Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na egész jól tippeltem.
Én úgy gondoltam 3.ára térsz maghadhoz és kezded megválaszolni visszamenőleg az összes kommentet
2,8 Ducatom van 2005ös, alföldi kereskedésből vettem ők hozták olaszból órában 203.000. Mindent eltüntettek ami azonosíthatta volna csak a nap ellenző belső felén maradt 1 felragasztott cégkártya. Kis nyomozás olasz italautomatás cég, olasz haver felhívta őket, volt több ilyen autójuk amit egyszerre cseréltek le így konkrétan erre nem tudtak pontos km.-ert csak azt, hogy napi 300-500km. mentek ezek az autók náluk. Kis matek 1.000.000km.-en túl lehet az enyém, a motoron nem látni bontva lett volna és még rendesen üzemel.
nem tudom . szerintem rárakja a terhelő villát azt mondja, hogy van e kapacitás vagy sem Ehhez nem kellenek hetek. Azokba a dögökbe meg nem lehet olcsó az akksi tuti utána jártam volna. Azt sem értem, hogy miért nekem kell bizonygatnom, hogy szar, ha valami szar Vissza vittem, mert szar , nézzétek meg ti ha nem hiszitek Nekem meg adjátok az újat
Ez.igy van. Futár autót nagyon le tudják pusztitani de ott ahol egy vagy váltott emberek vezetik többnyire vigyáznak rá. Cigis autót is érdemes venni, legalábbis régebben azok is igen jó állapotban voltak.
A legjobb a hosszu autopalyas nemzetkozi, nincs terhelve annyira a gep.
Szivosan halad, mar talan csak ket napot van lemaradva.
Nyáron beszéltem vele erről, azt mondta hogy alig tudták eladni mert mindenkinek 200 max 250ezres autó kell. Pedig ezek tényleg szépek voltak, nemrég láttam egy autójuk belsejét azt hittem hogy van benne 80 és mondja hogy 370... na mondom te hazudsz és tényleg annyi volt benne. Vigyáznak rájuk, 2hetente takarítás...

Meglepő hogy mennyire le lehet lakni egy autó rövid távon és mennyire vigyázni is lehet rájuk.
Nem az a cel jelenleg, hanem egy szallito, amivel konyhakat viszek.
Az iveco kiesett, nehez vele szogletes cuccot vinni, keskeny, befele szukul, nem idealis. Sokszor csak annyi fert bele mint egy felmagas hosszu ducatoba.
A lakoauto egyenlore csak tartalek vagany, az akkuk mindenkepp nyaron a sufnit latjak el villannyal.
annak? alapon egy millát
Van egy tolem 10 kmre holnap rakerdezek, ha ugy van megnezem, abban 350 van mar a hahu szerint is.
Nincs illuziom, szivas az lesz veluk.
Az még nem vészes akkor, meg a 400 se hosszútávú utakon.
Tudok egy Ivecot, ami frankón lakóbusz, nem egy leélt furgon. Ha érdekel, leinfózom. Nem hirdetik sehol.
Na, el tudtad adni? Az már fél siker, legalább muszájból is venned kell.
Megkérdezem egy ismerősömet, hátha cseréltek mostanàban autót, de tuti hogy 400felett van a méter, viszont oda tekerik ahova szeretnéd 1max 2ember vezeti őket, német oda vissza heti 1-2x tehát nem olyan félelmetes a sok km.
Mivel kb 1,5 hete vittek a h100 at es volt egy karacsony szerinted?
A holnapi napot raszanom. Utana nyitas, lehet novelnem kell az arat es kulfold lesz belole, azt nem en nezem meg, van ismeros. De akkor tavasz lesz.
Elég nehezen fogsz hadrafoghatót találni.
És hány darabot néztél már meg valóságban is?
nem az ricsi 51
Eddig az 1,5-1,6 ig tarto savban mozogtam.
Egeszen idaig kecskemeten volt egy netto 990 ert de mara lekerult a hahurol, holnap tudok menni keresgelni egy kort.
Idaig mozdulni sem tudtam a nyitvatartas miatt.
Attól kevesebb
Mi lenne a pénz amit rászánsz ?
Tudom, kurvanehez talalni abban az arsavban ahol en mozgok legalabb egy felig élő peldanyt.
Amugy eléggé a perifériákon kezded. Lakóbuszod sincs még.
Navazze...... előkerült az elveszett..... négy oldal mire mindent megválaszol