Költözködünk ami egyébként is egy idegőrlő fárasztó dolog. Erre elakadok a dög nehéz trailerek. Mert ugye mikor ázzon el a föld ha nem költözködéskor. És milyen jól jön ha a szomszéd épp arra jár és kihúz. Azt mondja hogy a felesége mindig azzal húzza hogy minek vett ekkora truckot mert soha nem fog vele senkit kimenteni. Egyébként farmja van és oda szükséges ez a dög. Azt is mondja ha kell a benzinkútig is elhúz.
Gondolom ebben is van jól megkonstruált, meg kevésbé sikerült. Ugye sisakot is többet felpróbál az ember, lehet, ebben is ki kéne próbálni a két végletet.
Illetve módosíthatnám a véleményem, mi az a kényelmetlenség, amit még felvállal az ember a saját biztonsága miatt, na ez lesz egyénenként más- és más. Nálad ezek szerint a nullához konvergál ez a faktor.
Ami cucc rendesen vèd az rendesen kényelmetlen
Projektor ing egyszer volt rajtam mert akartam venni egyet. Aztán amikor fel lett próbálva inkább nem kértem
Pedig tört a szegycsont 2x borda is tört felkar is repedt. Plusz pár apróság . De akkor sem kell kényelmetlen védő biszbasz
Általában ezek vagy drágák, vagy kényelmetlenek, vagy egyszerre a kettő.
A meleget én sem szeretem, ezt megbeszéltük már a nyáron, ezért én pl. a hőségben el sem indulok sehová, max. a robogóval ha nagyon fontos.
De láttam már jajgató embert, amikor az elcsiszolt bőr helyén sarjadt az új, csak közben húzódott mind a 14 méternyi gennyes trutymó.
Életmód váltás? irány Alaszka vagy csak pár utcával arrébb?
Illetve módosíthatnám a véleményem, mi az a kényelmetlenség, amit még felvállal az ember a saját biztonsága miatt, na ez lesz egyénenként más- és más. Nálad ezek szerint a nullához konvergál ez a faktor.
Én, ha bambulok, akkor vagy csordogálok és úgy, vagy megállok minden kanyar ELŐTT és úgy.
Projektor ing egyszer volt rajtam mert akartam venni egyet. Aztán amikor fel lett próbálva inkább nem kértem
Pedig tört a szegycsont 2x borda is tört felkar is repedt. Plusz pár apróság . De akkor sem kell kényelmetlen védő biszbasz
Eléggé félreismerhető vagyok ezek szerint.
A meleget én sem szeretem, ezt megbeszéltük már a nyáron, ezért én pl. a hőségben el sem indulok sehová, max. a robogóval ha nagyon fontos.
De láttam már jajgató embert, amikor az elcsiszolt bőr helyén sarjadt az új, csak közben húzódott mind a 14 méternyi gennyes trutymó.