Velük játekosabb bizalmaskodóbb stb
Nálam igényli a keményebb csatákat
Ha látja hogy húzom fel a kesztyűt örömében ide-oda futkos a kertben mint aki megőrült
Kötélhúzás box földharc minden van. Csak gyors elfáradok mert kurvára közel van a földhöz a kutya
A mostani is idős volt
Augusztus született és március hoztam el
Sajnos még is látszik rajta. Nemigen akar elfogadni más kutyákat, látszik hogy nem vitték sehová kicsinek.
Nem támad, de látom rajta hogy ha engedném akkor egész nagy vérengzés lenne belőle
Bitang egy dög már futtatni se tudom mert kevés a bicikli féke a kutyához
Ha egymás mellett vannak látványos a különbség
Vékony a határ, ha épp egyforma a méretü a két kutya
az amstaff meghatározott méreteken belüli a pit lehet bármekkora, így többnyire nagyobb és kockásabb testű, és nem olyan kis gömbölyű hordócska mint az amstaff
3 amstaff kutyám volt egyik sem akart nekem jönni, egyiket sem vertem
a bullt kellett egyedül elpicsázni, az kicsit más jellem mit az amstaff
igazándiból nem kell megvárni amíg elfajulna addig a helyzet hogy a dominanciát megkérdőjelezze
Nekem volt régen. Imádtam!
Nagyon okos kutya ,bár kell vele foglalkozni. Meg mikor ellened fordul kiskorában ,nagyon el kell verni....onnantól fogja tudni ki a főnök. Ha ezt elmulasztod és nagykorában ellened fordul....hát rábasztál
Ragaszkodó és jól idomítható. De munkakutyának télen nem való ,mert fázós...
Orvost csak az unokák születésekor lássatok, a pénztárcátok ki ne fogyjon, a motorotok sztenderről el ne dőljön.
Fél méteres darabok már jól lennének
Nálam igényli a keményebb csatákat
Ha látja hogy húzom fel a kesztyűt örömében ide-oda futkos a kertben mint aki megőrült
Kötélhúzás box földharc minden van. Csak gyors elfáradok mert kurvára közel van a földhöz a kutya
Augusztus született és március hoztam el
Sajnos még is látszik rajta. Nemigen akar elfogadni más kutyákat, látszik hogy nem vitték sehová kicsinek.
Nem támad, de látom rajta hogy ha engedném akkor egész nagy vérengzés lenne belőle
Bitang egy dög már futtatni se tudom mert kevés a bicikli féke a kutyához
Amúgy pl a gyerekkel(20éves múlt) vagy az asszonnyal egész másképp játszik mint velem
Vékony a határ, ha épp egyforma a méretü a két kutya
az amstaff meghatározott méreteken belüli a pit lehet bármekkora, így többnyire nagyobb és kockásabb testű, és nem olyan kis gömbölyű hordócska mint az amstaff
a bullt kellett egyedül elpicsázni, az kicsit más jellem mit az amstaff
igazándiból nem kell megvárni amíg elfajulna addig a helyzet hogy a dominanciát megkérdőjelezze
Nagyon okos kutya ,bár kell vele foglalkozni. Meg mikor ellened fordul kiskorában ,nagyon el kell verni....onnantól fogja tudni ki a főnök. Ha ezt elmulasztod és nagykorában ellened fordul....hát rábasztál
Ragaszkodó és jól idomítható. De munkakutyának télen nem való ,mert fázós...