zotya nagyon okos venne egy motor hibás szart kb. egy gurigáért meg venne bele 2 milláért egy vadi új blokkot
A következő két évben meg ennyiért cserélné a magasnyomású rendszert a kettőstömegűt(ha van) a váltót, meg a komplett futóművet
Ez egy vicc, lattam a kepeket rolad, szoval inkabb el se olvason, meg neten is atsut a sosborszesz szag beloled.
tenyleg csinalj egy tisztitokurat a sok alibibebaszos peca helyett.
Én ezért siettem anno, az utolsó euro 5-öt hoztam el, utánna már csak adbluesok lettek. Most van benne 139 ezer, szwrencsére semmi baja. Páran már ötven körül adblue hiba miatt szervizbe kényszerültek, és különösebb bajt nem találtak. De ugrott a nap, a fuvar meg a többi. Az egyik kiszedette belöle valahogy hogy érzékelje az adblue hiányt és anélkül.jár inkább mert már a töke ki volt.
Az a debreceni nagykerest szopatta ford transitban.
Meg asszem a matracost szolnokon, a vicc hogy 2006 ota a lenyegi bodé nem valtozott ugyanazt a meretet kapod csak a korites nott. Elektronika, meg plusz 100 kobcenti ugyanabbol.
Es tudom hogy evente 10-15e menne bele. Ezert spuroskodom, a plusz 3 millionak inkabb talalnek arukeszletben helyet.
Ja, semmi perc alatt kerul ala.
Hiaba novelem az oszeget akkor sem lesz garancia a jora, csak ha tenyleg elerem az 5 millo felettit, de ott meg euro 5-6 fog szivatni.
Meg a savtarto, tablafelismero.
A következő két évben meg ennyiért cserélné a magasnyomású rendszert a kettőstömegűt(ha van) a váltót, meg a komplett futóművet
kemeny vagy.
tenyleg csinalj egy tisztitokurat a sok alibibebaszos peca helyett.
http://youtu.be/tqCJSMF4nrE
Ha cica letiltana eret is vágnék
Meg asszem a matracost szolnokon, a vicc hogy 2006 ota a lenyegi bodé nem valtozott ugyanazt a meretet kapod csak a korites nott. Elektronika, meg plusz 100 kobcenti ugyanabbol.
Es tudom hogy evente 10-15e menne bele. Ezert spuroskodom, a plusz 3 millionak inkabb talalnek arukeszletben helyet.
Hiaba novelem az oszeget akkor sem lesz garancia a jora, csak ha tenyleg elerem az 5 millo felettit, de ott meg euro 5-6 fog szivatni.
Meg a savtarto, tablafelismero.
Neuronhianyban fog elpatkolni.