Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gázos álló fűtés lehet 200 pénz az összes többi kényelmi kacat legyen meg egy Milla mellé
Teherautó meg úgy is kell neked szóval másfél Milla vs évekig tartó szopás
És nem onszopatas hazai formája?
Ha kihozod 3 bol eskü megveszem.
http://youtu.be/6k1pNaAMZyk
Azzal is el lehet baxni az időt....
Baszki a kőgazdag Fritzék is ha túrára jönnek hoznak egy hálózsákot meg egy ponyvát aludni.
Kocsiba meg a gyapjú takaró a tuti, alul egy meg felül egy aztán 50 rugóból megvan a tuti éjszaka
Mint már írtam van gyári megoldás,csak az uszkve 16-18 millióba kerül.
Én meg fillerbaszo vagyok na.
Jobb mint vén koszvenyes lancdohanyosnak valyoghazat felújítani.
Nekem az egész elképzelés fura
Értem a lényegét, ha én csinálnám ezeket a fillérbaszó dolgokat akkor meg jó is lenne mert csóró vagyok sok felesleges szabadiővel
Zolinál ez már önszopatás. Neki akkor jó ha nem jó
Egyszer kéne jól megcsinálni.
A halozsakos megoldás még hatttt olyan NDK dolog.
Amúgy egy ilyen kb 45e ebayrol.Szerintem megéri.

http://youtu.be/MCFNdyRc3D8
Korán jött neki a férfi-klimax, és most motoros világjárót játszana a lehető legkisebb fáradsággal.
Zoli nem "túlélni", hanem "jól élni" akar.....
10 fokos éjszaka egy 5-8 ezer forintos hálózsákban is túlélhető meg sátorban is
Mivel kocsi nem számít a mérete tudsz venni vastagot az olcsó
Ha meg sűrűn akarsz hidegben lenni akkor álló fűtés
Lámpák,telefon,tablet töltése,vízpumpa,ventillátor a tetőablakban.
Ami neccesebb a vízmelegítés zuhanyra,mosogatásra.
És vicces de ha megállsz mondjuk a stelvio felső részén egy parkolóba vagy pordoi-n lehet belefutsz egy 10 fokos éjszakába 1500-2000 méter magasan,az azért cidri.
No és a másik kínai bizgere egy dízeles fűtés ventillátora árammal megy.
Ez pl egy szemmel látható összeggel olcsóbb mint egy thruma vagy webasto állófűtés.
Láttam diy videon olyan kókánybizgerés embert aki szerzett egy bontott vizes EGR hűtőt,erre az állófűtés kipufogójára rákötötte és azzal csinálta a melegvizet.
De mi a lofaszt akarsz róla üzemeltetni ?
Éjjel alszol nappal motorozol hideg helyre nem mész, melegben meg kinyitod az ablakot
150-200Ah azért nem ennyire eccerű,és meg is válaszolja.
Én a hülyébb de olcsóbb megoldást választanám.használt laptop 18650-es akkucsomag sajátkezűleg.
Ezért is tesztelem előtte az egész tervet.
Nem lenne egyszerűbb néhány riasztó aksit összedrótozni ?
Hat, nem felmilis alu tyukbelet hasznalnek.
Köszönöm!
Elküldtem mailben, amit írtam itt privátban. Köszönöm előre is, hogy ránézel!
Azért a vezetékeket, és az MPPT áram tűrése legyen nagyobb mint a használt áram.
Akkor jo, a 4-6 pakkot parhuzamosan ra az MPPT-re oszt mehet a diszkivilagitas.
Zoli32@gmail.com
Nem szükséges külön kábel.
A vezérlőn keresztül azért jobb használni mert annak van védelme a túlmerítés ellen, bár szerintem az ólom akkura van kitalálva, a lítium akku 10-10.5V-og meríthető.
Szia Zoli!
Írtam neked üzenetet, de szerintem nem kaptad meg, mert azt írja a rendszer, hogy még valami jóvűhagyásra vár.
Tudsz esetleg adni egy e-mail címet, ahová írhatnék. Street Triple 765-ről lenne szó, mármint azzal kapcsolatosan lenne pár kérdésem. Nekem is az lesz, de még nincs itthon nálam.
Köszi előre is!
Még szerencse hogy az áram ismeri a fizikát
Ha megnézed minden egyes cellához el lehet jutni a kivezetett drótokat lekövetve, így pedig törvényszerűen minden egyes cella balanszolásra kerül. TÖKÉLETESEN.
No a vakegerek nyelven jo ez a forditott Z alak, csak felesleges minden sort atkotni, eleg egy felurol indulva pozitiv jobb oldal-negativ kozep meg mindig felul-alul meg a bal oldal negativ es a kozepso pozitiv szinten alul. Ra a bms a kp alapjan. Egy toltes-meritesre kabelek.piros-fekete.
Beépitve nem lenne celszeru megduplazni a vezetekeket egy toltesre es ugyanonnan a fogyasztokhoz?
Vagy azt inkabb haggyam az MPPT vezerlore?