Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenki azt mondja hogy ez a 09 milyen fasza meg hogy emeli az elejét, majdnem megvertek amikor mondtam hogy pont ezért nem lehet vele igazán gyorsan kanyarodni meg kigyorsítani mert emeli az elejét, rövid a hátulja, nem támaszt be a kanyarba.
Én tudtam hogy a gyerek nem tud jól motorozni csak egyenesben húzza meg városban villog... na mindegy
A Lövey jól lehúzta az MT09-et
Teljesen jogos. Az a 701 brutális lett, az sm is meg az enduro is, sőt van már nagytankos is belőle. Gondolom rally fejidom is van már hozzá.
A 801 is nagyon vagány, a 790ktm rusnya egy dög lett meg gagyi is a sima, R-est meg még nem láttam élőben.
nálunk egy 500 ezres nézettség ér 60-70 ezret 0,7es cpm-el
norvég meg svéd durván magasabb a cpm
usa sincs a közelükben sem
ezert mondom hogy ha csak másfél lenne akkor menne a levesbe az lc4 meg az asszony egyik veséje és meglenne gyors a ser
2,5 millát meg nem ér meg akkor inkább vennék egy új 701es huskyt kicsivel többért
Miről beszéltek?
1 Milla feletti a nézetség...a má jóóó
SER-t nem kapsz 2,5 alatt ma már én is arra cserélném le ah smt-t de valszeg adv lesz belőle egy aurora idomszettel.
Ebben a helyzetben a nemi erőszak esete ,nem veszélyezteti a hölgyet
Műanyag a tank, előfordulhat hogy a benzingőz mitt felhólyagosodott. De passz. Nem hinném hogy össze lett törve mert szép a motor. Egy telefont megérhet
Jó ez a karbis blokk mert simán jar, finomabb, nem olyan agresszív a gázra és nem érződik hogy csak 98lovas, hasonlóan jól megy mint az enyém ami 116... szerintem a 990 jobb mert közelebb ülsz a kormányhoz és ha tényleg egy kényelmesebb motor a cél akkor a 990-hez van zselés ülés vagy smt gyári ülés ami eleve kényelmesebb mint a 950sm ülése.
kb 20x annyi svédország reklám értéke mint nekünk
szóval a kishölgy egy ilyen akcióval elég jól keres
gyerek átlagban keres 3 kilót havonta akkor az ott 6 milla ám, ahogy nézem a nézettség hasonló
havi 6 milláért én is elhemperegnék a hóban, akár már holnap indulnék is
ez biztos csak valami trükk felvétel Voltam egy kicsit velneselni szaunából kifelé mondom belemegyek ebbe a mártózos medencébe szerintem (10 fok sincs) úgy voltam vele, hogy gyáva népnek nincs hazája megcsinálom "Kemény vagyok" felkiáltással alámerültem(volna) De az első próbálkozás csak térdig sikerült majd vissza kullogtam a gőzbe. kb. 5-ik alkalom volt, hogy egy másodpercre meg bírtam mártózni a fejem búbjáig Amikor kikapaszkodtam, a létrán na akkor arra gondoltam ,hogy az is egy marha állat volt aki ilyet kitalált és közben rájöttem, hogy nem szeretem a hideget
endúró lenne ennyiért akkor tuti megnézném
kb a 950ser az egyetlen amire elcserélném a mostani 640est
könnyen van a kishölgy neki nem fázik a családi ékszer
plusz amennyit keres evvel megér pár doboz lázcsillapítót
Ok Posszeidon
Az a hólyagosodás az egész idomon van...ekkora hőt nem kaphatott a motortól....vagy igen?,
Valami gyanús......
Ez mér érdekel téged? Ha majd szükségem van rá kérek zotyától, neki még a garázsa is tele van ilyennel
Pont most néztem az latszik hogy a sai le van dugózva, de miért ? Gyári kipufogónál nem szokás. Matrica a tankon hólyagos.
Én amúgy megnézném, szép nagyon a képeken. Szerintem a 990jobb, kényelmesebb ülés van hozzá és előrébb tudsz csúszni.
Az biztos hogy ez egy szép motor annak aki 950-est keres.
A kislányt elkapnám... a következő videó meg az hogy köpi ki a gyulladt tüdejét
voltam ettől hidegebbe is , konkrétan 2 nadrágból alig ért ki a pöcsöm, igaz ekkor nem fürdés volt hanem egész napos ázás 0 fok köröli hőmérsékleten
600 méter körül volt a választóvonal, alatta eső esett felette hó
ami fura hogy szinte avataros kékre fagytam de mégsem lett megfázás vagy bármi egyéb baj a dologból pedig 5-6 órát simán voltuk szarrá átázva
Ez simán trombózis volt
Vérrögök..az igen!
Nem fagydugók?