Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt értem
de ez pont olyan mintha minden tankoláskor kifolyatnál a földre 10-15 liter gázolajat mert neked mindegy mennyit tankolsz
az sem konkrét veszteség de mégis kevesebb lesz az éves mérleg
Kettévágva.....
Az már szinte egyiknél se lesz annyi hacsak nincs széthajtva
el kezdett izgatni ez a vállalkozósdi, tudja valaki itt mennyit kell visszaadni nokiás dobozban?
https://palyaz.hu/vallalkozo-s...

illetve, hogy nagyjából téma is legyen, nekem elég lenne egy Doblo méretű jármű, abba befér egy motor?
Amúgy a h100 nyelte a 8 at,szóval a 10 nem gáz,csak 14 ne legyen.
persze hogy nem pipi számitás volt az alapvetés. A másik meg a lehetöségek és a kompromisszumok egy használt auto vásárlása esetén az ujhoz képest.
Ipse mondta aki ducatokat árul,lehet csak fenyezte a 2,3 ast
Mint irtam a családi kassza és a vállalkozás nem egyformán müködik, itt másképp kell számolni.
ahhoz jár dupla kerék, de van olyan is amihez nem
gondolom a senki sem tart puskát a golyóihoz hogy csak ezt veheti meg.....
Ugye hogy van aki érti én ezt mar korábban is tudtam....
Nekem átlagban eszik kilenc körül a custom, de az már kis kategoria, amiben nézelödsz az mind tiz körül fog enni. A nagy motor meg nem feltétlen eszik többet, nem erölködik.
Mondtam, hogy nem érted..... elengedtem...... sokan nem értik, nyugi.... akik meg értik, pontosan tudjak miről beszelek..... a matekra reagáltam, amire írtad hogy nekem számít-e 13e Ft..... ebben az esetben, ha szükséges, nem.... ahol ez számít, ott nincs termelés.... én meg termelés orientált vagyok te meg nem, ennyi a különbség....
Mondjuk spec szerintem többet,mivel ezek a nehezebbek alapból nem 2,2 hanem 3,0 motorral szerelték,ez főleg rövid úton 10-12 körül fogyasztanak a kisebbek 8-10.
Jelen esetben a duplakerék jár az autohoz! Nem eldöntendö kérdés. A 13 ezer meg kizárolsg pipi matekja akkora havi futáshoz ami zolinál csak a harmada lenne de a rakott suly miatt még annyi se azaz kb 4ezerrel kevesebb lenne a bevétele (és nem több a kiadása)
Olyan mint a legutóbbi berauto,megy,dudal világít,csak minden elemen törés,karc,egyenetlen alapjarat,logo ajtók,kuka gumik,benne.Brutto 1,650 ért kinaltak.Beindult meg minden.Csak nekem kb 1,2 max amit kiadtam volna érte.
pedig pont abból indultunk ki hogy a dupla kerekes többet eszik 1 literrel, ami jelen esetben csak pénzkidobás, hiszen nem kell az általa nyújtott előny
Ezért keresek olcsobbat.
Csak az arral egyenesen arányosan szarabbak is.
Annyira hogy ránézek és nem érzem a vásárlási kényszert,nagyon nem.
Mar csak meg magyarázod a dolgokat.... nem ebből indultunk ki. Pipi fele matekbol, és az arra való reagálásomból, aminél írtam is, hogy kell-e a dupla kerek vagy nem, az más megfontolás....
Úgyhogy ez lyukra futás.....
Ilyen éves futáshoz értelmetlen a fiatalabb/drágább autó, arról nem is beszélve, hogy az összes modernebb furgonnak a kevés használat és az is rövid távon, a legnagyobb ellensége. A rövid táv, pötyiben használás, hatványozottan "zabálja" fel az autót és természetes ezzel párhuzamosan a pénztárcád és az idegeidet is.
nem egy dologról beszélünk
adott egy autó kétféle kialakítással, akinek kell a dupla kerekes azt veszi meg akinek nem kell az nem veszi meg
miért is venné ha semmi szüksége nincs erre, főleg úgy ha az üzemeltetése drágább
mert pl aki elvisz 1 tonnával többet a dupla kerekessel annak nem számít ha 3 literrel többet eszik mert megéri még úgy is
Napsütötte szép jó időt Motorosok! Higgadjatok le, és tegyétek rendbe a gépet! Itt most "Süt"-és képpen világít éppen , Észak felől sötét felhők fodrozódnak hazánk ege felett"!!
Úgyhogy amit én mondok, az meg mindig a termelés..... tehát te fizetsz 500e-t és én hajlandó vagyok jó szívvel 100e helyett 113e-t visszaadni..... így mar érted?
Tudom..... nem érted....
Csak próbálsz belekötni, de nem fog sikerülni, mert ez is hülyeség..... ha termel, a különbség meg jelentéktelen, arról beszelek.... lehet ugyanannyit termel, de a mínusz nem számottevő. Ha az van jó áron.... te meg belekotsz a semmibe.... és csodálkozol, miért nem fizetnek nálatok többet egy melosnak... akkor meg minek, ha ugyanazt a a munkát kevesebbért is megcsinálják... ugye? Ez a te logikád....
Nem ezen az alapon megy a történet, hanem, ha szükséges !!!!! nem lényeges a nem számot tevő matek....
ezért nem is fogod soha sem érteni amiről beszelek.... de hogy meg legyen a példa számodra is, ezért keresnek jól nálam az alkalmazottak alapból Kb 30% al is a piaci átlaghoz. Mert én hajlandó vagyok többet visszaadni, ezzel is motiválva őket, pedig a te logikád szerint mindenkit ki kellene rúgni, hiszen feleslegesen adom ki a pénzt....
Egyébként az is elöforduhat. Több a lehetöség benne.
szóval a dupla kerekes kivitel több hasznot hoz? mert azt sugallod..