végre lenne egy technika amihez értenék De ebből is a tekerőtárcsás kellene, mert ami már késöbb jött ilyen üzenetrögzítős nyomógombos faszom az túlhaladta a képességeimet
Kollegám most vett valami GT okosórát 35 ezerért. Elkezdtem lapozni a menüjében ,akkorákat fagyott és akadt mint a szar. A GPS kurva pontatlan ,a pulzusszám mérő vicc. Tegnap már árulta és kérdezte mennyiért vettem az enyémet
Nem azért vesszük ezt a terméket mert drága....vagy mert divat. Hanem mert nincs kedvünk szopni más rendszerekkel.
A droidos felső kategória is ugyan ez ,csak azok nem stabilak ennyire több éven keresztül. Talán a nagy különbség az az ,hogy az alma nem ad ki gagyi szar 30 ezres semmirevaló termékeket.
Érdekes, hogy mindig fikazod az Apple termékeket, igaz mindig az derült ki, hogy nem tudod használni....
Vmilyen megmagyarázhatatlan okból nekünk is és körülöttünk mindenkinek tökéletesen működik minden. Nekem sok Apple termékem van, több iPhone, MacBook air, pro touch, iPad pro, iPhone, watch.... Ha az az életérzés, hogy megszűnt a folyamatos probléma, és csak a stabilitás és teljesítmény van, akkor igazad van, tényleg az... Pedig én használom is, minden nap.... a régi eszközeim is vígan és megbízhatóan működnek a családtagoknál...
Faszt amatorkodtok, a voyageren van egy arany lemez, egy halom adat van rajta bethoventol a kenedy beszedeig, csinajatok egy olyat es egymillio evig meglesz mibden szam.
Megint az iPhone? Hálás téma ez.
Nem azért vesszük ezt a terméket mert drága....vagy mert divat. Hanem mert nincs kedvünk szopni más rendszerekkel.
A droidos felső kategória is ugyan ez ,csak azok nem stabilak ennyire több éven keresztül. Talán a nagy különbség az az ,hogy az alma nem ad ki gagyi szar 30 ezres semmirevaló termékeket.
Vmilyen megmagyarázhatatlan okból nekünk is és körülöttünk mindenkinek tökéletesen működik minden. Nekem sok Apple termékem van, több iPhone, MacBook air, pro touch, iPad pro, iPhone, watch.... Ha az az életérzés, hogy megszűnt a folyamatos probléma, és csak a stabilitás és teljesítmény van, akkor igazad van, tényleg az...
Az ájfónnal nem egy kiemelkedően jó eszközt veszel hanem egy életérzést.
Legalább kész ideje gondolkodni a technikai fejlődésen
De ha elhagyod a neten megtalálod őket