Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell mozdulnom, 2008 elott lattam beszerzesi rendszeres arakat irodaberendezesekrol a 10e res forgoszek 28 ezer volt.
Ez nagyon regen igy van. Semmivel sem jobb vagy rosszabb a helyzet.
Amugy ami palyazat zold utat kap az megepul. Annyi a kulonbseg hogy amikor a mostani ellenzek regnalalt nem minden epult meg.
Szoval sokszor mondom talalj jobbat, mert ami jon az ellenzek kepeben az mar bizonyitotta hogy csak szarabb lehet.
Valami harmadik valasztasi lehetoseget.
Jo tudom bogyo mindjar jon hogy a lenyeg a lampavas utana meg majd minden bekesen lrendezodik es kumbaya lesz.
De nem, mar kesz csiben pesten ugy kezdtek hogy az osszes Vago pista kaliber 3x fizuval bekerult a tutiba.
Ha ez lesz nagyban inkabb maradjon a mostani.
Láthatod
Most irt egy disszertációt de hibádzik itt-ott
Ez elég zavaros, de a kényeg hogy hiacséval meg nokiaval már csak te nyomulsz a mai világban
Elég rég nem volt már adagolós autóm Valahogy próbáld megérten minden dízelüzemű autónak van résolaja a 30 éve szabadalmaztatott cr-nek is Ha már amőba akkor te félsejtű A résolajcső visszavezetődik a tankba ha volt dízeled akár 2 ütemű multikárod is annak is Kb. annyi a többletüzemanyag mint ami az elfogyasztott. lehet azt úgy számlni ha a budi benyel 10-et 100-on nagyjábol annyi fog visszajutni a tankba is. Egyébként nagy baj volna ha nem lenne a porlasztóid szétégnének. Amikor abból van sok, mert elhagyta magát az injector akkor van probléma mert csak a rail csőig se biztos, hogy feláll a nyomás
Az automata masterodat nem sztároltam írtam, hogy egy fos
Én nem nézegettem a tegnap vidiben látott autó piaci árát de ha azt írod, hogy 1,6 -2 ft körül mozog akkor meggondolandó, hogy érdemes e rálocsolni 1 millát, vagy kiárulni belőle inkább annyit Nekem volt ilyen gondom már. A reakció az volt, hogy be tudtad indítani valameddig lehetett is vele menni aztán random leállt menetközben. Ez két tonnával a hátamon az M5-ön nem volt vicces. Aztán gurulás közben újraindítgattam, majd végre az l.mizsei lejáróig elvergődtem Onnan kb. 3 percenként leállt. Felhívtam a sógort kinyomta a laptopjával a hibákat hazáig elketyegett. Másnap kezembe a négy dugványozoval irány Érd. 60 rugó és egy kis szívesség a sógorom részéről 4 nap múlva ment a paripa Mondjuk még karácsonyfa díszként világított a műszerfal aztán az is helyre lett rakva Erről nincsenek meg a képek, pedig a faszi úgy vállalt rá garanciát, hogy elküldöm a fényképet, hogy le van szedve a tank (kiganézásra) természetesen volt benne épp 80 lityi gázolaj Először is leszívattyúztam kannákba ( Különben fasza tiszta volt a tank egy csepp víz sem volt benne
Ettől kacifántosabb volt a klíma párologtató csere Sógi szétborította az egész műszerfalat, na arról találtam képet 1 nap alatt ez is meg volt bontóba 7 ezerért adták az alkatrészt új ára 240 lett volna Amikor ilyen autója is van a pógárnak áldásos egy ilyen sógor
A dokinak meg szerintem kár foglalkozni 2,2-es motorokkal sosem volt jóésnemislesszilyenhodályokhoz. Veled ellentétben szoktam ilyeneket vezetgetni szerencsére már egyre kevesebbet, az biztos, ha terhet is akarsz vinni kevés az a motor Üresen megy az mint az ezüst nyíl dzzsssííí Egy tonna rajta felére esik vissza a gyorsulás, még egy és kihívás az L40-es ifa 2,5 már jobb egy picit de inkább felfelé 2,8 és a 3 ezres amit nem hat meg nagyon a súly. Szinte alig érezhető, max, keményebb egy kicsit a futómű kanyarban picit billeg kb. ennyi. Plussz nem pörgeted szarrá mert nem kell aztán ez miatt nem is halálozik el a motor 2-3 száz ezer km-er alatt.
Pipi? ez most itt a viccek topik?
Régebben nekünk eleve úgy rendelte az anyagokat a főnök hogy haza is viszünk belőle, szóval maradjon a melóhoz is
Ez amolyan béren kívüli juttatás volt, és boldog volt vele mindenki.
Most új főnök van aki nem tudja ezt a szokást, páran nyavalyognak is, de belegondoltam hogy elég pitiáner dolgokat vittünk haza, egyszerűbb megvenni a boltban mint feltűnés nélkül hazacsempészni.
Mondjuk az viszont már elég szégyen kategória amikor vissza kell vinni az ellopott anyagot, hogy tudjunk dolgozni
Mér, nem zseni?
Néha nagyon csak azt látod amit látni akarsz.
Volt szerencsém találkozni vele, hogy milyen ügyből azt nem vesézném most ki.... maradjunk annyiban, hogy hozzá képest Pipi egy Nobel díjas zseni
Az. Mozdulj ki a butorboltból néha. Helyedbe nem megy.
Csak egy példa, nem mostani de tudnék frissebbet is.
Jo pár éve ment az eü pályázat, csomo röntgengépet, sugárkezelőt ct, mr cseréltek és a helyiséget is felujitották amiben volt.
Résztvettünk a telepitésekben, pl debrecen egy röngten mondjuk 68milla a teljes project több mint a duplája volt. A körítés csak az ablakok cseréje, festés, a helyiségben a géphez tartozó nyomvonalak kiépitése, egy klima amit akkor félmilláért számoltak, vagy egy köbméter betonozást kétkilóba számolták el de fusiba egy huszasért csinálta az egyik kolléga. Szóval egy helyiség rendberakása és kisebb alalkitása nem hatvan millás tétel. És ebből az országban volt vagy kétszáz ha nem több. Most az utóbbi időkben sportcsarnokokban fordulok meg, ott is látni túlárazásokat.
Mar mer a maradek 10 et a melosok lopjak el.
Mondjuk a kékes 10%a eleg vanyadt, de hogy minek nekik a 80% azt se tudom, az egesz csak egy nagyobb bucka.
Pontosan 10%-t tarthat meg.... mondjuk az se kevés
Ha mer, nemreg ellopta a kékest is.
Ha megengedi neki a gazdája
Ez suket duma.
Ugy kene nekik barmi mint egy falat kenyer.
Ahogy,irod.
Mondhatod, de ettől létezik.
Az ellenzék nem tud mibdenről. Ami napvilágot lát azt is elröhögik mert nem tudnak tenni ellene
Mar regota oldalakon keresztul kene sorolni a konkret szamokat az EP ben nem ilyen homalyos fogalmakkal buzulni mint jogallamisag.
Ja tudom igy kenyelmesebb.
Amugy az a hulye ferencvarosi liba mit szenved a parkolassal?
Valaki tudja?
Vagy tenyleg ki kell zavarni mindenkit a miskolci furdobol mert krttesben akarok pancsolni?
Ennyire kisstiluen lölö se nyomja.
Vesz egy uszodat.
Akkor tudod te is hogy nem a gyárat lopták szét. Amikor bezárták mögöttük a kaput rendszerváltáskor aki a tűzhöz közel volt az egész üzemet elvitte. A melós meg amivel dolgozott és megmaradt. A,jó lesz valamire kategoria is inkább hasonszőrű csere kereskedelembe ment aki máshol dolgozott, viszont a fizetések sem értek az egekbe.
A papír sok mindent elbír....
Jah, es ha ez igy van szerinted az ellenzek mar reg nem csapott volna le ra es nem vitte volna ki brusszelbe, mert polt peter van?
Ez a suttogo tudjuk nem kelk bizonyitani igy csak egy meleg lohugy.
Szted én nem éltem akkor?
Ami meg nem kellett, majd jó lesz valamire
Nem egészen. Többnyire nem voltak telhetetlenek a,dolgozók. Nem eladásra vitte haza hanem mert kelkett otthon. És nem nagy,értékek. Én még dokgoztam abban a világban, aki csak otthon hallotta hogy ikyen is vokt az a mostani mértékkel méri.
Nagyjából, ami mozdítható volt.... és miután melósból sok volt, így a sok kisebb kár is....