Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pedig egyre divatosabb ez az előreutalásos téma, nekem nincs vele gondom mert ha akarnék akkor sem tudnék utalni
sokan avval takaróznak hogy jártak úgy hogy nem vették át a küldeményt
alig tudtam ramot venni anno mert senki nem küldte utánvéttel, én meg nem utalok
ráadásul ami nekem kellett volna mind pesten volt azok meg faszok, 2 kerülettel arrébb menni kb mintha kínába kellene utazni
végül gyerek haverjának adtam 2500forintot hogy hozza haza mert pesten tanult, érdekes a vidéki el tudott menni arra a katastrófálisan 2x12 perces útra
Kétszer is, mert hátha valami részlet elkerülte a figyelmét.
Változó az is, volt amikor két hétre megjött.
Viszont azok korrektek. Egyszer nem jött valami huszonezres cucc, irtam neki mivan aztán másnapra visszautalta a pénzt, állitólag problémák adódtak.
Eddig nem csalódtam, de nyilván változnak az idők. Meg aztán egy vonalat én is huztam, ami felett csak személyesen.
Egy figura lett volna régebben akivel navi frissitést beszélgettem, amit ott hagytam abba hogy postán maeadóra kellett volna,küldenem és majd visszaküldi frissitve.
Sztem pipi végig is nézte....
Kinabol van hogy 3 hónap a szállitás
Jofogason nem fizetünk előre soha....
Az hagyján de nekem a jófogáson vett cuccom.nem jön vagy kéthete, alighanem kifogtam pályafutásom.első szélhámosát.
Szerintem ha nem járkálnának az öregítő szoláriumba, nekik is jobb lenne ilyen szempontból. Meg nem is napoznának ész nélkül.
Hiába no, a hülyeségnek mindig meg kell fizetni az árát. És nem is kicsit.
Na, a fali, 4 portos, QC3-as Blitzwolf töltőmet ma meghozta a postás. Az - ugyanilyen paraméterű - autós töltőm viszont veszendőbe van, arról semmi hír nincs (még "original country", pedig november elején rendeltem az Aliról.
a génektől sok minden függ, meg attól is hogy 20 évesen fogy az ember sokat vagy 40 évesen
de alapból a nőknek ebből a szempontból szerencsésebb a bőrük, mondjuk a narancsbőr szempontjából meg nem
Szerintem ez attól is függ, mit eszik az illető, milyen géneket örökölt, ahogyan írod.
amúgy a bőr kérdés is annyiból sánta hogy a férfiaknak sajnos nem olyan a kötőszövet mint a nőknek, nálunk a 150 centis körméret sosem fog összemenni felére
a nők szerencsésebbek ebből a szempontból nekik másabb a bőr és vissza tud húzódni
egyszer egy ismerős elmagyarázta de nem annyira érdekelt a téma annyit jegyeztem meg hogy nekünk téglalap alakú a nőknek rombusz
gondolom összefügg hogy a nőknek üzemszerűen változik a körméretük a reprodukciós folyamat miatt
Aha, beleléptem véletlenül a lelkedbe?
Teneked soha nem feszülne így a bőröd, ezzel sajnos mindenki így van, ha megérem én is így leszek valószínűleg meg más is, de ezen azért nem kellene felhúzni magad.
Igaz, az idősek sértődöttségre való hajlamán már nem csodálkozom.

:-D
"Ne 65 éveben gondolkodj, " Tudod a tapasztalat, ami neked az '50-hez közel elég kevés van.
Kezdem én is megszeretni....
Ez mar volt ?
Jobb tema.
http://youtu.be/-50NdPawLVY
Amúgy ezért nem tudnak a legtöbben lefogyni, mert én írtam pár napja, a fogyás fejben dől el. Ha hinni sem akarják, akkor pláne nem tud lefogyni az emberek 99%-a jelentősen és véglegese, de legalábbis hosszú távon.
Ne 65 éveben gondolkodj, hanem 26-27 évesről.

https://www.femcafe.hu/sites/d...
"Aki lead 68 kilót azon úgy lötyög a bőr" Ha elindul , a bőre csak két lépés után megy vele! Ez biztos!
Ti mit szivtok már délelőtt? Ha éjfél előtt kiütitek magatokat lemaradtok a tüzijátékról.
Bár a spektrumon most épp ilyen igaz vagy csalás elemzések mennek
Amúgy igaza van a meleg srácnak.
Saját magammal tudok bizonyítékként szolgálni!
Most 82 kiló vagyok és izmos (állítólag).
De két éve el voltam hízva nem kicsit. Pontosan 80 kiló zsír jött fel rám. Elkezdtem szobabiciklizni és csak békacombot ettem rizzsel...az eredmény elképesztő volt. Nem egészen 2 hét alatt leadtam a 80 kiló zsírt ,helyette 80 kiló izom feljött!
Mindenhová!!!
A bicikli jó a hátizomnak és a bicepsznek is.
Annyi nem tetszik az egészben ,hogy eres lett a homlokom...meg a faszom.
Meg lehet csinálni,csak akarni kell! Napi 500 kilómétert kell tekerni...hétvégén a dupláját max fokozaton. Ennyi!
Rövid ujjú pólóban volt. A kezét láttam, slussz, arról beszéltem.
Szerencsére a történések igaz volta soha nem attól függ, hogy a hallgatók elhiszik-e vagy sem>
Nem tudok a történetről többet elmondani, csak amit eddig is: én a végeredményt láttam, a többiek arcát amikor meglátták, a saját esetemet 6 hónap alatt 33 kiló semmi plusz testmozgás, ő meg 7/7-ben naponta több órát.
Elhiszem, hogy ez egy szélsőséges eset, nem akarom bizonygatni, mert ezek szerint ha a fényképeket mutogatnám annak sem hinnétek el.
hát mi a faszt szedett volna vissza? azt írtad átlag embertől izmosabb, szálkás mint a keszeg akkor mégis mit szedett volna fel ha nem izmot? zsír nem lehet víz sem hiszen akkor nem "szálkás"
esetleg lett 8 kiló talp bőr rajta pluszban?
jó lenne végiggondolni mit írsz le