A profilképemmel jössz, most komoly? egy másik idióta meg azt mondta a múltkor a némileg rasszista dumámra, hogy képmutatás, mert félvér csaj van a profilképemen
Tényleg ennyire fontos ez? Akkor felrakok én is pár darab tizenéves japó lomot, ha attól leszek alfa
1.Nincs nőd..heréket meg nem fogdosnak!
2. Még hogy nem jársz...a Pride tele van veled hasonló buzi cigányokkal te nyomorult!
3. Te meg a “kis buzi vagyok ne bántsatok” körben érzed otthon magad...
Kinek mi...
A profilképed is egy csaj...annak érzed magad cicám?
Akarsz róla beszélni?
Nem, már nem... rohadtul utálom, mikor az idióták hajnalban tiltatják a crossmotort, én meg nem bírok aludni Most vagy odamegyek, és leverem őket, akkor balhé lesz, és nem tudok aludni vagy jól megvernek, és akkor sem tudok aludni
Mindenkép lose-lose helyzet
Nézd. Manapság már nem szégyen. Végre neked is megvolt a comingout, ettől majd csökken benned a feszültség, de nincs esélyed, én nem vagyok alfa, de kizárólag a puncit szeretem
Nem tudom, de mi nem járunk olyan társaságba, ahol alányúlnak a nőmnek anyázást se kaptam az utosó 20 évben, csak tőled, te szerencsétlen... igaza van annak, aki azt mondta, ekkora ezt már ki kellett volna nőnöd
persze ha te ebben a "én vagyok az alfa, ne nyúljatok a nőm alá" körben érzed magad otthon, az már egy más történet
ha borítékolható volt a balhé és nem léptek le időben, akkor ez van. Vertek már meg engem is, én is mást, de élsportban szereplő emberek nem túl nagy, de létező tapasztalatom szerint teljesen másként mérlegelnek adott szituban.... most már mindegy, leszúrták.... kár érte...
Fene tudja........sok emberre felnézek mert valamiben nagyon jó, vagy kiemelkedő de a kérkedőktől és a maguktól elájultaktól igyekszem távol maradni persze attól még lehet jó valamiben, de az már nem olyan........
Az már foglalt értsd meg!
Ok?!!!!
Tényleg ennyire fontos ez? Akkor felrakok én is pár darab tizenéves japó lomot, ha attól leszek alfa
2. Még hogy nem jársz...a Pride tele van veled hasonló buzi cigányokkal te nyomorult!
3. Te meg a “kis buzi vagyok ne bántsatok” körben érzed otthon magad...
Kinek mi...
A profilképed is egy csaj...annak érzed magad cicám?
Akarsz róla beszélni?
https://index.hu/mindekozben/p...
Mindenkép lose-lose helyzet
persze ha te ebben a "én vagyok az alfa, ne nyúljatok a nőm alá" körben érzed magad otthon, az már egy más történet
Azzal igen ha beszarva lehajtott fejjel elkullognál?
Petőfi is harcba ment és meghalt...pedig úgy nézett ki mint Kéri Laci! De férfi volt!
“Nevettek rajtam mert másabb vagyok mint ti.
Én meg nevetek rajtatok ,mert egyformák vagytok!”