Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor az ugy jo lehet, de a zsákbamacsek akkor is marad.
"a doki használt fűzött blokkot vett bele nem újat " De hát ezt írtam én is te agyatlan erre reagáltál Ja most esett le halvány fingod nincs mit jelent a fűzött blokk
Nem.... elküldés után zero.... faj is ez nekem.... pedig annak idején meg privát üzeneteket is küldött nekem
Hova kell irni?
Mivel mondta hogy 4 kilo a blokk, 3 a magasnyomasu igy alatra lesz a tobbi cuccal.
Hol.látod? Az csak a szövegmezö, irni tud
de megjelent nem?
Akkor bármit irhatsz
A dok felujitott hasznalt blokkot vett. Tenyleg csak nezel nrm latsz, amőba?
Bassza meg... beírtam kérdésnek a videója alá, de nem jelent meg
ráadásul az is úgy állt meg neki( bár nem lett neki alatta mert a magasnyomású felújítását elfelejtette hozzáadni a matekhez), hogy saját maga motor ki-be
Nem tudom, hogy 8-9 ezres rezsi óradíjal szakműhelyben ez a műsöor mennyi lenne de szerintem minimum egy 100-as
Ne mondj ilyet..... nem igaz... ő tartja a fedettpályás tavolba látás világcsúcsot
Jaja
Neked nem hisz már semmit el, mert nem vagy meggyözö
fosol, hogy törli a tiltásod vagy mi?
a doki használt fűzött blokkot vett bele nem újat
nagyjából erről zagyváltam. Ennyi erővel már vehetne egy vatta újjat arra a néhány évre amíg ki nem löki magából a főd
kb. 1 éve rugozik már rajta, ahelyett, hogy venne egyet mindegy mit arra az évi pár km-rre éppen lovaskocsi is lehetne
Csak a magad nevében.nyilatkozz, tanácsot kértél.
A dokinak megalk egymilla alatt, az amőba tuti lölö cegetol veszi hogy neki duplaannyiba kerulne.
azt beleírhatom, hogy te mondtad, hogy írjam?
A te zagyvaságod sem volt rövidebb, igazábó csodálkoztam is, hogy így ki tettél magadért . Egyébként minél rövidebbeket írsz annál kevesebb a hülyeség amit leírsz szerintem maradj meg a tő mondataidnál, úgy egy hozzászólásodban csak egy mondat ami marhaság
Uj motort csak uj üzemanyag rendszerrel raknék össze, különös tekintettel a magasnyomásura. Az meg tovább emeli a kiadásokat
Ird neki, hogy tetszik amit felrakott
Kapsz egy pirospontot
Igazabol nem. Nem nezitek a tech videot?
Mar az ertelmesebbek, az amőbának a fejbol kilátás is gondot okoz.