"a doki használt fűzött blokkot vett bele nem újat " De hát ezt írtam én is te agyatlan erre reagáltál Ja most esett le halvány fingod nincs mit jelent a fűzött blokk
ráadásul az is úgy állt meg neki( bár nem lett neki alatta mert a magasnyomású felújítását elfelejtette hozzáadni a matekhez), hogy saját maga motor ki-be
Nem tudom, hogy 8-9 ezres rezsi óradíjal szakműhelyben ez a műsöor mennyi lenne de szerintem minimum egy 100-as
nagyjából erről zagyváltam. Ennyi erővel már vehetne egy vatta újjat arra a néhány évre amíg ki nem löki magából a főd
kb. 1 éve rugozik már rajta, ahelyett, hogy venne egyet mindegy mit arra az évi pár km-rre éppen lovaskocsi is lehetne
A te zagyvaságod sem volt rövidebb, igazábó csodálkoztam is, hogy így ki tettél magadért . Egyébként minél rövidebbeket írsz annál kevesebb a hülyeség amit leírsz szerintem maradj meg a tő mondataidnál, úgy egy hozzászólásodban csak egy mondat ami marhaság
Nem tudom, hogy 8-9 ezres rezsi óradíjal szakműhelyben ez a műsöor mennyi lenne de szerintem minimum egy 100-as
kb. 1 éve rugozik már rajta, ahelyett, hogy venne egyet mindegy mit arra az évi pár km-rre éppen lovaskocsi is lehetne
Kapsz egy pirospontot
Mar az ertelmesebbek, az amőbának a fejbol kilátás is gondot okoz.