Ismertem ilyen alfákat, mint te... a sok haver... aztán mikor beütött a szar, elmaradt mellőle mind, mert rühellték, csak tartottak tőle, mert hangadó volt Erre legyek irígy?
Szerintem lehetetlen, de láttam az adatokat, én is használtam 1-2X az alkalmazást, mondjuk mikor békám volt azzal 200 nem volt nagy kunszt érzésre sem, de hát engem nem zavar a szél, most sem dőlök be hanem huszárosan ülöm a gépet bármennyinél.
Az a baj hogy a turamotorost egy kategóriába sorolod,holott nagyon nem ugyanolyan mind.
Én láttam eringen gsxr-est full motorhoz öltözve aki 3 kor után saját magában esett el.
Szóval van mamával nagy dög goldwingen meg bmwn török ipse is meg kurvagyors is.
Mondjuk szotyi nem nagy sebességgel megy,de azt kurvara mindenhol tartja,tokismeretlen úton is ahol a sportoló kolléga aszondta mire egyszer kiult már 3 kanyaron atzugott annyira sűrű volt.
Autópályán valóban, ismerek 1-2 kollégát akik közúton állatul mennek ebből Szotyi az egyik, de nemrég egy haver megmutatta az rbiker alkalmazás egyik mentését a szlovák túrájukról (mindig 1 naposak) ahol nincs autópálya....az alkalmazás rögzíti a max. sebességet és az átlagot a rögzített útvonalon.......nem akartam elhinni (igazából mostis alig pedig úgy gondolom nem lehet módosítani ott az adatokat) bár tudom, hogy nem közlekednek lassan, a max. 245 volt az átlag 160 körül......egyik sem sportmotor csak brutal nakedek......ha megállnak valahol fagyizni akkor kis sörhas, mosolygás és stb. túramotorosok....vajon hány sportosnak fújnák ki?
Sosem motoroztam egyedül..... megbeszéltük, hogy idén Zolihoz is beugrunk, meg még sörözünk is..... meg viszem a lánctisztító kefét is, mert azt sem felejtettem ám el
Ezt az orrkifújásos dolgot már hallottam...HALOTTAM!
De a negyed órás várakozások a kutakon nem ezt mutatták. 50-és korosztály anyukával...félelmetesen lassúk.
A kis szurkenek a legtöbb közé a sportmotorokhoz van.Szoval ez nem érv.Sosem akartam túra motort,mert szerintem egy ilyen sportos csupasz lényegesen jobb a hegyi szerpentineken.
Amúgy meg nem egy turamotorost ismerek akik rendesen kifujnak az orrodat.
Nem a te tudásod lenne a gond hanem egyszerűen egy sportmotoros nem szokta meg hogy tök ismeretlen úton tok ismeretlen feltételekkel zuzzon huzosan.A legtöbben jól bejaratott teljesen ismert úton megy.
Volt olyan aki megkérdezett szotyit hogy mehet így hisz előbb menni kéne egy kört hogy megismerje a kanyarokat.
Mondjuk szotyi külön liga.
a retro néha kiidegel már nem Tom a nevét de van ilyen szocbol visszamaradt lemezlovas foszer is.Ahhhh.
Még a Petőfin a legkevesebb fajlagosan a pofazas.
Régen a rádió 1 jó volt de a bocskort nem birom.
Én nem. Azoknak a zenéknek a többsége már akkor szar volt mikor szerezték őket, 100-ból 4-5 hallgatható van, nem volt annyira jó az a kor minek idézzem vissza még a zenéit is? Szánalmas zokogás az elvesztett fiatalságért ez az egész retró imádat.......a mostani zenék között legalább annyi jót találok mint az akkoriak között.
Sose volt problémája a csapatnak az egerekkel, de a típus 2003-ban jelent meg, szóval mindenkinek újszerű verdája volt. Azóta ezekben benne van már a fél milla, hallok is 1-2 esetet de az engem már nem izgat fel. Mára már azok az autók becsúsztak 500 eFt alá, jóhogy bexarnak néha.
Nincs más társaságoooom?
Laci...tipikus kispályás emberek vagytok páran(sajnos).
Rajtam nincs mit kiröhögni ,mert tökéletes életem van...nem úgy mint akik kiröhögnek
Ha ez arcoskodás,legyen az! A kiröhögés meg legyen irigység..
Sovány vagy? Én izmos! Nincs pénzed...nekem van! Szar a melód? A világ legférfiasabb munkáját csinálhatom ,ami megadatott. De fordítva ha te lennél én ,nem érdekelnének ezek...nem úgy mint a kiröhögőket
Elküldenék a picsába titeket...persze hogy el...mert ilyen rosszindulatú emberek vagytok!
Én láttam eringen gsxr-est full motorhoz öltözve aki 3 kor után saját magában esett el.
Szóval van mamával nagy dög goldwingen meg bmwn török ipse is meg kurvagyors is.
Mondjuk szotyi nem nagy sebességgel megy,de azt kurvara mindenhol tartja,tokismeretlen úton is ahol a sportoló kolléga aszondta mire egyszer kiult már 3 kanyaron atzugott annyira sűrű volt.
De a negyed órás várakozások a kutakon nem ezt mutatták. 50-és korosztály anyukával...félelmetesen lassúk.
Amúgy meg nem egy turamotorost ismerek akik rendesen kifujnak az orrodat.
Nem a te tudásod lenne a gond hanem egyszerűen egy sportmotoros nem szokta meg hogy tök ismeretlen úton tok ismeretlen feltételekkel zuzzon huzosan.A legtöbben jól bejaratott teljesen ismert úton megy.
Volt olyan aki megkérdezett szotyit hogy mehet így hisz előbb menni kéne egy kört hogy megismerje a kanyarokat.
Mondjuk szotyi külön liga.
Jóvan, legyen úgy ha ettől boldog vagy cicafiú
Még a Petőfin a legkevesebb fajlagosan a pofazas.
Régen a rádió 1 jó volt de a bocskort nem birom.
Laci...tipikus kispályás emberek vagytok páran(sajnos).
Rajtam nincs mit kiröhögni ,mert tökéletes életem van...nem úgy mint akik kiröhögnek
Ha ez arcoskodás,legyen az! A kiröhögés meg legyen irigység..
Sovány vagy? Én izmos! Nincs pénzed...nekem van! Szar a melód? A világ legférfiasabb munkáját csinálhatom ,ami megadatott. De fordítva ha te lennél én ,nem érdekelnének ezek...nem úgy mint a kiröhögőket
Elküldenék a picsába titeket...persze hogy el...mert ilyen rosszindulatú emberek vagytok!