Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én egy borásztól kaptam ne kérdezd meg, neki honnan volt..... úgy érezte szükségem van ra
Akkor csokos vagy
légy átkozott
Arról a prohardverról egyszer kibasztak bár szerintem azóta sem jártam arra, valamelyik fórumba mosó vagy mosogató géppel vagy acsak a wottal vagy a tököm tudja mivel mentem volna be egy kérdést feltenni. kb. 10 percig reggeltem a szarjukon, mert a betűket meg számokat amit ami bizonyítja, hogy nem vagyok robot Olyan kacifántos alakzatú írásformában adták, meg, hogy mire nagy nehezen bejutott az idegtől a jó qrva anyátokkal kezdtem, hogy a nasa-hoz könnyebb bejutni mint erre a szarra ott ezt nem értékelték Azt, hogy nincs nagyon moderátor az miért akkora baj? Minden fórumban csak a motorról kellene beszélgetni, hogy itt csurog ott csöpög hanyas csavar fogja az index visszahúzó rugót? Barom monoton unalmas fórum lenne. Több mint 10 éve fent vagyok vannak innen kialakult társaság akikkel azóta össze is járunk. Azt sem tudom összesen van e még a bandába 3 motor
Itt vettem https://www.magyarmotorosklub.hu/ pár ilyen klubos matricát, és ahhoz adták
Nekem is van valahol egy közeg, de nem ragasztom fel sehova
Na azt meg hogyan.
Akkor.az gyenge megmozdulás lesz
és geci 12 év tagság után nemrég sikerült egy köteg sportmotor.hu matricát szereznem
Zoli fizeti a fagyit
mi nem ült meg itt?
a bölcsész inkább ilyen 3 napos okj képzés nyári szünetben volt egy szabad hetem, gondoltam le is teszek két bölcsész diplomát, mert hat egy nap pihenés csak kell azon a heten is
Lesz műsor is? Vqgy csak nézőnek?
Na az nagyon megült........
Miskolci motorosok topic 2019: 3 hozzászólás
A média szak is kemény egyse értelmes
Mi megbeszéltük Atisal, hogy megyünk
A ketto nem er semmit.... meg lehetnel pl andragogus vagy kommunikáció és média szakos....
Ha mész szolj, de lehetőleg joidő legyen mert akkor viszünk széket, sört, csipszet, de ha érdekes lesz a műsor sütünk szalonnát is a parkoloban.
Az is bölcsész.....
2 diplomám van az egyik bölcsész a másik néprajzos akkor így mind a kettőtöknek igaza van
a moderáció, és a rendszer hiánya. amikor a legjobban felfutóban volt ez a fórum, senki nem foglalkozott vele, csak a magazin részével. nem volt moderátor. bárki bárhol offolhatott mint most is, leszarják, nincs rend. Az ember meg ha benéz egy motor adott topicjába, nem az egymás fasszopását akarja olvasni. van erre rengeteg baráti meg csevegős topic. plusz egy időben nagyon ment hogy a galériába töltöttek fel kérdéseket, annyira használhatatlan volt a fórum rész. Ez persze szétcseszte a galériákat is. Ott a prohardver lapcsalád, már akkor is jól működő moderáció volt rajta, és el is huzott, azóta is töretlen a látogatottsága, fut a szekerük ( konkrét lapcsalád) . Ez meg elment a süllyesztőbe. Napi több oldal vagy több 10 oldal született némelyik topikba ( pl supermoto) most meg évente 4
na szerinted akkor miért halt ez itt ki, 3-4 éve 1000-el pörgött a fórumok java része
én szoktam arra járni, mondom benézek hozzá, de nem biztos, hogy szívélyes volna a vendéglátás, sok ott már a fegyvernek látszó tárgy