Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Durva mit tud muvelni.
A foxink macskara es plussallatra veszelyes.
Sztáffordterrier
Pitbull
Ez milyen kutyatipus?

http://youtu.be/9gxGFGEiCAs
Jártam már úgy hogy a venti megszorult és kikapcsolt. De nem ilyen gyorsan
De itt az a rész jó
A hőelvezető sem sérült mert megnéztem
A többit nem tudom látható hiba nincs
Elsősorban hűtés probléma szokott lenni, rossz esetben lepukkant egy kondi az alaplapon....
Azt írtad néha eljut addig, hogy nem megfelelő leállítas
Nem függ össze vele
Ha szar az elem max az óra nem működik jól
Bios elem / akku állapota? Cseréje?
El sem jut addig
Ha sw hiba akkor a bios bejön stabilan
Lemezről sem bootol be?
bekapcsol 1-5 másodperc és kikapcsol és így meg folyamatosan
néha eljut addig hogy a windóz nem megfelelően lett leállítva, vagy a bios indítómenü
ventillátor megy, a cpu nem forró, ram jó

egy ideje néha-néha bekékült a kép indításkor de olyan gyors volt a reboot hogy sosem tudtam még fotózni sem mi a baja
Akksi nélkül se kapcsol be?
a vindózot meg lehet oldani, az enyém is német volt 1x kellett őket felhívni aztán jó lett
nekem valami 16 ezer volt a magyar billentyűzet, 3-4 éve vettem mert elkopott a német

előtte azért elviszem szervizbe ami meghalt, ilyen 30k körüli javítást még bevállalok
ez vmiért megragadt a srácnál, azt írja bontatlan... nettó áron adja, mint mindenki, aki nem tud/akar szlát adni. ha kicserélteted a billentyűzetet magyarra, annyi lesz, mint a régi újkori nettó ára... olyan 20-25 körül van szervizalkatrészként a billentyűzet. ha nem érdekel, hogy német a bill (valszeg az op is DE lokalizáció), akkor érdekes lehet és van rá még 4 hónap gar. értékelés alapján korrekt a srác
régen a renew volt ilyesmi árban

teljesítményben bőven elég lenne az ilyen, a full gagyi műanyag se zavar hiszen nincs szállítva
kifutott belépő 17"-os laptop, német billentyűzettel.... szla nem lesz róla, így az esetleges garanciát az eladón keresztül kell intézni...
addig nézegettem ezeket a kis szarokat amíg már nem is tetszik
https://hardverapro.hu/apro/bo...
ez teljesen jó ár, de valamiért nekem nem kóser a dolog
erre csak annyit tudok mondani, mint az egyszeri Józsi bácsi, akinek beszűkült a szókincse......
tulajdonképp nb alkatrészekből van, egyedi alaplappal, nb proci hűtővel... pont uannyi zajterhelése van
ki szoktam a hangot kapcsolni a laptopon is amikor nem kell mert valami gerjed benne és zúg
igaz rajtam kívül senki sem hallja
hallásvizsgálaton az 5 decibeles hangot is simán hallom minden frekvencián
Szerintem a füldugó olcsóbb.
ezekkel a mini szarokkal van valakinek tapasztalata?
van olyan csendes mint egy laptop?
https://www.emag.hu/intel-nuc-...
Szerintem meg akkor halmozod a büntetési tételeket
Na ,hogy is van ez?
Tehát a tujáid szabálytalanul lettek kihelyezve már a saját bevallásod alapján is és még tetézed azzal, hogy öntözöd az esővízzel. Tehát arra megy ki a játék, hogy a szabálytalan ültetésű tujáid még jó nagyra is nőjenek. Ez minimum 5 év szigorított
Francokat.
Kezdenek elkurvulni a felhő szolgáltatók is. Én inkább saját tárhelyet üzemeltetek.