Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amit meg sorozatbol érdemes megnézni az a For All Mankind.
Na de az eredeti az eredeti. A jobb (rosszabb) és az eredeti szerintem nem összehasonlítható.
Ezt nem is vitatom.
De én nem tudok így filmet nézni, hogy közben olvasom is, meg a filmet is nézem.
A Csillagok háborújának néztem úgy az új részeit, hogy párszor magyar nyelven, hogy kb. értsem is mit mondnak és utána megnéztem eredeti hangsávval.
azért nem kevés film van aminél a magyar szinkron sokkal jobb és poénosabb mint az eredeti
Szerintem ezerszer jobb a feliratos az eredeti hang miatt. Sokszor a szinkronnal nincs párhuzamban az ember gesztusa, arckifejezése.
Hát, mindenesetre nekem a VLC jól játssza le a Mandalorian-t.
Vlc-vel nézem mert ott tudom hogyan kell késleltetni a feliratot, de ha időben jó lenne akkor most pl a 7.résznél eltűnik a felirat elengedtem... majd ha lesz szinkronosan akkor megnézem, nem is érdekel annyira, nem tetszik.
régen nekem is a vlc volt a kedvenc
sok-sok éve volt egy film aminek a hangja volt elcsúszva aztán a vlc nem tudta helyrehozni
azóta sm player van
Lehet, de én egyrészt megszokásból, másrészt meg... hát tulajdonképpen eddig nem volt vele gondom.
A feliratos filmeket kerülöm, mert ha olvasom, nem tudok figyelni másra.
Többek között.
ez olyan mint a sivatagban homokot szórni, van utánpótlás ingyen
én az sm playert jobb szeretem, sokkal egyszerűbb beállítani ha valami elcsúszik
Nézd inkább a Rém rendes családot. Az az überkirály.
Volt minden részhez több felirat, egyiknél-másiknál valóban volt csúszás, de van hozzá jó is.
Azt nem tudom, mennyire lejátszófüggő, én pl. VLC-t használok.
Viszont a watchmen csont nelkul 10/10 es. Annyira furan nem hollywood-i klisehalmaz hogy totalis feludules.
Igen, de attol idegbajt kapok, a neganek elejetol nem birtam nezni annyira irrealis logikatlan az egesz.
Speciel nem iy a forgatokonyvi hulyesegek a legszarabb, hanem a taktikai bakik.
Most komolyan az apokalipszis legmelyen amikor minden felszereles fogytan van a tuzfegyelem teljes hianya annyira nyomaszto.
Mintha ket ovodascsoportot eresztettek volna egymasnak paintballozni.
Nekiallnak 10 meterrol egymast loni hosszu sorozatokkal.

A spinoff fear the walking dead merfoldekkel veri a fosorozatot.
Persze, de kb a 3.után abba hagytam mert unalmas lett. Vikingeket is az 5.évad végéig néztem de már szenvedés volt...
Nálam az összes résznél szar a felirat. De csak a mandalorinál.
Nekem gond nélkül.
Ne pocsékolj!
Walking dead megy Magyarországon? Netflixen az 5. Évadnál járok
Siman ment a felirat.

Nekem bejott. Star wars csak nem a csaladi drama a kozponti tema. Egy resz van es annyi.
Most expanse-t nezek meg csaladi mesenek lost in space-t.
Majd jon a picard es a discovery.
Zoli, a Mandalori 7.részéhez te tudtad illeszteni a feliratot?? Már unom hogy szenvedni kell az illesztéssel, 7rész alatt senki sem tudta megcsinálni... a sorozat is egyre szarabb. Szerintem én a 6.résszel be is fejeztem ennek a gagyi sorozatnak a nézését, nem hinném hogy sikersztori lesz.

A Witcher viszont nagyon jó fent van szinkronosan is már és elég jó a szinkron hozzá. Nemhiába Netflix... megint megmutatta hogy szart nem csinálnak
heti 3-4 patron kibocsájtás szerintem egész elfogadható mennyiség 40-60 éves kor között
Boldok karácsonyt mindenkinek!
A szomszéd nője.....kissé ugyan zöld, de Évi...