Valahogy próbáld megérten minden dízelüzemű autónak van résolaja a 30 éve szabadalmaztatott cr-nek is
Ha már amőba akkor te félsejtű
A résolajcső visszavezetődik a tankba ha volt dízeled akár 2 ütemű multikárod is annak is
Kb. annyi a többletüzemanyag mint ami az elfogyasztott. lehet azt úgy számlni ha a budi benyel 10-et 100-on nagyjábol annyi fog visszajutni a tankba is. Egyébként nagy baj volna ha nem lenne a porlasztóid szétégnének. Amikor abból van sok, mert elhagyta magát az injector akkor van probléma mert csak a rail csőig se biztos, hogy feláll a nyomás
vagy kiárulni belőle inkább annyit
Nekem volt ilyen gondom már. A reakció az volt, hogy be tudtad indítani valameddig lehetett is vele menni aztán random leállt menetközben. Ez két tonnával a hátamon az M5-ön nem volt vicces. Aztán gurulás közben újraindítgattam, majd végre az l.mizsei lejáróig elvergődtem
Onnan kb. 3 percenként leállt. Felhívtam a sógort kinyomta a laptopjával a hibákat hazáig elketyegett. Másnap kezembe a négy dugványozoval irány Érd. 60 rugó és egy kis szívesség a sógorom részéről
4 nap múlva ment a paripa
Mondjuk még karácsonyfa díszként világított a műszerfal aztán az is helyre lett rakva
Erről nincsenek meg a képek, pedig a faszi úgy vállalt rá garanciát, hogy elküldöm a fényképet, hogy le van szedve a tank
(kiganézásra) természetesen volt benne épp 80 lityi gázolaj
Először is leszívattyúztam kannákba
( Különben fasza tiszta volt a tank egy csepp víz sem volt benne
Sógi szétborította az egész műszerfalat, na arról találtam képet
1 nap alatt ez is meg volt bontóba 7 ezerért adták az alkatrészt új ára 240 lett volna
Amikor ilyen autója is van a pógárnak áldásos egy ilyen sógor
az biztos, ha terhet is akarsz vinni kevés az a motor
Üresen megy az mint az ezüst nyíl dzzsssííí
Egy tonna rajta felére esik vissza a gyorsulás, még egy és kihívás az L40-es ifa
2,5 már jobb egy picit de inkább felfelé 2,8 és a 3 ezres amit nem hat meg nagyon a súly. Szinte alig érezhető, max, keményebb egy kicsit a futómű kanyarban picit billeg kb. ennyi.
Plussz nem pörgeted szarrá mert nem kell
aztán ez miatt nem is halálozik el a motor 2-3 száz ezer km-er alatt.
Ez nagyon regen igy van. Semmivel sem jobb vagy rosszabb a helyzet.
Amugy ami palyazat zold utat kap az megepul. Annyi a kulonbseg hogy amikor a mostani ellenzek regnalalt nem minden epult meg.
Szoval sokszor mondom talalj jobbat, mert ami jon az ellenzek kepeben az mar bizonyitotta hogy csak szarabb lehet.
Valami harmadik valasztasi lehetoseget.
Jo tudom bogyo mindjar jon hogy a lenyeg a lampavas utana meg majd minden bekesen lrendezodik es kumbaya lesz.
De nem, mar kesz csiben pesten ugy kezdtek hogy az osszes Vago pista kaliber 3x fizuval bekerult a tutiba.
Ha ez lesz nagyban inkabb maradjon a mostani.