Na.
Énszerintem e srác műkedvelő, ezt nem a legjobb forrasztani alapból.
Amúgy én annak látom, amit az előbb említettem, balanszerkábel.
Bár azt cellánként lenne érdemes, itt gondolom költséghatékonyságból csak csak csoportonként van.
Alul ellentétesen lesz. A cellák csak egyféleképp lehetnek kötve, összevissza nem. Biztos hogy adott számú párhuzamosan kötött cellacsoportod van és azokat sorbakötötték. A hely kihasználás miatt tünik ilyen összevisszának de ha végig követed egyenként akkor rájössz a logikájára.
De hát ott a képen, a töltésvezérlő alján látszik a "B2" és a "B-" jelzés.
Felül látszódik, hogy a "B+" egy sor akkupack pozitív sarkára megy, a "B1" pedig a sorosan kötött két sor cellák összekötő sínjére.
Alul persze hogyan vannak összekötve, az más más kérdés.
Köszi a valaszt, akkor logikusan alul a masik oldalon is cellankent kell megvalositani a soros kotest, mivel en se talaltam se kepes se videot alul-felul, hogy lassam, igy nekem ez tunt megfelelonek.
Ezt mondjuk nem értem így, de látom, hogy így csinálják, tehát elfogadom. Én úgy tudtam, hogy a legtökéletesebb töltés miatt balanszerkábeleket használnak, itt meg egyszerre az összeset. Biztosan működik, kérdés a hatásfok.
Nem látni az alsó áthicalásokat, de nyilvánvaló hogy van egy csomó párhuzamosan kötött cellád, és igy van a párhuzamos kapcsolásnál a feszültség marad tárolóképesség nő mig soros kötésnél nő a feszültség, kapacitás marad. Tehát ahány cellád van párhuzamosan kötve annyival szorzod a kapacitást és a párhuzamos blokkok soros kötésével növeled a kapocs feszültséget.
Lassan le kéne ponthegesztenem legalább egy teszt példányt az akkupakkbol.
Felmerüt par kerdes a 3s bekotesnel. Jelzem tok amator vagyok ilyen teren, szoval minden uj.
Na az vilagos hogy a ket szelso sor pozitiv a kozepso negativ igy lesz 3x5 parhuzamosan kapcsolt cellasorom.Ezzel a kapacitast novelem? Elvileg igy hamoztam ki infokbol.
A soros kotest meg a pozitiv-negatívot kotom ossze, igy a festultseget novelem.
Miert kell minden cellat osszekotni a jobb oldali es a kozepso sornal? Nem eleg a ket vegen?
Es ha igen jol tippelek hogy alul a bal oldali sor negativot a kozepso sor pozitivjaval kotom ossze cellankent?
Es a BMS 4 sarkara megy a kep alapjan oszt annyi?
A kozepen a ket vezeteken toltheto es meríthető?
Igazad lehet, engem teljesen átformált és példaképem lett, többször be is adtam a jelentkezésemet cipőboltokba és keresek Peggy nevű vörösöket nagy dudákkal.
Énszerintem e srác műkedvelő, ezt nem a legjobb forrasztani alapból.
Amúgy én annak látom, amit az előbb említettem, balanszerkábel.
Bár azt cellánként lenne érdemes, itt gondolom költséghatékonyságból csak csak csoportonként van.
Bonyolult kerem ez.
http://youtu.be/ZS5dzGc-JGc
Forditott Z alakban. Minden cella egyenkent.
A miertjere lennek kivancsi, meg arra hogy tenyleg igy van e.
Felül látszódik, hogy a "B+" egy sor akkupack pozitív sarkára megy, a "B1" pedig a sorosan kötött két sor cellák összekötő sínjére.
Alul persze hogyan vannak összekötve, az más más kérdés.
Felmerüt par kerdes a 3s bekotesnel. Jelzem tok amator vagyok ilyen teren, szoval minden uj.
Na az vilagos hogy a ket szelso sor pozitiv a kozepso negativ igy lesz 3x5 parhuzamosan kapcsolt cellasorom.Ezzel a kapacitast novelem? Elvileg igy hamoztam ki infokbol.
A soros kotest meg a pozitiv-negatívot kotom ossze, igy a festultseget novelem.
Miert kell minden cellat osszekotni a jobb oldali es a kozepso sornal? Nem eleg a ket vegen?
Es ha igen jol tippelek hogy alul a bal oldali sor negativot a kozepso sor pozitivjaval kotom ossze cellankent?
Es a BMS 4 sarkara megy a kep alapjan oszt annyi?
A kozepen a ket vezeteken toltheto es meríthető?
Persze összegzésben szinte nézhetetlen
Én sem tudnám úgy végignézni mint a csillagkaput
Négön miutan luszival szetverte a fejüket aztan meg egy ideig jo volt de miutan leszamoltak vele nagyon gyenge lett a sorozat.