Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol mentek ti 200-al? Én max autópályán, ha sietek vidékre, akkor is csak Hatvanig..... közúton max a 8-ason Karlobag előtt..... ti tényleg nagyon tudtok, ha tartósan 200-al mentek.....
Ja, mondjuk csak az egyenesben tudod behozni ha lemaradsz a kanyarokban
Pár havernak bemutatnálak...a magyartarkának kisebb a nyaka mint a tied!
Hagyjuk már ezt megint...minek...minek? istenem.... Mert erre is való...azért
Ja hogy te 200 km-ert végigmotorozol huszárülésben 160-nal...meg persze 200 körül is. Ez igen! Nem vagy semmi gyerek...
És amúgy minek akarsz menni 160 felett ? kigyorsításon 200felett is jó a naked, tartósan meg minek ?! Minden hülye tudja húzni egyenesben a gázt, utána meg sajnos darabokban szedik össze a szerencsétleneket.
Hááát ha te megdöglesz egy csupasz gépen 160 felett akkor messze vagy az alfától.....én jó ha zs-nek tartanám magam, de 200 fölött sem bújok rá a tankra ha úgy adódik.....mekkora gáz az már.... ......legfeljebb olyankor mikor próbáltam többet kihozni belőle mint amennyit bír akkor jelent kb 5km/h-t, de mondjuk a békán erre nem volt szükség.
Akkor honap délig fog reagálni
Semmi......lassuak
Most komolyan. Mi a bajotok nektek a sportmotorosokkal?
Ahogy látom ,itt mindenki HAVERJA lehagyja a sportmotorosokat. Túra,naked,csoper...mindegy.
Lehet idén a MotoGP is túramotorokkal lesz
Naked..160 felett megdöglesz rajta a széltől...áhhh..hagyjuk
Mindegy, lényeg hogy van fagyizó
Átlagomon is javított. Valami GPS jelvesztés volt a hegyekben.
Azóta persze lehet javították.
Mindjárt jön a pipi.
Én kikapcsoltam, de senki nem értette mit írok, így inkább tévesszen néha
Ezeket nem ismerem.
Az jól álcázza magát,most alkudoztam egy kínaival,csak a rosszabbik végén vagyok.
Iszonyú ahogy magyarul beszél,a felesége jobb ebben,bár az is a tipikus lapos arcú nem fiatal darab.
Ismerek olyan apró termetű goldwingest aki a szerpentineken úgy,tolta hogy ki kellett állni mert tulmelegedett a gép. Gyors és technikás figura.
Amúgy tavasszal kéne egy Üvegtigris, vagy Tardos tó.
Még Gerit és Lajcsit is elé lehetne kotorni valahonnan. Talán Ms. Escobar is le tudná passzolni a parazitákat, ha nem rohadt bele a benzint a GS-be
Figyejj, simán lehet török haverod is.......
Fura pókok a csopperosok.
Tényleg?.....nekem ilyen nem jött össze, jellemzően a szokásos 10%-kal kevesebbet mutat mint az órám ami ugya kb. annyit csalhat, bár igazad is lehet mert egyszerűen a max sebesség elképzelhető, de az az átlag nem nagyon, de hát láttam...
Megbeszéltük, jó lesz az az igénytelen köcsög motorosoknak
Baszki milyen török,ez az automata hibajavito egy fasz,csak elfelejtem hol kell kiirtani.
Azé' az vicces volt mikor egy motorozz-os túrán vagy 30-an voltunk és délután a "gyorsabbak" előrementek (én is annak gondoltam magam) a kanyargós részen, hogy élvezkedjünk, miközben gépészkedünk 5-6-an vadul eccercsak a kolléga (akkor 60+-os volt) egy M1800-al elkezd minket az asszonnyal a háta mögött előzgetni és az elöl haladót utolérve integetett, hogy lassítsunk mert nagyon lemaradt a csapat........hát vazz, szép volt....
Az mondjuk nem kunszt nekem 310 volt a csúcssebességem RBiker-ben, úgy hogy 220 felett nem megy a joghurtos doboz