Aha.
Hát erre is azt tudom mondani, hogy az utólagosan csinált munkákban sok a csapda és a bonyolultság.
Az nem lett volna egyszerűbb, hogy a két mozgásérzékelőt párhuzamban használod egy kimenettel és akkor nem kellett volna a két végén táplálnod a szalagokat?
Semmi gond, már feldolgoztam a traumát.
Csak fennakadtam a szemeim az "áramkorlátozó dióda" kifejezésen.
Amikor én tanultam még nem volt ilyen. Akkor egy LM317-el csináltuk ugyan ezt, de okos dolognak tűnik.
Ó, baszod, ha az R1 és R2 relé nyitva van, tehát nem kap sem fázist sem nullát a ledszalag, akkor a bekarikázott "módosítás"-ban levő izzó sem. Vagy nem az az izzó, amivel rövidre akartad zárni kikapcsolt állapotban a ledszalagok tápvezetékét?
Ezt mondom én is, hogy szélsőséges esetben lehetnek olyanok, amit alapból nem hinnék el.
De ha tuti jól van leválasztva a szalag a tápról és a másik vége rövidzáron van, akkor nagy csudának kell ott történnie. Ha esetleg - mert ehhez már nem értek annyira meg nem is érdekel - az elemi led emitterek valahogy gerjesztett állapotba kerülnek egy tényleg nagy mágneses tér hatására, azt elfogadom. De gondolom senki nem lakik ilyen helyen, így a probléma akadémikus jellegű.
Ja, 230 V-os szalag?
De kétsarkúval leválasztod a hálózatról, megmérem a bemenő oldalt, hogy tuti nem szivárog valami mégis a szalagra, rövidre zárod a másik végét és úgy világít?
Hát erre is azt tudom mondani, hogy az utólagosan csinált munkákban sok a csapda és a bonyolultság.
Az nem lett volna egyszerűbb, hogy a két mozgásérzékelőt párhuzamban használod egy kimenettel és akkor nem kellett volna a két végén táplálnod a szalagokat?