Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kibírja a cég amúgy meg havi 3e Ft, korlátlan hívás minden irányba, bármely napszakban és korlátlan net. Szoktam röhögni, amikor felhivnak a mobilszolgáltatók telefonos kereskedői, hogy mondanak nagyon jó céges ajánlatot és biztos jobbat, mint ami van elmondom nekik a telefonba és csak a csend....
Nem az kell mert pro vagy?
Azvjo erzes, telekom van az nem bant.
Talmácsi újat kap, a 2018-as eladó... km nem sok van benne, de az mind versenypálya
Én emlékszem.... elfelejtettem kikapcsolni a roamingot és vmi futott a háttérben.... 17e Ft-nal tiltotta a Telenor
Az nem motor már bammeg...űrtechnika
Amikor elöször voltam az olaszoknál tudtam hogy van pár neves passo dello valami, aztán az első kereszteződésben amikor egy oszlopon volt egymás alatt legalább 10 barna passo dellos tábla akkor kicsit zavarba jöttem
Az s1000 rr felaktiv futomuvel odadnad az egyik heredet erte.
Nekem spec a würzjoch bejott, ok a teton soman vanbak, de az ut forgalommentes vokt, a timmelsjoch is. Keso este meg a glocner is mas.
Aztan van egy halom passo amirol azt se tudom hogy megvolt. Csak utolag hogy je mar jartam itt meg ott.
A legviccesebb hogy a telefon szerint voltam svajban de tudja fene, nem emlekszem.
Az...pfff...
Amúgy a Ducati kurva jó sportmotorokat csinál ,csak hát megbízhatatlanok. De amíg működik nagyon adja...
Mindenhol van szar minőségű de őszintén nem bánom sőt örülök neki mert ott kevesebb az ember. Stelvióra felmész és nincs parkolóhely, na mondjuk mi megoldjuk mert azonnal megyünk be a kisutcán és az étterem alá állunk.
De pl a Gavia-n nem volt jóformán senki.
Ey ha meg nem szuszkad lenne hanem nemet.
Ezert kell a mesés nyugat. Bar en mibdig talalok szart foleg a hagokon, teny hogy olaszban rosszabb.
Ez sajnos tény. Maga a futómű a legjobb...versentechnika...de nem ilyen utakra van fejlesztve.
Amúgy a legnagyobb szívás a sportmotorral hogy egyre szarabbak az utak. Ahol te már pattogsz az amúgy fasza feszes futóművel ott az enyém kb siklik... és akkor jön a gs az elektromos futóművel és ő meg aztán kurvára nem érez semmit csak hogy még mindig nem esettnel pedig a doboz leér a földre és ha lepillant akkor azt látja hogy a kereke végig az aszfalthoz van ragasztva
Az szerintem alapból nem egy jó gumi. Nekem is volt, nem volt a kedvencem. Dunlopot csak olyat szabad felrakni ami n-teces.
Ezeret IS szeretem.
Égett...a tapadás is elment...nem jó gumi.
Ez így képről nem tűnik megégettnek, inkább csak üzemszerűen használtnak egy durvább aszfalton, ha megégett volna akkor elkékülne de ez ugye csak egy kép.
mondjuk azt a motort nem kell ott hagyni a parkolóban, megállsz és egyszerűen beteszed a hátizsákba
ha már megjelent, akkor a következő az lesz... egyelőre még van a 4-esben vagy 5e km
Olvasgattam én is meg meséltek hatalmas sztorikat hogy elmelegítették utcán... de én láttam hogy motoroznak tehát tudtam hogy nem relevans a sztori.
Nekem a profil a fontosabb, mai gumik mind tapadnak de sokkal fontosabb hogyan viselkednek, és ez teljesen kiszámítható végig, míg van sok újabb mint pl a rosso3 ami hát hagyjuk
Amúgy ezt a gumit nem használtam többet,mert megégett a széle. De egy srác innen elvitte ,mert neki közútra még jó volt.
Amugymeg a 4 esnek az ger rusnyan nez ki a mintaja, fagyizo elott csinosan kell kinezni.