Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az hogy frissült egy alkalmazás miért a droid hibája?
Meg az hogy fagynak a ezer féleképp feltört módosított programok?
Plusz az android rendszert is sokan “feltörik” vagyis inkább módosítják.
Persze hogy szar lesz a végén
Nyílt rendszer...felfogtam. Ezért nem kell,mert egy programot amit te írtál pl,nem lehet minden készülékre optimalizálni. De letöltheti bárki a marketből...onnantól meg Samsungon penge ,hüvelyen meg akad. Ilyen itt nincs. Sőtt..a Windows telókon sem volt.
Legyünk őszinték: az android egy több ezer cég által elbaszott bughalmaz, amelyből - a téma kellő körüljárása után - ki lehet fogni épkézláb, igényes darabokat is - emészthető áron. A Xiaomi azzal lett "nagy", hogy megpróbál(t) ilyen telefonokat gyártani.
Basszus,fogd már fel hogy android egy több ezer cég által optimalizált renszer.Nem mindegy melyik gyártó,melyik android verziójára melyik saját oprendszert rak fel.
Tehát ez kb olyan mintha emberből aszondanád hogy európai az apple-ről meg hogy kovács jános,magyarország,budapest kossuth lajos 14.

Fiam!
Te almát anyádéknál láttál a pottyantós mellett maximum!
Tudod miért van ilyen véleményed? Mert az “ösztönlények” mint pl te ,a reklámok után tudnak csak ítélni.
Az Apple meg nem reklámozza magát...
Akkor ezt is megdumáltuk....
Nem...
Gondolom frissítik is....
Jut eszembe...
Bekapcsoltam egy droidos tablettet pár hónapja. Frissíteni kezdte az alkalmazásokat...kb 10 perc után feladtam
Azt mondta a srác hogy sűrűn frissít ,az alkalmazások miatt. Ez is állatság hogy hetente frissít valamit. Miért nem lehet egyszerre mindent?
Jahh...mert nem zárt rendszer.....és a frissítések össze-vissza jönnek ki. Ez is idegesítene.
"Ettől többet mit nyújtana az almás laptop 4x áron?"

Még több szopást.
Apple = hulladékot a hulladéknak
Tudni fogja végre a dual-SIM-et? Anélkül nálam esélye sincs sajnos...
Érdekességképpen
A laptopom 2008-as aztán pár hete halt meg.
2 hdd csere volt ennyi idő alatt(működött de volt pár rossz szektor) meg egy ram bővítés (szinte feleslegesen)
Az utóbbi fel évben néha dobta a kék halált és újraindult. Aztán végül nem indult újra
11 évesen elhalálozott. És végig stabilan ment néha hónapokig folyamatosan
Ettől többet mit nyújtana az almás laptop 4x áron?
Nézz meg egy SE VS 10 összehasonlítást a YouTube -on
A mérete miatt vettem. Nem akarok egy TV-t magammal cipelni sehol. Az SE 2 -nek olvass utána ,nem lesz szar teló annyiért
Ne viccelj,a 4 kjelzőt megjárt redmi4 prom ilyen kategória.Még mindig megy stabilan a miui 8 rajta.
A windowsos Lumiák után én is SE-t akartam venni, de hát ugye az már vagy 6 éves típus - az akkori teljesítménnyel, kamerával, csekély tárhellyel, stb. Egyébként nálam a dual-SIM hiánya zárta ki, nem is annyira az ára (2,5 éve a 32GB-os kb. 90 ezer forint volt - ennyit ki bírtam volna adni érte, ha tudja az elvártakat).l
Basszus már csak azért se iphone-on mert a gréczy azzal szelfizett.
Mondom...az a baj ,hogy lenne igény olcsó iPhone -ra ,de nincs! Nincs 60 ezres meg 80 ezres...és ez fáj sok embernek. Lehet hasonlítgatni hogy melyik mit tud ,de egy dolog biztos...kurva stabil. Ha előveszel egy iPhone 4-es telót működik. Nem fagy,gyors...csinálja a dolgát.
Nekem most SE van,amit meg tudsz venni 30-40 ezerért. Hogy miért nem 11 pro ? Mert nem használom ki.Még ezt sem!
Mai napig jön rá frissítés és nézd meg mikor dobták piacra!!!
A 13-as frissítést megkapja még ,aztán nem kap többet. Ez azt jelenti ,hogy még innentől minimum 3 évig egy tökéletesen használható,gyors,fagyásmentes,teljes értékű megbízható telefon. Mutass egy ilyen androidos telót! Még sokan az ötöst is használják!
Márciusban viszont meg kell válnom tőle,mert jön ki az SE 2 és azt megveszem. 150 ezer körül adják és ennyiért nem látok jobb telefont ,ami évekig leveszi ezt a gondot a vállamról. A régi meg a kiscsajomé...
Nem lesz elavult bár kérdés ki mire használja, a 8-asom még most is tökéletesen tudja amit kell, nincs háttérelmosás ami engem nem zavar sőt örülök is, neked nem kell mondani hogy milyen gagyi ez a szoftveres mosás. A kis gopros szar videóimat tudja szerkeszteni meg a képeket is, raw-ot nem tudok vele csak persze ez csak insta meg facebook szintre.

Ha ennek lesz bármi baja és cserélni kell, lehet hogy xaomi lesz mert nem fizetek ki 300+ezret egy 11-re. A samsungok szintén ez az ár, a huawei úgyszintén...
Vagy drága lett minden vagy nekem van kevesebb pénzem
Egy csoffadt telefonért - akár részletre, de olyan csak drága havi előfizuval van, kártyásra nincs - kidobni 350 - 500 ezer forintot? Ha nem ejted el, nem töröd össze, 2 év múlva akkor is egy lesajnált, elavult cucc lesz....
Autót behiteleznéd a telefont meg nem?! Hát ez felháborító! sőt van kamatmentes részletfizetés is a részletre vasarolt iphone 11pro is pont olyan menő mint amit egyben fizetett ki az ember
iPhone, 3-4 éves... ...vehetek megint új billentyűzetet?
A jó droidos teló 90-100 ezer forintnál kezdődik: mint a miénk (Xiaomi MI9 SE), szerintem ez alá nem szabad menni, mert valahol kompromisszumos lesz. Sajnos már ezt sem gyártják, pedig nincs egy éves a típus. A nagy tepsi szarokat meg dugják fel maguknak a gyártók.... ... az iPone viszont jelenleg ennek az árnak a duplájáért sem ad új telefont (nem a 3-4 íves, raktárakban elfekvő elavult vackokról beszélek).
35e-ért olyan is.Jó cucc droidos kb 50-60e.Nekem a stratos 2 nem fagy,nem akad,működik.Tény hogy az én feljhasználásom az óraként a legtöbb,de pulust mér ha havonta egyszer ránézek,már régóta kb 4. éve sziamiau van.Nem fagy,nem kad,működik,telefonként,meg YT,google,szinkronizál ha kell stb.Egszer basztak el egy frissítést,de azóta érkezett egy valag hibajavítás és visszatért a nyugodtság.Mindezt harmadáron teszi az apple termékeihez képest.
Fasza az apple,meg tuti van jobb terméke mert mindig van gyártónál csúcstermék ami mindent lever.De kategóriára lebontva árban nekem nem ér meg annyit ha van működő harmadáron.
Most az öcsém M9Tpro teloja elég impresszív a 855-ös snapdragonnal meg a notch nélküli 6" feletti amoleddel,a tripla kamera és a kiugró szelfis cucc sem rossz mindezt még mindig legalább harmadáron mint egy 11-es iphone.
Értem a hype-ot csak spúr vagyok.
Az imádott winfos telefonodat beszántották mert a kutyának sem kellett, ez szerintem mindent elárul
Nem hisszük...mi tudjuk. Aki meg nem próbálta mint ti ,ők hiszik