Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ezért használok emóciókat ha láttad, hogy milyen került utánna akkor el kell tudnod döntened
Nincs online kapcsolat.
kawa azt nem érti meg, ha képes egy ilyen eszköz ütközés vagy vész esetén adatokat szolgáltatni egy központba akkor a gépjármű és a központ között eleve van egy online kapcsolat. Onnantól kezdve meg azt tudnak rólad amit akarnak. Az meg az én eszmefuttatásom, hogy ez a rablómeséje annak, hogy miért legyen előbb- vagy utobb minden autóban kötelezőleg beépített ilyen eszköz. Jó esetben nem manipulálható hatósági záras. A követkző lépcső meg az lesz, hogy hát ha már úgy is van ilyen kpcsolat akkor innentől fogva ezt tudjuk másra is használni csak egy törváénymódosítás áder úr aláírásával majd szépen onnan tudnak büntetgetni aztán személyis jogok ide vagy oda objektív felelősség van azt kész.
Bocs, nem jol fogalmaztam a mondat elsőrésze az autóra vonatkozik, a teló csak manuálisan tudja.
Ovasd el a kreszt. Régen is kézbenntartott mobiltelefon használatát tiltotta vezetés közben. Motorkerékpáron forgalmi okbol történő megálláskor is tilos
én is mindig megállok inni, nehogy kilöttyenjen
Ezt a szondás bulit én támogatom. Nagyon sok ittas hivatásos mozog az uton. Nem rég egy révészes csáko esett ki a kamionbol mert amint határt lépett már kezdett iszogatni mert mindjárt hazaér. Amig buszoztam vokt olyan kolléga hogy hajnalban még fujáskor ok vokt, a déli járattal meg már fujt. Hosszu vokt a délelőtti kiállás. A piát nagyon elitélem vezetés közben.
jó én csak azért kötekedtem, mert azt írtad 92-ben még nem volt ilyen a kreszben, ami remélem vicc volt, mint az agy méreted elemzése is
Ezt irtad: ütközés vagy vész esetén elküldi a gps adatokat. De egyébként nem. Ezt a telefonok is tudják, ha beállitod ezt a funkciót. Akkor most mit is tudnak a telefonok szerinted? telefonálni. oo oké. Honnan tudja majd a telefon hogy ütközés vagy VÉSZ van ? na mindegy
azt már elméletileg nálunk sem Volt jó pár éve ebből kifolyólag valami súlyos baleset azóta vlamit úgy módosítottak, hogy nem lehet. ha gurul az autó nekem valami törvényi hivatkozást ki is ír,hogy nem használhatom(nám) amig gurul az autó.
De te is ilyen agyas dolgokkal jösz mondjuk beőled sem nézem ki, hogy mekkora lám lenge vagy Ha olvastad, amire reagáltam akkor talán nem irnál ekkora baromságot Kawa írt valamit amit én visszakérdeztem mert nem volt egyértelmű.
A telefonon kézzel kell vészhivást kezdeményezni, előre be lehetállitani a személyeket plusz üzenet szövegét a helyadatok mellé. Nyilván ez csak akkor sanszos ha még magadnál vagy és eléred a telefont.
hát itt euban a nemzetközisek között most kurva nagy probléma ez, mert minden kamion sofőr piás, és rengeteg a kelet európai sofőr aki németbe meg itt ott balesetet okoz, mert még hétfőn reggel atom részeg a hétvégi piálás után
a telefon honnan tudja hogy ütköztem? egy mercit nemrég ugy találtak meg a bozótban, hogy a sofőr eszméletlen volt, a feje tetején volt a kocsi, és a gyári segélyhívó riasztotta hatóságokat, pontos helymeghatározással
ilyet a haveroknak amerikába kötelezőleg építettek be Nekik muszály volt de ez már több mint 10 éves történet
te hogy éltél idáig ekkora agykapacitással? a törvényt módosították, és tényleg úgy szól hogy kézben tartott mobiltelefon. ezenkivül enni sem szabad, van rá valami átfogó faszom szabály, ami kb mindent lefed, hogy vezetés közben csak vezetni lehet. Svájcban GPS-t sem nyomkodhatod
ezt itt legfeljebb én fogom neked elhinni Sajna velem kell, hogy beérjed
ja, de az a nyomkövető ami az útdíjszedéshez is kell. had nézze, nálunk ezzel nincsen gond. de ezen kivü, van gyári segélyhivó is. ÉS az alkohol szondás indító is rendelhető alap extra évek óta
mondjuk ez jó geci dolog De mondjuk egy fényképről nehéz megállapítani, hogy azt tartasz e a füledhez vagy egy szardinás konzervdobozt. Most itt azt írod, hogy kézben tartott mobiltelefont nem használhatsz. Ez mit takar. ha a kezemben van és még az órát sem néztem meg rajta akkor csak kézben tartottam de nem használtam
Vagy konkrétan azt írja a kresz, hogy egyáltalán nem lehet a kezedben a mobiltelefon. Mert a példa amit írtál legfeljebb a kezedben tartott mobil telefont meríti ki. Azt meg, hogy az órát megnézted e rajta hatezer rendőr sem tudja bizonyítani. nincs kedvem utána nézni, mindenesetre 92-ben amikor vizsgáztam nem emléxem, hogy let volna ilyen kitétel
A szab.s előadó meg lehet simán meghintáztatott, mert ha a fent leírt szöveged a helyes akkor az,hogy a kezedben volt az nem meríti ki a használat fogalmát. Ha én egy parabellumot a kezemben tartok de nem sütöm el ha csurig van a tár sem használtam tényleges értelmében. De ha bemegyek egy bankba vele némi aprópénzért és ott sem sütöm el akkor mégis dádá van érte, hogy ha elkapnak, pedig egy légynek sem ártottam vele Ki érti ezt
Sajnos a kamionok.esetében a tulaj sokkal árgusabb szemmel figyeli.merre mit csinál a sofőrje
Már csak emiatt se mennék vissza sofőrködni
Ami ugy működik, hogy ütközés vagy vész esetén elküldi a gps adatokat. De egyébként nem. Ezt a telefonok is tudják, ha beállitod ezt a funkciót.
nem nagyon akarok belefolyni ebbe magasröptű csevejbe, de vészhívós helymeghatározó már van a prémium kocsikba. A kamionokba meg a nem primiumokba is. enyémbe is van.
A hivás felvétel kihangositóval pontositva ugx hogy van kihangositó de nem automatikusan veszi fel hanem te nyomod meg a gombot, vagy rakod le a telefon gombjával kézben tartva.
Ugyanott vagyok mint a csattal, és nem akad bele semmibe továbbá mégiscsak van lehetőségem bekapvsolni ha rendőrt látok.
Megint rosszul tudod. A telefonhasználathoz nem.kell hivást mwgvalositani. A kresz azt irja vezetésközben kézben tartott mobiltelefont nem használhatsz. Itt a mobiltelefon és a használat a hangsulyos. Ha nem lenne ostoba telefonld tudnád hogy a telefonon nem csak telefonálni lehet hanem akár navi, net, bármi, akár az ora megnézése is. Ez nem vicc mert ebböl konkrét esetem volt. Geci rendör felnyomott telefonért pedig tényleg nem telefonáltam meg semmi mást csak a kezembe volt a váltokaron. Feszt leesett aztán azota van a kocsiban tartoja már. Mivel nem telefonáltam vita, mondtam kérje le a cellainfot erre a számra, adatforgalmiszinten. Feljelentés, aztán a szabsértési elöado csak megvágott elmagyarázva hogy még az ora megnézése is telefonhasználatnak minösül ha a kezembeveszem menetközben, de igyanigy a navigácio vagy a hivásfelvétele kihangositoval. A másik kulcsszo a mobiltelefon. Nem tudom hogy az eszközt pontositották azota, de -és ezt akkor a magyarázat mellett megkérdeztem- pl laptopot használhatok.mert az nem mobiltelefon. Nyilván.nem ésszerű menetközben laptopot vagy tabletet nyomogatni de ilyen jogszabály.