szomszédnak van2 ivekó mind a két kerékkel azonos a széria, nekem onnan az információ. Persze leehtne ezt ragozni, melyikkel mennyi súlyt szállít és ki, hogy közlekedik velük mert ezek is számítanak tehát egzakt módon ez így nem állapítható meg. Egy teszt eredményeként talán kimutatható lehetne.(Azonos évjárat, motor, terhelés, futás)
egyébként VALÓSZÍNŰNEK( tehát nem tuti biztos vagyok benne és szent meggyőződésem csak vélelmem) tartom, hogy az 1 liter az KB. reális is lehet
Elég sok mindent kell mérlegelni, ha használt, ha új. Az új esetén a megtérülést is figyelembe kell venni, mert lehet, hogy egy használttal jobban jár (keveset fut, saját szállítás). Ha meg használt, akkor az állapot és a használhatóság amire vette fontosabb lehet, mint akár egy duplakerék vagy szín, ha kevés a felhozatal.
500 évig sem te sem az autó nem él Viszont ha vesz az ember egy autót(amit nem nepperkedésre vesz) akkor vélelmezhetően 5 évre legalább tervez vele az ember. A mostani üzemanyagárra vetítve ennyi idő alatt ez az összeg amit leírtam
Persze a hülyeségedre hülyeséggel is válaszolhattam volna de akkor nekem is hülyének kellene lennem mint neked
A számításomnál azt kell tudni eldönteni, hogy érdemes e a duplakerekes verzióra beruházni vagy sem. ha valaki folyamatosan jelentős túlsúllyal képes és hajlandó használni az autóját akkor igen, ha meg betartva az előírásokt akkor meg nem
1 literrel megdobja a fogyasztást. Ez a nem fogyaszt sokkal többet azon múlik mennyi az éves futás Ha 10 ezer km-ert megy/év az annyi mint az 40 ezer+/év tényleg nem jelentős. ha fut 50 ezeret/ év akkor az 2 kila ha 5 évig használod akkor egy mille Ezen kell elgondolkozni ugyan úgy mint egy full tájmos kocsin
Megmondom amit gondolok, de nem azt amit te. Egy munka autóra ami a vállalkozást viszi előre (dolgozik, pénzt keres) lehet venni akár új autót is.Mérlegelni kell, az éves futást, aztán lehet Zoltánnak élete végéig autó Ebben az esetben megéri. Meg 5 év alatt leírható az áfája is, bár úgy sejtem 5,9-ért eleve nettó az ár.
Lehet venni használtan is, ha nem akar az ember hirtelen sok pénztől megszabadulni, vagy lízing vagy törlesztőrészleteket sokáig fizetni (ki hogy áll)
Azt nem akarom már tudni elhinni, hogy fél év alatt nem lehet egy valamire való használtat találni. Mind agyonhasznált lelakott fos amit hirdetnek???( én nem nézegetem)
Alapul venném,hogy egy évben kb. mennyit fut nálam egy ilyen autó . Nem mindegy, hogy 15ezret vagy 115 ezret. Éves qrva nagy futásra biztosan célszerübb az új
Ha kevés az évi km-er akkor akár lehet egy lelakotabb használt is. Kis karbantartással az is elfut 10-15 évig Amikor én megvettem nekem annyi pénzem volt rá. Megvettem egy romot a piaci ár alatt 8 k-val kb. 1 év alatt ráköltöttem azt a 8 kilót így piaci áron lett egy használt 5 éves áruszállítóm Ami most már 11. fut 25 ezret egy évben, 5 éve a kötelezőkön nem kellett különösebben hozzányulni (apróságok, cooler hűtő csere, talpas gömbfej ilyesmi) Úgy vagyok vele, hogy már 150ezret elfutott nálam ez nem sok km-er Arra jötem rá,hogy kevés km-ert egy rakat fos is el tud futni ahhoz nem feltétlenül kell csilliárdokért venni autót. Akinek van pénze rá az munkaautóból meg megveheti az újat azzal sem hibázik
az a vicces nekem az egészben hogy egy hobbi célú motort csak lazán kitol az ember a szalonból, de egy kb ugyanannyiba kerülő munkaeszköz meg drága, amikor még hasznot is hoz
De ha egyszer van:) Ez is egy kompromisszum ha az állapotot nézed. Egyébként nem fogyaszt sokkal többet, viszont havas meg szarabb állagú talajon jól jön.
A duplakerekes alapból többet fogyaszt. Nagy súlyok mozgatására jobb mint a szimpla. Aztán itt van az ördög elásva , mert ha hivatalosan 1-1,3 tonnát viszel akkor nem kell a duplakerék. Tehát ha nem akarsz csalni, meg kockáztatni a sullyal, hogy rádobsz 2,5-3 tonnát (feltételezem, hogy nem ) akkor nem kell a duplakerék
na ne csináld..... néha be kell ruházni.... ez alapból, ha jól értem, termelő autó, mert ezzel történnek a szállítások. Tessék venni egy rendeset és sokáig kiszolgál, visszahozza az árát gazdagon... ÁFA-t vissza lehet igényelni, üzemanyagét is és még költségelni is lehet rá egy csomó mindent....
a fargo teljesen valóságos volt, nem is az volt a gond hanem összességben nagyon depresziós volt minden
mondjuk ha az én életemet nézem vissza az elmúlt 10 év kb ugyanaz a fos, szóval lehet azért nem tetszik az a film
de voltak benne érdekes dolgok pl ha jobban megnézed ott a 80as években kb olyan dolgok voltak mint nálunk a kétezres évek után, persze a helyi sajátosságokat leszámítva, pl lakásfelszerelés meg hasonló dolgok, valamelyik részben láttam olyan konyhaszerkrényt ami itt 15 éve még divatosnak számított
ez a fantasztikusnak mondott dolgok se mindig jönnek be pl a battlestar galactika sorozattal is elakadtam mert teljesen érdektelenné vált számomra, eleinte érdekesnek tűnt, se utána valahogy már nem kötött le
Ez valóban patikán néz ki és az ára is jó. Ami csúsztatás, az az önsúlya, simán van 2500kg. Ha nem külföldről hoz árut akkor jó, mert kint elég sűrűn cibálnak mérlegre. Ha meg becsap 2 motort és egy cimbit, akkor azzal még benne vannak a 3.5-be, tehát no problem.
Hát ha a fargo nyomaszt akkor a gomorra maga a sötét pokol, de hát ez az élet, ebből ismerni meg az embert nem a tudománytalan fantasztikumból. Vagy tizenéve én is ezeket néztem, de meguntam és áttértem a való életre mondjuk a fargo tök hihetetlen még jó, hogy minden rész elején elmondják, hogy ez egy igaz sztori mert amúgy nem hinném, hogy ekkora barmok vannak a világon.
egyébként VALÓSZÍNŰNEK( tehát nem tuti biztos vagyok benne és szent meggyőződésem
Persze a hülyeségedre hülyeséggel is válaszolhattam volna de akkor nekem is hülyének kellene lennem mint neked
A számításomnál azt kell tudni eldönteni, hogy érdemes e a duplakerekes verzióra beruházni vagy sem. ha valaki folyamatosan jelentős túlsúllyal képes és hajlandó használni az autóját akkor igen, ha meg betartva az előírásokt akkor meg nem
Lehet venni használtan is, ha nem akar az ember hirtelen sok pénztől megszabadulni, vagy lízing vagy törlesztőrészleteket sokáig fizetni (ki hogy áll)
Azt nem akarom már tudni elhinni, hogy fél év alatt nem lehet egy valamire való használtat találni. Mind agyonhasznált lelakott fos amit hirdetnek???( én nem nézegetem)
Alapul venném,hogy egy évben kb. mennyit fut nálam egy ilyen autó
Ha kevés az évi km-er akkor akár lehet egy lelakotabb használt is. Kis karbantartással az is elfut 10-15 évig
mondjuk ha az én életemet nézem vissza az elmúlt 10 év kb ugyanaz a fos, szóval lehet azért nem tetszik az a film
de voltak benne érdekes dolgok pl ha jobban megnézed ott a 80as években kb olyan dolgok voltak mint nálunk a kétezres évek után, persze a helyi sajátosságokat leszámítva, pl lakásfelszerelés meg hasonló dolgok, valamelyik részben láttam olyan konyhaszerkrényt ami itt 15 éve még divatosnak számított
ez a fantasztikusnak mondott dolgok se mindig jönnek be pl a battlestar galactika sorozattal is elakadtam mert teljesen érdektelenné vált számomra, eleinte érdekesnek tűnt, se utána valahogy már nem kötött le