Hol mentek ti 200-al? Én max autópályán, ha sietek vidékre, akkor is csak Hatvanig..... közúton max a 8-ason Karlobag előtt..... ti tényleg nagyon tudtok, ha tartósan 200-al mentek.....
És amúgy minek akarsz menni 160 felett ? kigyorsításon 200felett is jó a naked, tartósan meg minek ?! Minden hülye tudja húzni egyenesben a gázt, utána meg sajnos darabokban szedik össze a szerencsétleneket.
Hááát ha te megdöglesz egy csupasz gépen 160 felett akkor messze vagy az alfától.....én jó ha zs-nek tartanám magam, de 200 fölött sem bújok rá a tankra ha úgy adódik.....mekkora gáz az már.... ......legfeljebb olyankor mikor próbáltam többet kihozni belőle mint amennyit bír akkor jelent kb 5km/h-t, de mondjuk a békán erre nem volt szükség.
Most komolyan. Mi a bajotok nektek a sportmotorosokkal?
Ahogy látom ,itt mindenki HAVERJA lehagyja a sportmotorosokat. Túra,naked,csoper...mindegy.
Lehet idén a MotoGP is túramotorokkal lesz
Naked..160 felett megdöglesz rajta a széltől...áhhh..hagyjuk
Az jól álcázza magát,most alkudoztam egy kínaival,csak a rosszabbik végén vagyok.
Iszonyú ahogy magyarul beszél,a felesége jobb ebben,bár az is a tipikus lapos arcú nem fiatal darab.
Amúgy tavasszal kéne egy Üvegtigris, vagy Tardos tó.
Még Gerit és Lajcsit is elé lehetne kotorni valahonnan. Talán Ms. Escobar is le tudná passzolni a parazitákat, ha nem rohadt bele a benzint a GS-be
Tényleg?.....nekem ilyen nem jött össze, jellemzően a szokásos 10%-kal kevesebbet mutat mint az órám ami ugya kb. annyit csalhat, bár igazad is lehet mert egyszerűen a max sebesség elképzelhető, de az az átlag nem nagyon, de hát láttam...
Azé' az vicces volt mikor egy motorozz-os túrán vagy 30-an voltunk és délután a "gyorsabbak" előrementek (én is annak gondoltam magam) a kanyargós részen, hogy élvezkedjünk, miközben gépészkedünk 5-6-an vadul eccercsak a kolléga (akkor 60+-os volt) egy M1800-al elkezd minket az asszonnyal a háta mögött előzgetni és az elöl haladót utolérve integetett, hogy lassítsunk mert nagyon lemaradt a csapat........hát vazz, szép volt....
Ahogy látom ,itt mindenki HAVERJA lehagyja a sportmotorosokat. Túra,naked,csoper...mindegy.
Lehet idén a MotoGP is túramotorokkal lesz
Naked..160 felett megdöglesz rajta a széltől...áhhh..hagyjuk
Azóta persze lehet javították.
Iszonyú ahogy magyarul beszél,a felesége jobb ebben,bár az is a tipikus lapos arcú nem fiatal darab.
Még Gerit és Lajcsit is elé lehetne kotorni valahonnan. Talán Ms. Escobar is le tudná passzolni a parazitákat, ha nem rohadt bele a benzint a GS-be