Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ti is minden EGR problémás egyedet elküldtek fehervarra fagyizni?
Mint sajtreszelovel?

Amikor még érdekelt a zene picit volt hogy beragadt a Metalica kazetta a kocsiba,de bírtam a zztopot is meg a RunDmc-t.Most meg ami jön,jobbára a petofit.
C Vectra, 2004-2012-ig volt együtt a csapat... azóta szétszéledtünk, de kb. 5-ös mag azóta is tartja a kapcsolatot.
Tanulságos volt ez a mai délután itt a fórumon..........ja nem....
És ilyenkor a többiek is beszélnek, vagy csak téged hallgatnak, mert te nyomsz legtöbbet fekve?
Csak nem a Skoda fórum?
Túrán nem tudsz menni mint állat,ha tartasz egy 110-120-as átlagot az már halados.plane a hegyekben.
Menj el egy találkozóra most és próbálj új arcokkal beszélgetni. Csalódni fogsz. Mivel en fiatalon kezdtem és a velem egyidősökhöz képest de még a nálam idősebbekhez képest is (25-30as korosztály) sokkal sokkal több rutinom és tapasztalatom van a megtett km-ek meg a sokszorosuk annak amit ők motoroztak. Na és ők tartanak nekem kiselőadást hogyan kell motorozni...aztán ha véletlenül összehozunk egy motorozást, perceket kell rájuk várjak és ha jófejként segíteni akarom hogy figyi nem jól ülsz a motoron, nem jó az íved és végülis szar amit csinálsz akkor megsértődik.
Szopófantom simán buzi. Próbáltunk vele haverkodni, de szándékosan nem vegyül. Hívtuk találkozóra az üvegtigrishez, de nem jött
Arról meg nem mi tehetünk hogy te meg mindig, jól lecsapható magas labdát dobsz a bizonyítási kényszereddel
Én pont azt bírom ebben a társaságban, hogy amikor valaki elkezd arcoskodni, azt jól körbe röhögik, mint most téged. Elég jól helyre teszi az ember túlfejlett egóját.
Én is megkaptam, de tudod egy igaz alfa bírja az ilyen ugratásokat

Voltam én motorozni 100 feletti csapatban is (nem az átlag életkor, hanem a motorok száma) nem is egyszer, többségük szerintem megtalálható ezen az oldalon is, de az ember a meló meg család mellet ritkán tud elszakadni, hogy túrázzon egyet, akkor meg motorozni akarok (meg gondolom más is) nem mások eltérő stílusához akarok alkalmazkodni, illetve hiába szólok havernak, pont akkor amikor én, ő úgy sem ér rá.
Suhanc korunkban ez jóval egyszerűbb volt. Csak szóltam az ősöknek hogy levittem Döncit a teknőst sétálni, 1 hét múlva jövök, aztán mentünk világgá amíg a pénzünk tartott.
Most van pénzem, de már én vagyok az aki akkor apám volt.

Szóval lehet hogy mi itt öregek vagyunk, de mit mond el rólad hogy neked meg nincs más társaságod?
Három..max 4 a létszám ,de velük is rendszeresen pályázok ,így ismerem mit akarnak. A legjobb a három....
Találkozókra van hogy 6-7 sportmotorral megyünk ,na ott már kell figyelni egymásra mert megyünk mint az állat. Az stresszes picit...
Ja amúgy meg nem azért mennek kisebb csoportokban mert nem lenne több ember hanem azért mert a sok emberrel sok a baj. Ha már 5-6motorral megyünk, ott is van lemaradás még akkor is ha amúgy jól megy mindenki, egyszerűen lehetetlen tartani egy egységesebb csapatot. Na meg a pihenők, ha sok az ember akkor sok féle az érdeklődés, kettő itt, kettő ott és a többiek amott szeretnének enni vagy nézelődni.
Szállásról nem is beszélve...
Sosem beszélünk motorokról...család,emberekről meg mindenről...de motorokról nem.
Már csak azért sem ,mert én sportmotorozok,a másik haver csoppert nyom ,a harmadik túra.....nem egy kategória.
A glocneres egyedül volt,a stelvio ketten,a horvatos több,de a kisebb csoportos foglalkozásokat öreg koromra jobban preferalom mert haladosabb.
A motoros felvonulasoktol kiver a víz.
Motoros találkozón.
Ott egye meg a rosseb...vagy mi a fasz
Te miről beszélsz haver???
Szóba sem jön a motor...egymással foglalkozunk,mesélünk,sztorizunk...és iszunk! Nem tudom hol voltál...
2 hétig egy szabin lévő kolléga autójával jártam, vazz, tankcsapdás felirat van a kocsi elején és egy rojtosra lapozott 1984-es playboy volt elöl......60 éves a fószer, kissé leragadt az időben.
Pinád van te ribanc!
Mi a baj velük? Azt mondják hogy ügyesek, a ritmus a vérükben van
Mivel előző évben sem voltam ezért nem maradok le semmilyen haveri találkozóról.
Voltam motoros találkozón, egész életemre elég volt az a faszméregetés hogy ki a nagyobb motoros....
Nem viszek nőt, az én faxommal kell beérned de ha ilyen csúnyán beszélsz, azt se kaphatod be
Nekünk volt egy autós topicunk, mindenki tök idegen, de aztán évekig összejártunk, minden évben volt valahol buli, szilveszterek, stb... a végére már senkinek nem okyan autója volt
Nem fekvőtámaszozok mert az csajos...
Fekve nyomok! 100 kiló felett!!!
Értem, ezek szerint tényleg nem tudsz 20ig elszámolni, csak ha előbb leveszed a zoknidat