,Azért ha érvényesíteni kéne ne készülj nagy örömre, 3 éve félévesen halt meg az egyik új akksi amit a kamionba vettem, visszavittem az általéad mondott hálózat boltjába ahol vettem, régi ismerősük vagyok tehát azt sem mondhatni, hogy újként elhajtanának, de mikor becipelem a boltba a holmit akkor kérik a garlevelet amit átadok, közlik, hogy nincs rajta, hogy ki szerelte be mert az feltétel, de mivel jó haver vagyok ezt megoldják ellenben kell egy terheléses vizsgálati jegyzőkönyvet csináltatnom egy autóvillamoságissal és adtak is egy ilyen űrlapot, hát kerestem szakit, 3-at kérdeztem meg ebből az egyik azt mondta, hogy talán megcsinálja, de mivel ez egy 1 hetes töltés-mérés dolog így sem rövid sem olcsó nem lesz......némi káromkodás után leszartam és vettem máshol egy újat illetve kettőt mert ugye párban érdemes cserélni főleg, hogy a másik is kezdte megadni magát, azóta véletlenül sem veszek akksit ott, az ellenfélnél talán normálisabbak, de az sem biztos, a legjobb olyan akksi boltban venni ahol saját gart ad rá.
A fekete srác a haverom. Megkérdeztem van e ideje segíteni, azonnal jött. Nagyon rendes srác és tanult.
A truck tulaj a kocsi másik oldalán áll és épp fotózik a feleségének mutatja hogy milyen jól jött a 4 kerék hajtás plusz a ki tudja mennyi ccm. Nekem csak a hátsó kerék hajtott esélyem se volt kijönni.
Csak unatkozasbol,kb 140 ből meglenne az utaztatás szardiniara.Ha most foglal az ember és 5 motort kell elvinni
Erre még jön a szállás kaja és motor benzinpenze.
Simán hozza a 25/nap atlagot.Ez nem rossz.
A komp a legolcsóbb egy 6,5 méteres kisbuszt a Moby 180 euróért oda-vissza hajoz.
Gyárit gyárira! Olcsó minőségtelen szart nem rak normális ember a motorjára. Ha meg olcsójancsi vagy , keress más hobbit. Pl te jó inszeminátor lennél....
Igen-igen, de ezzel már annyit melóztam... Ezt mindenképpen megcsinálom valahogyan, ha nem lesz megfelelő, akkor jön a kínai.
Bár, ma jött meg az index ház, az E-jel benne van, de hát... látom a minőséget. Ha a plexi is olyan, akkor a gyári megjavításával inkább előrébb leszek.
Ha elmegyek valami bontóba, és egy jó állapotú gyárit találok, az lesz a tuti.
A gyári az 47 ezer, annyit semmiképpen nem ér.
A karbont nézem, de már a második fóliás mondta, hogy ilyent ha meg is csinál, akkor sem vállal rá garanciát, mert a plexi antisztatikussága miatt néha felhólyagzik.
Igaz, nem karbonfóliáról volt szó, hanem (autó?) üvegre való sötétített biztonsági fólia.
A furatok körül a kis repedéseket javítottam, megfúrtam a végüket. Az acetonban feloldott plexi ilyen helyre szart sem ér, ne próbálja senki. Átlapolással történő plexi lapok esetén talán, de ilyen begyökölt kis javításokra nem jó. Bezzeg a 2K ragasztó az jó volt.
Egész délelőtt a fekete idomrészeket csiszoltam és fújtam primerrel, mostanra elég volt az oldószer gőzből.
Én eldönteném, hogy akarom-e még használni. Ha igen, akkor megéri szerintem egy komolyabb felújítás, csere.
Én nem vagyok autószerelő, csak és kizárólag fiskális oldalról szemlélem a problémát. Ha billeg a léc, akkor szoktam a szívemet is megkérdezni.
http://youtu.be/hajOMCLrc0k