Teszem hozza, enterprise termékekben mindig is jó volt, akkor is, mert azt nem basztak el... abban mindig innovatív volt, ezért is kedvelem enterprise fronton....
de enterprise termékekben még ma is minden gyártó általában jó termeket gyárt, az megint egy másik piac.... igényétől függően mindre tudok jót mondani
nem Fujitsu..... fujitsu-Siemens. A fujitsu pont ezért vásárolta ki a Siemenst ebből.... a sima amilok kínai gyártásúak voltak, csak logoztak.... ez qrva nagy hiba volt...
Mondjuk anno gazdagon meg lehetett élni ezeknek a garanciális és gar időn túli szervizeléséből, ma már éhen halnál
Nem kell a te pénzeden tesztelni mar tesztelte más.... ez olyan beidegződés, minthogyha azt mondanánk, Toyota proace meg a legjobb, mert Toyota.... közben meg psa, csak a Toyota logozza...
Így volt ez az Fsc-vel is anno.... persze csak Európában, japan piacra nem lehetett kapni....
Filmet nézni? A Sony tv-m simán látja az asztali gép vinyóját (WiFi-n keresztül) és lejátszik onnan mindent. Pedig egy nem drága tv-ről van szó (139 eft volt a nyáron akcijósan).
Hát amikor ezzel foglalkoztam még a cég is befürdött a hulladék fujikkal, szóval maradtunk a Toshina, Digital, Compaq, HP vonalon.
Lehet hogy azóta már jók, de nem az én pénzemen lesz ez tesztelve, esetleg ha kapok egyet ingyen
Jól elcseszték.
Nem állították be az órát, ezért rossz irányba indult
Mire sikerült visszavenni a vezérlést a robottól meg már elfogyott az üzemanyag és nem tudta elérni a ISS-t
nem egy laptopot javítottam már evvel a hibával
az a baj hogy nem veszi észre az ember hogy szorul, mert mindig csak egy minimálisat lesz rosszabb, csak akkor érzi ha kézbe kerül egy új és az másképp csukódik
amikor kicsit szorul ki lehet takarítani+ egy kis szilikonzsír és újszerű lesz pár évig, csak ez kb mindig a nagy reccs után történik meg
a másik kedvencem a csavar elhagyás, a nőkre jellemző hogy fogalmuk nincs honnan esett ki és ki is dobják egyből, már ha véletlen meg is látják.....
Volt régen is lifebook, de az akkor is többe került.....
Mondjuk én szinte csak enterprise termékekkel foglalkozom (teljesen más kategória, szerver storage) de rengeteg mostani lifebookom megy állami és magán közepes és nagyvállalati környezetben is. Persze Hp és Dell is. Régen a Dell etalon volt, mára nem az (sajnos) Minden gyártónak van problémás szériája és qrva jó szériája is, nem feltétlenül arányban az árral. Ma x86 nincs nagy csoda azt kell mondjam.... amit mindenképp ignorálok az az acer....consumer termékekkel egyáltalán nem foglalkozom, az egy teljesen másik piac....
nem emlékszem a típusra, 220 körüli ára volt rengeteg sok éve
hozzátenném a mai napig működik anyám azon tolja a passziánsz meg a fekete macskát
csak nem lehet lecsukni annyira szorul a zsanér, meg az akku ko
nekem compaq evo 610 volt a toshiba után
volt egy kis fujitsu tévút, a compaq után egy msi tévút
most már nincs több tévút mert csak hp gépet veszek, egész addig amíg csalódás nincs benne, olcsót inkább nem veszek mert az ismét tévút lenne
szerencsére frissítettem egy vga drivert a probook-on aztán visz i a 720 60-as videókat is, így nem kel másikat venni amíg él
mondjuk a billentyű nekem is elkopott már egyszer, azóta az új is kezd, bár nem is igazán érdekel mi van rajta mer nem nagyon nézegetem
És egyre gagyibbak.
A Compaq Armada még mindig bírja, pedig a műhelyben használom, szóval kapja a forgácsot.
A mostanin meg már csatlakozókat is cseréltem, meg billentyűzetet, mert elhasználódtak., meg szarrá van törve...bár még mindig megy, szóval panaszom nincs.
A szar töltés teszi tönkre.
Nálam azt csinálja, hogy 90% felett nem indítja el a töltést, így nem töltögeti feleslegesen, ezt pedig meghálálta az akku.
Illetve soha nem hagytam lemerült akkuval, mert azt is utálják.
én azon a tosibán ettem, akkoriban egy egész kicsike "dohányzó" asztal volt a tv előtt aztán ha elöl volt a laptop csak rádobtam a tányért és lehetett eszegetni a szalon át
valami ilyesmi forma volt, ahogy nézem a többi régi kacatot erre hasonlít a legjobban http://www.westworldcomputers....
de enterprise termékekben még ma is minden gyártó általában jó termeket gyárt, az megint egy másik piac.... igényétől függően mindre tudok jót mondani