Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyilván. De arra nehéz nulla százalékos hitelt intézni
Számla nélkül olcsóbb
a régi scudoba befér egy exc300 állitva
Tapasztalatom az, hogy nem drágább, legfeljebb olyan szinten, amit én is kérdeztem, hogy nem adnak kedvezményt az árból de egyébként bárkivel szereltetheted, akár mondjuk velem is. A bank felé kell leadni a kivitelezőt, mert ő kapja a pénzt - rizikó mentesen, mert előleg számlát adhat be és az mondjuk pont az anyagár. Aztán ha megkapta pénzt jön szerelni és adja a végszámlát.
Pályázatot meg Te is kitudod töltögetni és a bankank beadni.
múltkor valahol olvastam hogy van kivitelező aki az ilyen pályázati cuccokat intéznek
jóval drágább minden mint ha én szerzem be, meg a helyi számlaképes ezremester szereli
ezt mondom hogy a legjobb opció az ingyen kölcsön
ha lenne 50% támogatás már basznék is ki 2 fát a ház elől aztán menne a napelem a melléképületre, és jöhetnél légkondit szerelni
Járulékos költség nem sok van, max egy százas ha a pályázatot is iratod. Magasabb ár meg mi?
Magánszemélyeknek is van, de csak 0%-os hitel van rá, nincs támogatás.
amúgy a közemberek számára kb semmi sem elérhető
pl ez nagyon tuti lenne, de egyéni vállalkozás kizáró ok
https://palyaz.hu/ginop-4-1-3-19/

legtöbb amit el lehet érni a 0% kamat ami jól hangzik, de a járulékos költségek, és a magasabb árak miatt így is bukó
Állj neki pudvát tenyészteni, nehogy hiányozzon amikor kell !!
Jabés ha ugyanaz mint nálink hogy egy tanfolyamot kell elvégezni ami után kapsz egy tanúsítványt aztán azzal tudsz pályázni a MÁK-nál akkor lehet hogy tudok tapasztalatot írni róla.
Ezt nézd meg a 2020-as pályázatok között. Vidéken 35év alatt megy még, felette már nincs.
Pudvás deszka pont nincs
Par pudvas deszka kell csak
Az enyem max 22t kg ig.
nem mert nincs rámpám. adsz kölcsön egyet? mondjuk a Tmax sem pici, a franc se tudja
A scudo nagyobb volt régen,most passz.
Próbáltad már beletolni a motort?
szerintem aki egy ilyet nem tud összerakni az bele se fogjon
Van a cégnél egy Doblo Maxi, nem tűnt az olyan picinek. ettől nagyobb autó nemigen kellene, már csak a személyautós jelleg megőrzése miatt sem.
van ötlet, nem csak a támogatás felélése a cél. aztán hogy életképes vagy sem az idő eldönti.
Egy csomó pályázat volt/van ami meg csak vidék.... ez most ide szól....
De amugy mér csak pest? Má megint...
Meg aztán a vállalkozásnak rentábilisnak kellene lenni a támogatások elfogyása után is......
A kettö nem egy kategoria a fiatnál? A doblo a scudo utodja? Mindenestre az a scudo ami még létezik a régiekböl az elég kicsi, abba se fér motor.
Ha pályázat íróval akarod megcsinalni, akkor annak van díja, Pályázat iro cégtől függően sikerdíjas. Mondjuk ezt saját magad is össze tudod rakni.

Belefér egy motor? Egy Honda dio mindenképp
Inkább scudo,dobloba lofaszt fér.
Mondjuk T4 vagy 5 be belefért egy K1300 csak a plexit kellett levenni.