Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha.
Hát erre is azt tudom mondani, hogy az utólagosan csinált munkákban sok a csapda és a bonyolultság.
Az nem lett volna egyszerűbb, hogy a két mozgásérzékelőt párhuzamban használod egy kimenettel és akkor nem kellett volna a két végén táplálnod a szalagokat?
mert az mozgásérzékelő, nem szedtem szét hogy on-off relé van-e benne, de jó eséllyel nem
Igen, amikor először hallottam róla, én sem értettem, de aztán vettem belőle, és nagyon jó dolog ez, persze nem power ledhez.
Ja, de miért így? Miért nem az R1 és R2 segédérintkezőjével zártad rövidre inkább?
na de ott nem az a cél hogy olyan mélyen szóljon a mély mintha a pincében lenne
persze a 150w nem indokolja a 6mm átmérőt, de máshogy szól
A napelememről is csak 4mm-es jön le
Semmi gond, már feldolgoztam a traumát.
Csak fennakadtam a szemeim az "áramkorlátozó dióda" kifejezésen.
Amikor én tanultam még nem volt ilyen. Akkor egy LM317-el csináltuk ugyan ezt, de okos dolognak tűnik.
Neked van igazad
Azt már kiolvastam, az egészet. Azért baszom itt a rezet veletek
nem az a cél hogy az izzó világítson, ha működik a szalag relé behúz és az izzó áramköre nyitott
kialszik a fény enged az izzó reléje és rövidre zár
nagyon jó fénye van annak a led szalagnak, simán megérte a fáradtságot
Ó, baszod, ha az R1 és R2 relé nyitva van, tehát nem kap sem fázist sem nullát a ledszalag, akkor a bekarikázott "módosítás"-ban levő izzó sem. Vagy nem az az izzó, amivel rövidre akartad zárni kikapcsolt állapotban a ledszalagok tápvezetékét?
lehetőleg azon amit tőled vett
Ott is világított volna
én mindenhez IS értek

csináltam ennél különb rajzokat is, olyanokat amihez képest az aláíró mérnök munkája csak egy macskakaparás volt
Ahhelyett hogy kibasztad volna a kukaba es a kanapen henteregtel volna.
nem hiszi el az ember hogy bármit csinálok vele világít........pedig küzdöttem napokig
Egyébként ezt Te szerkesztetted? Mert ha igen akkor ügyes....
Ezt mondom én is, hogy szélsőséges esetben lehetnek olyanok, amit alapból nem hinnék el.
De ha tuti jól van leválasztva a szalag a tápról és a másik vége rövidzáron van, akkor nagy csudának kell ott történnie. Ha esetleg - mert ehhez már nem értek annyira meg nem is érdekel - az elemi led emitterek valahogy gerjesztett állapotba kerülnek egy tényleg nagy mágneses tér hatására, azt elfogadom. De gondolom senki nem lakik ilyen helyen, így a probléma akadémikus jellegű.
nekem 2x6mm a hangfal kábel 96-ban 10+ezer volt az a pár méter
Na vazz, megint újra kezdődik és most sem lesz meg a megoldás, ellenben az utcán járók legalább nem esnek hasra valami kátyúban
Be vagy tépve, az csak asszem 0,5-ös keresztmetszetű.
megkerestem a rajzom, nem volt egyszerű mert vagy 2 éves
nincs ez a piros fekete standard átmérő
Ja, 230 V-os szalag?
De kétsarkúval leválasztod a hálózatról, megmérem a bemenő oldalt, hogy tuti nem szivárog valami mégis a szalagra, rövidre zárod a másik végét és úgy világít?