Tapasztalatom az, hogy nem drágább, legfeljebb olyan szinten, amit én is kérdeztem, hogy nem adnak kedvezményt az árból de egyébként bárkivel szereltetheted, akár mondjuk velem is. A bank felé kell leadni a kivitelezőt, mert ő kapja a pénzt - rizikó mentesen, mert előleg számlát adhat be és az mondjuk pont az anyagár. Aztán ha megkapta pénzt jön szerelni és adja a végszámlát.
Pályázatot meg Te is kitudod töltögetni és a bankank beadni.
múltkor valahol olvastam hogy van kivitelező aki az ilyen pályázati cuccokat intéznek
jóval drágább minden mint ha én szerzem be, meg a helyi számlaképes ezremester szereli
ezt mondom hogy a legjobb opció az ingyen kölcsön
ha lenne 50% támogatás már basznék is ki 2 fát a ház elől aztán menne a napelem a melléképületre, és jöhetnél légkondit szerelni
Jabés ha ugyanaz mint nálink hogy egy tanfolyamot kell elvégezni ami után kapsz egy tanúsítványt aztán azzal tudsz pályázni a MÁK-nál akkor lehet hogy tudok tapasztalatot írni róla.
szerintem aki egy ilyet nem tud összerakni az bele se fogjon
Van a cégnél egy Doblo Maxi, nem tűnt az olyan picinek. ettől nagyobb autó nemigen kellene, már csak a személyautós jelleg megőrzése miatt sem.
Pályázatot meg Te is kitudod töltögetni és a bankank beadni.
jóval drágább minden mint ha én szerzem be, meg a helyi számlaképes ezremester szereli
ha lenne 50% támogatás már basznék is ki 2 fát a ház elől aztán menne a napelem a melléképületre, és jöhetnél légkondit szerelni
pl ez nagyon tuti lenne, de egyéni vállalkozás kizáró ok
https://palyaz.hu/ginop-4-1-3-19/
legtöbb amit el lehet érni a 0% kamat ami jól hangzik, de a járulékos költségek, és a magasabb árak miatt így is bukó
Az enyem max 22t kg ig.
Van a cégnél egy Doblo Maxi, nem tűnt az olyan picinek. ettől nagyobb autó nemigen kellene, már csak a személyautós jelleg megőrzése miatt sem.
Belefér egy motor? Egy Honda dio mindenképp
Mondjuk T4 vagy 5 be belefért egy K1300 csak a plexit kellett levenni.