Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most agyalok hogy 8 éve nem vagyok a vasútnál és mér akkor bőven megvolt neki amikor még vasutas voltam
szóval legalább 10 éve nyúzza azt a fos t3-ast
igazi hülye vagy Csákánnyal a hátában mennyivel nagyobb gödröt kell ásnod Sokkal nagyobb erőfeszítés mint rálépni jobb lábbal a gerincére azt két kézzel kihúzni a hátából a csákányt
ismerős vett egy t3-ast a hiace lett leváltva
kb mindig szidja hogy mekkora fos a t3 de megvan neki vagy 5-6 éve
igaz neki az elsőkerék hajtás miatt kell ett mert a hiacéval beszopott párszor a földutakon, a négykerekes meg sokat eszik aszfalton
akkor a bulin te húzod a legtöbbet
ju juj juj Nem így műxik a rendszer Pályázat író nélkül, kbé 0,1% esély van a pozitív elbírálásra Meg kell fizetni az árát aztán vagy eső, vagy sár. Lesz kb. 50 % esélyed rossz esetben elbux 100-200 ezret
mert mi vagyunk az ország szíve, motorja
szerintem az az iveco 5 gangos motorja felejtős
A T 3 hippibuaznak jo, cuccolasra komolyabban rohadtul szar, kicsi, es hatul a blokk miatt az pakoljon bele konyhakat akinek 6 annya van.
Mondjuk 200 bala budipapir konnyen belerakhato. Mas nehezen.
az igaz de kb. 50 ezerért lehet komplett papiros fűzött blokkot venni hozzá
hát nem feltétlen működik másképp egy vállalkozás és egy családi kassza, sőt az ország is igen hasonlóképen működik mint egy háztartás csak nagyban.
Lehetne ezt ragozni 10 ezer féle kép de egy a lényeg. Mennyi a bevétel, mennyi a kiadás és mi marad a tarisznyába slussz. Mondjuk egy állam megteheti, hogy 100 éve háztartási hiányban szenvedjen és működjön, amíg ezt egy átlag háztartás nem teheti meg.
Ini teljesen jól látja azt az ide 500, vissza 113 zagyvaságod nem értelmezhető a témával kapcsolatban, ha egyáltalán valahol lehetne találni összefüggéseket a témához
Nos én azt állapítottam meg, hogy vagy fos részeg vagy (ami nem baj ) Vagy sokkal hülyébb vagy mint eddig gondoltam
baszki immúnis vagyok rá, múltkor elroppantottam egy komplett magházat, haver negyedétől beállt, rám meg nem hatott
teljesen bánatos is voltam
Sot most mar te is megveheted az anyagot, miota valtozott utoljara sz Eljarasi rend. Akit erdekel privatban szivesen valaszolok a kerdesekre.
itt nincs olyan hogy kirúg az asszony
tudja jól hogy 2 lehetőség van a távozásra :
-csendben lelécel követelések nélkül
-csákánnyal a hátában viszem elásni

geci kemény vagyok ám
Szerintem szivj egy kis füvet.
the boys sehol nem találom a Banshee meg jön lefelé
az az űrben elveszett 2 részt bírtam, nem rossz de valahogy feszültté tesz
Oruljon hogy nem rugta ki a zasszony.
Mar túl van a barátságon
Neked mar nem jutott takaró?

Töltsd le a The Boys-t, meg a Banshee-t.
mogyoró vesszővel, finoman csapkodva vérbőséget okoz, emiatt kimelegszik
befűtesz neki a fával
épp nézem az asszonyon már 4 takaró van
én még elheverészek takaró nélkül, nekem bőr alá épített takaróm van
én meg megyek kibaszni a két fát, egy százas/darab áron
ezt fejtegettem hogy bár a hitel nullás, jóval többe van, összegészben nem feltétlen akkora nagy nyereség
szóval még mindig jegelem a napenergia gyűjtést, a takaró olcsóbb