Jézus Kristóf, ha ezt megnézi valaki aki most készül motorra ülni életében először, nem mer majd a kormányhoz nyúlni mert át dobja a motor egészen a holdig
Alapvetően ez még a fidesznek akár jól is jöhet a parlamenti választásokig. Most a következő időszakban mindenki szeme pestre fog koncentrálódni. Ha a baloldal felsül a fidesz nyerheti a következő választást is. Ha valami csoda folytán a baloldal csodát csinál pesten akkor a fidesz felkötheti a gatyát mert jó esélyel bukni fogja a parlamenti választást is.
én már útálok minden politikai pártot (talán a jobbikból kivált mi hazánk mozgalmat nem de ők nagyon kicsik maradnak) A baloldalt világ életemben útáltam, eleve ilyen szellemiségben nőttünk fel, pl. az 50 es években nagyapámtól mindent elvettek. A jobboldal meg már csak fideszből áll. Egyszerűen nem tudok azonosulni a haveri kör meggazdagításával a mindenkin keresztülgázolással, az ellopott vagy ilyen-olyan úton átjátsz évi 1500 milliárd elsikkasztásával Tény és való azt, hogy a kecskebaszókat nem engedik ránk az nagyon nagy fegyvertény De most volt 10 településen újraválasztás és nem változott az eredmény. Ebből egy következtetést tudok levonni. Hogy a fidesz már nem tud több embert megmozgatni amíg az ellenzék egyre többet Egyszerűen besokalt a nép a sikkasztásoktól és nem a zoli féle jóléttől.
Mar mondtam, nekem az elet minden teruleterol osszehordott varosvezetesi tapasztalattal meg nyomokban sem rendelkezo emberekkel lassan mar duplajara felhizlalt varosazak es a totalisan nyilt fizetesemelesek gyorsasaga dobbent meg,es a magyarazat,hogy nekik ez jar.
Jo bogyonak meg a hozza hasonlonak ez fel sem tunik,ha igen szerintem meg helyesli is hogy hirtelen az onkori szemelyi koltsegei szemmel lathatoan novekedtek.
Azt nem veszik eszre hogy az eddig hangoztatott fékek és ellensulyok kurvara nincsenek ha minden bizottsagba csak az o emberuk ul,a cegekbe meg draskovics felek kerulnek.
Igy a sokat hangoztatott korrupcio elharcosai nyiltan csinaljak.
A sajtojuk meg asszisztal.
Igy nem lesz tiszta semmi.
Az lesz mint a szeviepnel meg a 4 es metronal.A penz ellopva a munka meg nem megcsinalva.
Eddig legalabb a dolgok megepultek.
Ezutan az se fog.
Tegnapi hir de ezt már be se linkeltem. Van még lejebb. Ma olvastam riportot Tarlóssal, nem.biztos hogy mindent a legjobban csinált, de szerintem a főváros bőven jobban járt vele mint ezzel a libsi okoskával.
"Unatkozik? Vegyen mosómedvét!"
Jo bogyonak meg a hozza hasonlonak ez fel sem tunik,ha igen szerintem meg helyesli is hogy hirtelen az onkori szemelyi koltsegei szemmel lathatoan novekedtek.
Azt nem veszik eszre hogy az eddig hangoztatott fékek és ellensulyok kurvara nincsenek ha minden bizottsagba csak az o emberuk ul,a cegekbe meg draskovics felek kerulnek.
Igy a sokat hangoztatott korrupcio elharcosai nyiltan csinaljak.
A sajtojuk meg asszisztal.
Igy nem lesz tiszta semmi.
Az lesz mint a szeviepnel meg a 4 es metronal.A penz ellopva a munka meg nem megcsinalva.
Eddig legalabb a dolgok megepultek.
Ezutan az se fog.
Index, csakszólok...
Igy kell ezt csinalni.