Amugy valszeg jobban kijovok a tehernel ha olyat veszek alapbol mint a Göbölyös csak mar konkreten kuka blokkal es belepöckolok egy vadiuj motort.
Meg ugy is ugyanott tartok arban es tudom mi van benne.
Máshol is meg tudták oldani, nem hiszem hogy ez akadály lenne. Azok még sose foglalkoztak az egészségüggyel, ezután se fognak. Ráadásul teljesen.megbizhatatlan a figura, annak semmit nem.hiszek el
En spec hivnam lölöt hogy keritsen egy telket a megyehatartol 5 meterre es odatennem.
Amugy valami felujitasi program tuti lesz.
Csak kibaszott korulmenyes egy mukodo 100 eves epuletet a benne levo betegekkel felujitani.
Valszeg ez is a celja gerinek hogy az egyszerubb modern ujat megakadalyozza, igy meglesz 22 re az utokartya, egészségügyezni lehet.
Félreérted, nem azt mondom hogy a többi alklamasabb, sőt. Nem mennek rossz irányva a dolgok csak nagy aköltekezés, ha ezt visszafognák vagy legalább arra forditanák ami fontos (utak eü) még szavaznék is rájuk. Sose szavaztam.a fideszre de most nincs mire váltani. Mindig kispártra szavztam, akik szinte esélytelenek, de a több szinü parlament is fontos.
Meg ugy is ugyanott tartok arban es tudom mi van benne.
Amugy valami felujitasi program tuti lesz.
Csak kibaszott korulmenyes egy mukodo 100 eves epuletet a benne levo betegekkel felujitani.
Valszeg ez is a celja gerinek hogy az egyszerubb modern ujat megakadalyozza, igy meglesz 22 re az utokartya, egészségügyezni lehet.
A bármilyen mit takar? Meg miért jó az nekem?
Amugy ne cicázz mert pipit is tiltotta ezért
Annyit latok hogy feszit mint pocok a liszben egy koszfeszek bontoszokevenyben.