Lehet ezt így mondani, meg elgondolni előre, csak sajnos nem így működik. Amúgy csak mondom, az életben nem volt olyan balesetem, amiről jelentés készült volna. hogy álltó helyzetemben a Warcos belém jött hátulról, az egy dolog. Hogy éjszaka a kisbusszal kiflibe hajtogattam egy fekete 206-os rendszámát a vonóhoroggal tolatás közben, az sem érdemel említést.
Tehát figyelek én, de tudom előre, hogy a Isztrián lefelé sokkal lassabban haladok, mint amúgy szoktam.
Akkor baszki én nagyon profi vagyok.
Nekem meg az is bevillant amikor jött a föld hogy mit basztam el, nem csak az hogy ez most nagyon fog fájni
Amúgy ez a baleset simán koporsóba tett volna ha az ideális bmi boldog tulajdonosa vagyok. Mondhatni a szalonna védett meg a nyak köréstől
Csak hát mindenki emberből van.
Azért szeretek jobban egyedül menni, akkor nem kell alkalmazkodnom senkihez, ott állok meg ahol akarok, úgy megyek ahogyan akarok.
Jellemzően engem nem a száguldás éltet (motorozás közben), hanem jó élményeket gyűjtve odaérjek a B-pontba. Én már tudom, hogy csak olyannal lehet együtt menni, akit az érdekel, mint kb. engem.
A trukk hogy ne bambulj el.
Amugy kar elore felni.
Ha jon a pofavizit az par miliszekundum. Szoval az atlag pilota megy, puff, fekszik.
A nagyon pro az az elotte levo egytized masodpercben aszongya maganak hogy elbasztam, es o is puff, fekszik.
Ja es nem faj, csak utana.
A tengerparton félek, mert mindig elbámészkodom. Ott és akkor jobban, mint egy medvéről.
Amikor Vrsic hágón leereszkedve mentem Triesztbe, megfordult a fejemben, hogy egy robogóval mennyivel élvezetesebb lenne, azzal nem tudok akkorát esni, amikor elbambulok.
De látod, most sem vagy képes megmagyarázni.
De valóban vannak kérdőjelek számomra, amikor sok érdekes történést látok, ahol előre borítékolható a végkifejlet, de az emberek döntően nagy része mégis fejjel a falnak.
Persze olyankor nevetek egy nagyot, karbafont kézzel szemlélem a történéseket, megpróbálom belőlük a tanulságot levonni, mert az mindenhol van. Igaz, a legtöbb esetben csak annyi, ugye, megmondtam.
:-)
126.Új tudományos eredmények1.Bizonyítottam, hogy a kutatás során vizsgált két évben a halálos közúti közlekedési balesetekben 30% felett volt azoknak a baleseteknek a száma, amelyekben a műszaki szakértők abszolút sebességtúllépést állapítottak meg, azaz az abszolút sebességtúllépés elsődleges vagy másodlagos baleseti okként megjelent. 2.A kutatás során vizsgált mindkét évben bizonyítottam, hogy a Központi Statisztikai Hivatal által évente kiadott Közlekedési baleseti statisztikai évkönyvbaleseti okokra vonatkozó adatai a statisztikai adatfelvétel módszere miatt az abszolút sebességtúllépés (előírt sebesség meg nem tartása), mint baleseti ok tekintetében jelentősen eltérnek a halálos balesetek vizsgálata során megállapított sebességtúllépésre vonatkozó adatoktól. A KSH által megjelenített átlagos 3%-hoz képest a valóságban a halálos közúti közlekedési baleseteket közel 20%-ban az abszolút sebességtúllépés okozta.
Tedd fel érthetően, ne rébuszokban írjál.
Vagy ereszkedj le hozzám és akkor mindenki megelégszik a helyzettel. Te elmondhatod, hogy felettem állsz, én meg értem a problémát.
És ha kényelmetlen nem veszem fel
Ázva helyzet hogy vagy így motorozok ingben gatya nélkül töketlenül vagy sehogy