Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki lead68 kilót azon úgy lötyög a bőr, mint pipin egy 5xl bőrkabát kabát.... ilyen fogyasnal elkerülhetetlen az izom tömeg vesztés.... 4 hónap alatt lefogyott 64 kilót és szálkás... hagyjuk inkább....
Neked is csak azt tudom mondani, hogy nem írtam 8 kiló plusz izomról. Azt írtam, 8 kilót visszaszedett a legkisebb tömegéhez képest mára.
De amúgy egy csöpp zsírja sem volt, mert kiszálkásítva nem láttam a ruhája miatt, de a halántékán az erek kidomborodtak.
Ha csak mondták volna, én sem hittem volna el. Szerencse, hogy láttam. Mi egy autóval jöttünk el, a kocsiban végigkérdeztem a többieket a korábbi időkről, és bizony a gyerekkori haveruktól el voltak ájulva.
Te azt olvastad valahol, hogy 8 kiló IZOM-ról beszéltem, mert növekmény?
Kellene egy "nagyotmondás" versenyt rendezni.
Az arany és az ezüst sorsa már most borítékolható.
Majd nyáron az egészet.
Nem kell szabi hozza, fulltime megy a suletlensegeken gondolkodas itt, max nehez ennyit leirni, bar pipinek meg az is megy.
De meg hogy......... Te jo eg.
Nem lattad a harcosok klubbjat?
zsirleszivas.
Jól néznénk ki ilyen az alkalmazotti lét...
3 hét simán belefér a januárba
9 napot írtam ki magamnak decemberre szabinak, egy lett.... tegnap is, ma is meló... hogy veszek ki januárban 15 napot? Sehogy.....
Ja hogy ez egyben történt?
Na olyan nincs. És sose nem is lesz.
Ilyen sajnos, ha sok szabadideje van az embereknek.
Van idejük gondolkodni a sületlenségeken.
De lassan vége az ünnepeknek, lehet menni dolgozni.
-68 kg testzsir úgyhogy nem leépült az izomzat, hanem +8 kg..... ? A csoda kategória....
Ez azért kicsit sántit valahol. Ekkora mértékű fogyást én is megkérdőjelezek ennyi idő alatt, ráadásul ha igaz is akkor sem egészséges.
Ez kb ilyen 200+ kilós emberek között ha sikerül
Heti 1-2 kilót össze lehet hozni jelentős izom veszteség nélkül persze nem 7/7 nap konditeremmel, ez max a nagyon profik tudják megcsinálni
Ellenben napi 1-2 óra bicikli nagyon olvassza a zsírt. Főleg reggel éhgyomorra
De a 68 kiló az nagyjából meseszerű
A 8 kiló izom felszedéséről meg annyit hogy ez egy profi natural testépítő egész éves munkája
A szinten tartasrol majd egy ido utan lehet beszelni. Ez teljesen friss dolog. A turpissagot nem tudom, de nem hinnem, mi oka lenne? Nyilvan ez egy s zelsoseges merteku, de akkor is, ezek szerint lehetseges.
4 hónap alatt -68 kg testsúly és + 8kg izomzat a legalacsonyabb testsúlyhoz képest..... akkor mondjuk az a 4 hónap, legyen kettő, mert izom tömeg növeléssel nem lehet fogyni. Ilyen mértékű fogyasnál még csak szinten sem lehet tartani..... 8 kg izomzat felszedese is sok idő am, hacsak nem szúrja magát, hogy felvizesedjenek az izom sejtek.... szóval itt vmi nagyon komoly turpisság van....
En a vegeredmenyt lattam, egydolog gyozott meg, a tobbiek arca, amikor belepett. Ezt elmondani nem lehet, latni kellett volna. 14-en voltunk, abbol mondjuk 5-6 ember ismerte gyerekkora ota. Engem ez gyozott meg.
Nekem 33 kilo ment le kb. 6 honap alatt csak a taplalek mennyisegenek es osszetevoinek megvaltoztatasaval.
Lekellett volna fenykepeznem, atlagot meghalado izomzattal rendelkezett, nem testepito, de a ferfiak 80%-nal nagyobb, mar ami lathato volt. Most amikor lattam, mar a legkisebb sulyahoz kepest +8 kilot visszaszedett, de allitasa szerint tartja. A motoros talalkozon (mert az volt) virsli volt es koromporkolt, egy grammot nem evett, alkoholt sem ivott.
Hogy van-e betegsege, azt nem tudom, semmi nem latszik rajta, valami nemet cegnel cnc-vel dolgozik.
Csak a szokásos...hazudik mint mindig
A konditeremben sem, mert ilyen mértékű fogyásnál olyan mennyiségű kaloriat, fehérjét és cukrot kellene bevinni, hogy az izom tömeg ne épüljön le, hogy nem fogyna ennyi idő alatt, csak max a harmadát-negyedet... itt vmi nagyon nem stimmel....
Pontosan!
Akkor annak az embernek vmi nagyon komoly betegsége van.... irreális a fogyás. A legnagyobb tömeg mindig az elején fogy, mert a viz is távozik a szervezetből, viszont utána az izmot építi le, amit a kerékpár nem pótol és az anyagcsere is lelassul.... úgyhogy off
Na. Ki nem tud lefogyni?
Most jöttem egy összerándulásból, az egyik (nekem új) srác 4 hónap alatt 68 kilót fogyott. Ezt kisebb részben táplálék mennyiség csökkentéssel, nagyobb részben táplálék válogatással, de a 7/7-ben több órányi folyamatos konditerem, leginkább szobakerékpár segítségével érte el.
Még egyszer mondom a félreértés elkerülése végett, 4 hónap, 68 kiló.