Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de új motort akarna bele venni azt írja
azt ha nem tiltott akkor mit csináljak a beírásommal az albumába Valami egyszerűbb módja nincs ennek?
Motorhibás autoba bontott motor kell.
zotya nagyon okos venne egy motor hibás szart kb. egy gurigáért meg venne bele 2 milláért egy vadi új blokkot
A következő két évben meg ennyiért cserélné a magasnyomású rendszert a kettőstömegűt(ha van) a váltót, meg a komplett futóművet
Pedig fejlödhetnétek
De nem őrült vazze.....
Kinezem beloled.
kemeny vagy.
Ez egy vicc, lattam a kepeket rolad, szoval inkabb el se olvason, meg neten is atsut a sosborszesz szag beloled.
tenyleg csinalj egy tisztitokurat a sok alibibebaszos peca helyett.
Szted elolvastam?
Amugy Andor legalabb motrozik.

http://youtu.be/tqCJSMF4nrE
Ennyire tré amit irt az amőba?
megőrültél?
Irj kommentet valamelyik albuma alá, ha nem tudsz tiltva vagy
Én ezért siettem anno, az utolsó euro 5-öt hoztam el, utánna már csak adbluesok lettek. Most van benne 139 ezer, szwrencsére semmi baja. Páran már ötven körül adblue hiba miatt szervizbe kényszerültek, és különösebb bajt nem találtak. De ugrott a nap, a fuvar meg a többi. Az egyik kiszedette belöle valahogy hogy érzékelje az adblue hiányt és anélkül.jár inkább mert már a töke ki volt.
ez mér biztos? Azt én látom, ha itt tilt valaki?
Ha cica letiltana eret is vágnék rajtatok
mondom, hogy átmentünk a vicc topikba
igazából neked írtam és csak annyit, hogy egy f.sz vagy nem értesz semmihez még ahhoz sem amiről azt hiszed
Az a debreceni nagykerest szopatta ford transitban.
Meg asszem a matracost szolnokon, a vicc hogy 2006 ota a lenyegi bodé nem valtozott ugyanazt a meretet kapod csak a korites nott. Elektronika, meg plusz 100 kobcenti ugyanabbol.
Es tudom hogy evente 10-15e menne bele. Ezert spuroskodom, a plusz 3 millionak inkabb talalnek arukeszletben helyet.
Amiket irtál ki lehet kapcsolni
Meg az adblue
Haggyámá
Ja, semmi perc alatt kerul ala.
Hiaba novelem az oszeget akkor sem lesz garancia a jora, csak ha tenyleg elerem az 5 millo felettit, de ott meg euro 5-6 fog szivatni.
Meg a savtarto, tablafelismero.
ha neked nincs normális gurulód meg telefonod az nem az én bajom Tudnál venni szarér hugyért azt rájönnél, hogy még használható is
Gondolod lesz attol változás?
Szerintem pipinek kar a zsilipet beinditani.
Neuronhianyban fog elpatkolni.