Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miahalanak kellhet a pizzas telefonszama?
Meg az xy tehertaxise?
Meg a fogorvosme?
Hany Istók
Ennyi..
hát ha tudnám, hogy hogy kell biztosan mert ez egy g.ci okos telefon csak én nem tudom használni kb. 5%-ban sem Tudok vele hívást kezdeményezni, fogadni, sms-t írni és elolvasni ébresztőórát beállítani(bár ezt ritkán használom) meg a teendőket beállítani. Mondjuk nekem ennél többre nincs szükségem Bár ha esetleg annyit tudnék, hogy kell telószámot lementeni vele pc-re az sok irkafirkálástól megkímélt volna, de lehet még így is hamarébb vagyok mint mire megtanulnám, így 1 hét alatt biztosan végzek
Az én adataimmal nem sokra megy
Google-ra adatot ugye nem bízunk - kecskére a káposztát tipikus esete volna....
Erről van szó: Én windowsos pc-ken élem az életemet, így természetesen még az androidos kínai telón is Microsoft Outlookot használok levelezésre, naptárnak, névjegyzéknek. Onnan nem tűnik el semmi.
Meg hát......de ezt amit lemüvelsz máraz ostoba telefonod is le tudja menteni pcre
Ha elkészül a mű akkor meg lefényképezem. Elteszem a pc-re meg a mindíg nálam lévő nagy kapacitású pendrájvra Plussz a papírt ha a bankba járok beteszem a széfbe. Azt tőlem lhetnek akármilyen felhők, meg viharok mindíg meg lesznek a telefonszámaim
Csak épp térerö kell hozzá......legalább 3g...
Te jó Isten
Pffff......lápi ember
Egyszerű mint a faék. És ugyanolyan intelligens is.
Én most csinálom a biztonsági mentést 4 napja kezdtem neki és úgy döntöttem minden nap ráveszem magam, hogy leírok egy oldalt, most végeztem az M-el Nem kockáztathatok amiíg eldöntöm a telefon sorsát, ha az egész képernyő besötétül nem lesz meg egy telefonszámonm sem
A google szinkron tobb eve sose gond, fenykepek is mind felkerulnek. Nem ertem mi a gond.
Lássunk tisztán.
Semmi kártya meg telefon meg faszom. Mail fiók! Kinek milyen rendszere van ,olyan a fiók. A fiókokhoz alapból tartozik tárhely ,ide menti a számokat is.
Ez nem tud eltűnni ,elromlani ,lefagyni...stb...
Egy 5ös fele meg egy szal gyufa es soha tobvet nem latod azt a fekete foltot.
Illetve hol tartotta. a biztonsági mentést? Mert sok telobak van ilyen funkcioja is, de az nem sokat ér ha ledöglik a telefon teljesen, bár azt sd kártyára szokta menteni a legtöbb készülék
Pipi nem egy bonyolult személyiség nahhh
Ezt én se értem.
Igy van, sok lehetöség van mentésre, a huaweinek is van felhöszolgáltatása, csak regisztrálni kell és.müködik. aki ugy tart okostelefont mint pipi annak mindegy, akár nokia 310-e is lehet ennyi erövel.
Az hogy?
De neki eltűnt mindenhonnan, biztonsági mentésből is.
Nem tom, googlenak.is meg a samsungnak is van felhöje, müködik is. Én is telefonon tárolok mindent, plusz a két felhöbe ment amit kérek. Ebbe a céges fasszágba nem megyek bele, de több ott a marketing meg az üzleti érdek.