogy szitává rágták az egerek, visszabasztam a helyére azt a további pakolásra egy késöbbi időpontot állapítottam meg. Két hét múlva a fiam szülinapja tehát addig nem fogok hozzá és ha karácsonyig nem sikerül akkor ez a művelet csak jövőre marad
akkor nézd végig figyelmesen a videót
Hátha megérted
Észt nem adhatok neked abból nekem is kevés van
Látom nagyon hétfő van nektek sincs kedvetek felkelni az ágyból
Semmit!
Tapolca: az ég felhőtlen, a Nap világít , a hőmérséklet 10,5C !
Is.
azt, hogy szabvány érték legyen a keresztmetszet íve Mit nem lehet ezen érteni
Zolinak melyik lett volna a fontosabb? a takarítás vagy a szopás
Nem vagyok jóban vele, ettől függetlenül sem.
A nő elvált, most nem emlékezem, hogy ez pont előtte vagy utána volt, de amikor látom reggel a munkáéba menet, hogy az 50-60 éves nők is eltudják dobálni a havat meg levágni a füvet, akkor egy akkor 40 év körüli nő pláne.
Ha kerekes székben ülne, akkor esetleg elgondolkodnék a dolgon, de ez az egyetlen eset, amikor ilyent tennék.
Arra emlékezem, hogy amikor elvált, az anyós állandóan nekem mondta, hogy így a Zoli (a volt férj) meg úgy a a Zoli, és az idegen nők meg akkor is a Zoli, meg a mittudomén, hiába mondtam , hogy nem érdekel, nem érek rá, meg neki sincs köze hozzá, meg nekem pláne, és hagyjon békén már, csak mondta, csak mondta, amíg elfogyott a türelmem, és leordítottam a fejét, hogy ha a büdös kurva lánya jobban szopott volna, meg takarított volna, lehet, hogy a Zoli sem ment volna másik nő után. Na, ekkor az anyós elhallgatott és azóta sem hozta elő a témát. Sajnos másképp nem lehetett leállítani.
hát ez nagyban függ azzal milyen kapcsolatban vagy a sógórnőddel Ha éppen nevel két gyereket és nincs se férje se élettársa éppen abban az esetben te vagy a "férfi" a háznál Ha van neki és munkaképes akkor nyílván az ő portája ő dolga
Multkor valami hayabusát bűvölt, de nem volt alkalmas az idegrendszerem végig hallgatni
Ez óriási
Emelni a gebasz utan kell, de az fajni szokott kesobb, ahogy a dodor mondta.
Most az is eltunt, de a tasitol tudom hogy a gyorsvalto szar.
Mondjuk ezt a kormány rángatást fogalmam sincs honna vette, mert a régi szoc motorok is fizikával működtek, és ott is ellenkormányzással kanyarodtak. Hogy mennyire döntöd be az más kérdés, megmondták mások is, hogy nem az számit :) Az meg aztán végképp értelmezhetetlen hogy felemeli a motort döntés után. Mondjuk az már szar dolog lehet, szerintem ha fel kell emeln
Na akkor en is jol gondolom.
Hát hogy ha kanyarodni akarsz, akkor mégiscsak dönts A többit nem értettem.
Ez most mitakar mondani?

http://youtu.be/AQid9_c5cbw
Teljesen jól ráéreztél, én pontosan ezt mondtam az anyósnak is.
Én eddig azt hittem, megtaláltam a farbát az anyós elhallgattatásához, de ezek szerint nem egyedül az én érdemem.

Após is elhordta a szerszámomat, meg a testvéréhez kellett járnom, meg a fax tudja kihez, a mutter is a nyugger barátnőivel sokkolt egy ideig, de aztán eldöntöttem, hogy vagy jóféle-kedves leszek, de se pénzem, se időm, se energiám, vagy gonosz senkiházi, de marad magamra, családra, haverokra, motorra, biciklire idő. Szerinted melyiket választottam?
Azóta van meg nagyjából minden szerszámom, amióta kicseréltem a garázson a zárat és senkit nem engedek be, még nézegelődni sem.
anyós
engem is baszogatott mindenki
sógornőm is kitalált mindig dolgokat, aztán amikor megsokalltam mondtam neki csináltasd avval aki kúrogat
azóta kicsit fagyosabb lett a légkör köztünk, de nem kell csinálni neki semmit, max pár elrontott villanyos gyerekjátékot kell helyreállítanom
jobb szerettem a legót
volt benne villanymotor is amiből kocsit vagy darut vagy bármit össze lehetett hozni
az volt a baj a fémessel hogy az a fajta nem volt mint a suliba, az egész fasza masszív készlet volt, nekem egy kicsit gyengébb kivitelű volt, pl a csigákban kerekekben egész gyors megforogtak a csavarok
A legjobb a nyugger, aki mindig méltatlankodik, hogy miért annyi a kiszállás amennyi, hiszen csak két-három-négy utcányira vagyok. Egyszer régebben, amikor ezzel próbálkoztak, hogy kifizetik a benzint, csak menjek az én autómmal (nyilván munkahelyi dologról volt szó) addig nem nyugodtak el, amíg fel nem ajánlottam nekik, hogy rendben, hozok be nekik egy benzineskannát, megtöltik benzinnel és üljenek rá és menjenek ameddig akarnak rajta. Persze azelőtt is tudták, hogy miről van szó, csak ezután már nehéz volt ennél is jobban hülyének tettetni magukat.
Kb. ekkor tanultam meg, hogy fel kell mérni az emberek mentális állapotát és lehetőség szerint, de attól is kicsit tárgyilagosabban - ez őszerintük a bunkóság - megmondani nekik, hogy nem, vagy úgy ahogy én mondom, vagy keressenek mást.
Ez vonatkozott az anyósra is, amikor a másik lánya előtt akarta velem levágatni a füvet meg a havat eldobáltatni, amíg szép szóval mondtam, hogy meg sem hallottam ezt, addig nem értette, de amikor máshogy mondtam neki, akkor igen.