Látod, csak mondod visszafelé logikával.... a termelésből lehet visszaadni..... tehát először te fizetsz egy jóval nagyobb összeget ... ez a lényege....
miért adnának el egy viszonylag fiatal fasza kistehert amiben nincs sok méter? muffot nem fog se avval se az újabb típussal
csak azt adják el amiben millió felett van persze "csak most" akcióban tizedére visszatekerve
helyedben vennék egy lepukkant t3ast aztán a motorgenerál nem nagy összeg a kasztnit meg olyanra csinálod amiyenre szeretnéd, láttam már sok t3 csodát
kb egy jobb bicikli árában kaphatóak ezek az ósdi lomok rátolsz 2 millát és lesz egy csoda kocsid
Nincs tiz centi. Ráadásul könnyebb kipakolni, egyik szállitó hozza azzal a cuccokat, nem problémásabb, a soför szekcionál meg nincs különbség.
Évi 15 ezerre lehet szerencsésebb a jó használt.
Nnnnna most beszálltál a hülyeségbe ugyanis pont nem termelő autóról van szó..... 50e éves futásról..... tehát te utalsz nekem mondjuk havi 500e-t, és én vissza utalok mondjuk havi 100e helyett, havi 113e-t.... így jó neked?
A duplakerekes elsősorban télen egész vicces volt,a H100-al drifkirályként párszor befostam amikor elindult keresztben,azonkívül azok mind alvázasak,ergo még furgonként is magasabb a rakodótér.
Én meg öregedő lusta derékfájós ipse vagyok,jó lenne inkább alacsonyabb padló ha lehet.
Huhh,jó csak én tudom hogy nem fog sokat menni.Közeli gyártótól kell legtöbbször havi 2-3 alkalommal nagyob mennyiségű konyhabútort.
fuvarozni nem akarok,fizikailag nem lehetek két helyen.
Néha-néha kell sürgősben messzire menni.Gyakorlatilag évente 15e a max.Azért nem szeretnék feccölni sokat.
Csak ahogy nézem vagy a nagyon allja kategória van mozgás és vizgaképesen 1,5-ért vagy az új közeli 2-3 éves 5,5-6 millióért.A kettő közt most emelem az összeget 2-2,3 közt lévő jobb karban lévőeket meg egyszerűen nem adják el.Majd ha összedőlés határán mozog akkor.
Azért nem teljesen semmiért, mert komfortot, üzembiztonságot kapsz cserébe, és elszámolható kiadásról van szó ami jelen esetben azért 13 ezer mert elég jelentös futással párosul. Ezekben a léptékekben a többihez képest elhanyagolhato. Egy vállalkozás teljesen másképp müködik mint a családi kassza.
azért itt havi 13 ezer kontra semmi előnyről van szó
ha neked nem számít 13 ezer havonta akkor megadom az asszony számlaszámát és utalj ennyit minden hónapban
ugyanúgy kidobott pénz az is mint a többlet fogyasztás a semmiért
amit leírsz az a hülyeség..... megint.... ha évi 50e km-el számolsz és szted az 200e Ft különbség (persze nem annyi, hiszen az ÁFA-t elszámold és még költségelsz is, de most csak az ÁFA-t vegyük), az évi 157e Ft, havonta 13e Ft-ról beszélünk. Az a cég, amelyiknek a termelő autója esetében havi 13e Ft gondolkodást igényel, azonnal be kell csukni
Aki nem megy ennyit vele, mert mondjuk, mint Zoli helyben szállítja a bútorokat, az ennek a töredékével számol, mondjuk egy pizza havonta.... értem, hogy minél nagyobb időtávlatot nézel annál nagyobb a matek, csak faszság
sosem volt így.... teherautónál az ÁFA azonnal visszaigényelhető...
az 5 év arra vonatkozik, ha továbbértékesítés céljából lett véve, vagy bérletbe adja tovább a cég, akkor tárgyi eszközként lehet elszámolni. viszont ha nem az a cél, a nav szarrá büntet... tehát általános esetben az általad említett 5 év az hülyeség...
személyautónál csak lízing esetén igényelhető vissza ÁFA, a kezdő befizetés ÁFA-ja azonnal, a törlesztő részletek ÁFA-ja havonta (mértéke változó, vezetsz-e hozzá menetlevelet, magánhasználat stb.)
Ezen kívül átalányamortizáció számolható el. Személyautó üzemanyagára nem lehet ÁFA-t visszaigényelni. Személyautó esetében van havi cégautó adó (kivéve zöld rendszámosra)
Nem mondanám csilliárdnak a szervizköltséget. Persze autója is válogatja, nekem évi 40-50 ezer közti futással amig nem kell cserélni csak olajat, (tehát fék, kuplung stb - de ezt használtnál is kéne) még mindig 60-70 körül volt, de ebben az assistance hosszabbítás is benne van már
úgy tudom 5 év alatt lehet visszaigényelni Legalább is régen így volt aztán nem tudom mi hogy változott azóta Nekünk pl. van személyautó a vállalkozásba( fogalmam sincs minek na arra van havi 11 ezer ft adó
Elsősorban szerintem azt is érdemes mérlegelni, hogy mennyire rentábilis a vállalkozás és számíthat e a vállalkozás tulajdonosa a jövőben is arra, hogy működni fog e még. ha van egy bizonytalan vállalkozás(mondjuk biztos vállalkozás nincs de mondjuk működik 20-30 éve akkor azért lehet talán előre kalkulálni) amit nem lehet megjósolni, hogy 2 év múlva talpon van-e még akkor dőreség nagy összeget egy eszközbe innoválni Zotya valószínüleg számít rá, hogy sok évig működni fog. Akkor neki megérheti egy új autó is kevés éves futással IS. De a kevés futás miatt(ezt csak én vélelmezem, hogy kevés a futás, mert gondolom nem napi 1000 km-erre szánja) akár használt autó is számításba jöhet. Neki két fele is jó az irány Nyílván egy használtnál benne vannak a szopások. Egy újnál meg a csilliárd összegre rúgó kötelező szervizek. El kell tudni dönteni. Ha ennyire nem talál használtan számára megfelelő állapotú áruszállítót akkor bízva a következő évek sikerében érdemes lehet beruháznia akár egy új autóra
Ahogy irtad, sokminden befolyásolja a fogyasztást. A súly mindenképp. Üresen, illetve kisterheléssel nem lesz szerintem egy liter. Volt ikerkerekes autóm, én súlyt soha nem viszek így a mostani autómnál is jóval kedvezőbb fogyasztás jön ki mint a soförködő cimbi hasonszörű autóján ami ki van használva.
mondhatnám hogy adj minden hónapba 2 millát aztán utalok vissza 387ezret
nokia csere dobozt tudok biztosítani
zoli szereti magát szopatni, kicsi kezdő tőkével el lehet indulni egy csodálatos önszopatási folyamaton ami hosszú évekig kitart
csak azt adják el amiben millió felett van persze "csak most" akcióban tizedére visszatekerve
helyedben vennék egy lepukkant t3ast aztán a motorgenerál nem nagy összeg a kasztnit meg olyanra csinálod amiyenre szeretnéd, láttam már sok t3 csodát
kb egy jobb bicikli árában kaphatóak ezek az ósdi lomok rátolsz 2 millát és lesz egy csoda kocsid
Évi 15 ezerre lehet szerencsésebb a jó használt.
Én meg öregedő lusta derékfájós ipse vagyok,jó lenne inkább alacsonyabb padló ha lehet.
fuvarozni nem akarok,fizikailag nem lehetek két helyen.
Néha-néha kell sürgősben messzire menni.Gyakorlatilag évente 15e a max.Azért nem szeretnék feccölni sokat.
Csak ahogy nézem vagy a nagyon allja kategória van mozgás és vizgaképesen 1,5-ért vagy az új közeli 2-3 éves 5,5-6 millióért.A kettő közt most emelem az összeget 2-2,3 közt lévő jobb karban lévőeket meg egyszerűen nem adják el.Majd ha összedőlés határán mozog akkor.
ha neked nem számít 13 ezer havonta akkor megadom az asszony számlaszámát és utalj ennyit minden hónapban
ugyanúgy kidobott pénz az is mint a többlet fogyasztás a semmiért
Aki nem megy ennyit vele, mert mondjuk, mint Zoli helyben szállítja a bútorokat, az ennek a töredékével számol, mondjuk egy pizza havonta....
az 5 év arra vonatkozik, ha továbbértékesítés céljából lett véve, vagy bérletbe adja tovább a cég, akkor tárgyi eszközként lehet elszámolni. viszont ha nem az a cél, a nav szarrá büntet... tehát általános esetben az általad említett 5 év az hülyeség...
személyautónál csak lízing esetén igényelhető vissza ÁFA, a kezdő befizetés ÁFA-ja azonnal, a törlesztő részletek ÁFA-ja havonta (mértéke változó, vezetsz-e hozzá menetlevelet, magánhasználat stb.)
Ezen kívül átalányamortizáció számolható el. Személyautó üzemanyagára nem lehet ÁFA-t visszaigényelni. Személyautó esetében van havi cégautó adó (kivéve zöld rendszámosra)