Jártam már úgy hogy a venti megszorult és kikapcsolt. De nem ilyen gyorsan
De itt az a rész jó
A hőelvezető sem sérült mert megnéztem
A többit nem tudom látható hiba nincs
bekapcsol 1-5 másodperc és kikapcsol és így meg folyamatosan
néha eljut addig hogy a windóz nem megfelelően lett leállítva, vagy a bios indítómenü
ventillátor megy, a cpu nem forró, ram jó
egy ideje néha-néha bekékült a kép indításkor de olyan gyors volt a reboot hogy sosem tudtam még fotózni sem mi a baja
a vindózot meg lehet oldani, az enyém is német volt 1x kellett őket felhívni aztán jó lett
nekem valami 16 ezer volt a magyar billentyűzet, 3-4 éve vettem mert elkopott a német
előtte azért elviszem szervizbe ami meghalt, ilyen 30k körüli javítást még bevállalok
ez vmiért megragadt a srácnál, azt írja bontatlan... nettó áron adja, mint mindenki, aki nem tud/akar szlát adni. ha kicserélteted a billentyűzetet magyarra, annyi lesz, mint a régi újkori nettó ára... olyan 20-25 körül van szervizalkatrészként a billentyűzet. ha nem érdekel, hogy német a bill (valszeg az op is DE lokalizáció), akkor érdekes lehet és van rá még 4 hónap gar. értékelés alapján korrekt a srác
addig nézegettem ezeket a kis szarokat amíg már nem is tetszik https://hardverapro.hu/apro/bo...
ez teljesen jó ár, de valamiért nekem nem kóser a dolog
ki szoktam a hangot kapcsolni a laptopon is amikor nem kell mert valami gerjed benne és zúg
igaz rajtam kívül senki sem hallja
hallásvizsgálaton az 5 decibeles hangot is simán hallom minden frekvencián
Szerintem meg akkor halmozod a büntetési tételeket
Na ,hogy is van ez?
Tehát a tujáid szabálytalanul lettek kihelyezve már a saját bevallásod alapján is és még tetézed azzal, hogy öntözöd az esővízzel. Tehát arra megy ki a játék, hogy a szabálytalan ültetésű tujáid még jó nagyra is nőjenek. Ez minimum 5 év szigorított
A foxink macskara es plussallatra veszelyes.