Ok, de ebben 540 van és ez a második hengerfej ha az előző tulaj jól tudta vagy igazat mondott nekem így megvan, hogy akkor így 250 fölött ment el egy hengerfej már ha egyáltalán az a baja.
Lehet az van , h hozzánk magyarba, mindenhonnan a szarabb terméket hozzák eladni? Az itt bárdinál vett exide 1-2évre kuka, a jp , lp stb szintén . Az öt éve kismartonban labancoktól vett sprinterben az akku még most is indít télbe -nyárba, pedig mikor megvettem , akkor sem látszott frissnek . Szintén többéve labancoktól árverésen vett transit gyári ford akksikkal az ülés alatt, még mostanában vettem észre, h egy hét állás után már nem teker olyan vehemensen, de indít még. A többibe meg elmegy jó ha két évet, amit veszek.
fura
az astra 200at ment gázon köszöni szépen hibátlan, persze az a baj megvan vele mint a közvetlen befecskendezésűekkel, ki kellene diózni de szarok rá mert még jól megy
az audi 400felett van gázzal, itt másabb a gázrendszer megy mindig hidegen egy kicsit benzinnel ez karbantartja a szívórészt
haver fiat palio autója meg olyan 40-60 ezrenként hengerfej hibás lett sima benzin üzemben
itt autóbajok vannak nem a gáz miatti bajok.....
rengeteg gázzal működő autót ismerek ami 200ezer felett ment egyik se a gáz miatt lett beteg
Én sem bízom benne, nem is akarok aztvenni most mert drága. Ja és ez osztrák autóban volt tehát nem is magyarpiacos
Haverom most vett a 950-be vartát, kíváncsi vagyok meddig fogja bírni, nekem az első jp nagyjából 2hónap után fingott ki a második viszont bírja. Most lassan 2hónapja nem volt elindítva a motorom, még várok aztán ha elindítja akkor az egy fasza aksi
A köcsög honda JP akkuja egy szokásos addig köszörülök míg fel nem adja-utána hagyom a fenébe 1 hónapig manővert meghálált 7,2v-os fesszel.
Mindenmindegy alapon öcsém akkutöltőjére felakasztva 12,3v-ot tudott vasárnap.
Kérdéses hogy sikerült e mert nem szeretnék újat venni.
Legyen autogáz.....elérte az ignácot a gázbaj, egyik henger kompresszióhiányos lett erősen, már tavaly kezdődött, a nyáron már jobban mostanra meg alapjáraton teljesen leáll az a henger, no mindegy majd szét lesz szedve eccer, gondolom kipuszelep égett be szokás szerint, de majd kiderül, hogy mi lett, ezt előadva kollégák többnyire gúnyosan kérdezték, na látod, akkor ez megérte? .......és elkezdtem számolni, én mentem vele kb 130000-et és most 540 körül van benne, előző tulaj egyszer valamikor javíttatta a hengerfejet gondolom akkor is hasonló lehetett, de nem tudom akkor mennyi lehetett benne viszont már csak én elmentem vele elég sokat. Tehát megérte-e? Ahogy számolom 100km-en kb 1000ft-al olcsóbban járok mint benyával így már csak amennyit én mentem vele 1.3 millával olcsóbban tettem mint ha benzines lett volna így azt mondom még ha motort is kellene cserélnem akkor is bőven megérte.
Nem,a buzi posta csak januárban ér ide 4db BMS-el.
8.-a körül a 4db XT60-as csatlakozóval,és februárban a tölésjelzőkkel.
A köcsög kinaiak messze vannak.
Hát én itthon biztosan nem örülnék ha színesbőrű lenne a szomszédom de ott az elfogadott teljesen, ott nem is zavarna. Itthon azért örülök hogy szomszédom sincs
Röhögtünk is, persze sokan igazat adnak neked csak még nem írták le egy kivétellel, de nyugodj meg, jó irányba mész most ez a trend. ....ha meg majd más lesz a követendő akkor majd azt lehet követni.
Hát nem. Nem igazán kutatok a személyek után, bár meglepődök most rajtad, láttál te engem egyszer is olyant írni, amit adatlapokon lehetne megtalálni?
De nem is fogsz soha.
Bár... azért furcsállom, ha nem lehet általánosítani, a sok megsértődött idős-nyugger orbánozása miért nem veri ki a biztosítékot? Nem bántottam meg senkit, egyszerűen leírtam, hogy a képen látható néger szomszédnak én speciel nem örülnék, de az csak és kizárólag rá vonatkozott. Lehet ezért rám köpködni, nem is fogom visszautasítani, de csak azt, amit leírtam. Amit a véleményem mögé GONDOLTOK, azt legyetek szívesek, de le se írjátok. vagy írjátok, ha úgy gondoljátok, hogy így mentitek meg a világot.
De most már juszt sem nézem meg senki adatlapját, mit kellene ott látnom, ami miatt nem kellett volna írnom azt, amit?
az astra 200at ment gázon köszöni szépen hibátlan, persze az a baj megvan vele mint a közvetlen befecskendezésűekkel, ki kellene diózni de szarok rá mert még jól megy
az audi 400felett van gázzal, itt másabb a gázrendszer megy mindig hidegen egy kicsit benzinnel ez karbantartja a szívórészt
haver fiat palio autója meg olyan 40-60 ezrenként hengerfej hibás lett sima benzin üzemben
itt autóbajok vannak nem a gáz miatti bajok.....
rengeteg gázzal működő autót ismerek ami 200ezer felett ment egyik se a gáz miatt lett beteg
Haverom most vett a 950-be vartát, kíváncsi vagyok meddig fogja bírni, nekem az első jp nagyjából 2hónap után fingott ki a második viszont bírja. Most lassan 2hónapja nem volt elindítva a motorom, még várok aztán ha elindítja akkor az egy fasza aksi
Lehet olcsóbb mint hengerfejezni.
Mindenmindegy alapon öcsém akkutöltőjére felakasztva 12,3v-ot tudott vasárnap.
Kérdéses hogy sikerült e mert nem szeretnék újat venni.
UI:
Valakinek nem kell egy fain F3-as?
8.-a körül a 4db XT60-as csatlakozóval,és februárban a tölésjelzőkkel.
A köcsög kinaiak messze vannak.
Vagy esetleg doboz VS, sporttáska?
De nem is fogsz soha.
Bár... azért furcsállom, ha nem lehet általánosítani, a sok megsértődött idős-nyugger orbánozása miért nem veri ki a biztosítékot? Nem bántottam meg senkit, egyszerűen leírtam, hogy a képen látható néger szomszédnak én speciel nem örülnék, de az csak és kizárólag rá vonatkozott. Lehet ezért rám köpködni, nem is fogom visszautasítani, de csak azt, amit leírtam. Amit a véleményem mögé GONDOLTOK, azt legyetek szívesek, de le se írjátok. vagy írjátok, ha úgy gondoljátok, hogy így mentitek meg a világot.
De most már juszt sem nézem meg senki adatlapját, mit kellene ott látnom, ami miatt nem kellett volna írnom azt, amit?
Kattints már oda a profiljára.
Ha meg láttad és azért csinálod, akkor előléptél féreggé is.
(Amúgy meg nem csodálkoznék...)