Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a bt016 volt anno a gsr-en a gyári gumi.... mikor harmadszor csúszott meg alattam, le is dobtam a gumisnál, de még előtte sniccerrel belevagdostam, nehogy valaki fel akarja tenni...
Szerintem itt senkinek nincs 600-as gixere....
Akkor te egy sportmotort egy 160-as kanyarból kifelé kigyorsításkor lehagysz? Egy 180 lóerős sportmotort...aha...jól nyomod. Furi kis motor az...
A lényeget? A többire nincs mit reagálnom, ha jóltudom 600-as gixered van, 200ig kikerülöm.
Supermotóztam is...azzal meg visszafordítókban büntetek.
Mindenhol jó vagyok ,csak a megfelelő motor kell alám
És igen, a túramotorommal vígan megyek a 160-180-as kanyarokban a sportmotorokkal, az ezresek el is tudnak nyúlni a kigyorsításon, pedig nem a bénákkal szoktam menni
Arról nem is beszélve hogy nekik d212 kaliberű gumik vannak fent nekem meg bt016 meg hasonló szarok.
Látom a lényeget sikerült megértened...
Az ipari parkig megyek mindig, vissza szivas, bagnal kene felmennem akkor meg mar mindegy.
A múltkor is valaki nagyokos kioktatott itt hogy ha a motorom 100lóerő akor a 200lóerős motor 2x olyan gyors...
Motorozz többet, menj le Karlobagba, szanaszét fognak alázni a gs-ekkel, nem 20-40-nél hanem 160-nál is. Külsőn fog elmenni melletted a kisöreg az új gs-sel bütykösgumin.
Arra nem szoktam menni.... nekem az kiesik
Igen, utána van a leagazo, hatvan után...
Mondjuk most kaptam két éves matricát, ra is regeltettem az egyiket a motorra, a másikat a Kia-ra...
Úgyhogy ebben az évben mar rendben vagyok....
Szoval te addig vagy alfa mig az uton csak hajlat van nem kanyar.
Debrecen -Túrkeve pl. Ha forgalom van 160 ,mikor tiszta 200-240...kb fele-fele. Pl Hszoboszlótól Püspökladányig lehet veretni nagyon . Kabánál kell figyelni,mert ott van egy kis rossz szakasz. Ha tovább mész a négyesen tudod hogy kibővűl...na ott is végig lehet 200 felett csapatni.
Jaaaa, kerekharaszt mol kut.
Nem így van!
El vagytok ájulva hogy túrával kanyarban kimotorozod a sportmotorosokat. Aham...nem egészen igaz ez sem!
Egy szerpentinen ahol 40-el baszakodsz és tükanyarokban hússzal motorozol ott lehet...mivel egy túrának,vagy supermotónak kevesebb a kanyarívje.
De egy tempósabb kanyarban már vége az összesnek. 140-180-as kanyarokba ezek be sem mernek menni. Ott már a sportmotor jobb. Nem a borítás a lényeg,hanem hogy mozogni kell egy motoron. Jobb a kigyorsitási sebességed is. Na meg egy 160-as kanyarban már sok mindent kell figyelni,nem elég a hülyebiztos elektronika. Na meg 160-180 lóerővel nem lehet versenyezni ,max ilyen tűkanyarokban ahol nem tudod kihasználni a lovacskákat.
Nem csak terenye fele ott megyek le... pont odáig jó a Pest megyei
Mi van hatvanig? Valam speci ut?
Nem tartósan én legalábbis bár ha visszanézed itt a fórumon a busa topicot úgy 10-14 évvel akkor lehet találni pár túrát rijekába és vissza, nekem csak egyszer sikerült mikor 3 tankolással velencéből a magyar határra értünk a békával a lányommal mert az asszony elveszett a többiekkel valahol szlovéniában az autópályán és csak egy idegen hívott fel telefonon pár másodpercre, hogy az asszony maribornál az ömv kúton van és letette (asszonynak nem sikerült aktiválni a roamingot így ő nem tudott hívni és megkért egy arra járó magyar fuvarozót), akkor haladtunk.....
Nem rólam volt szó, bár autópályán sem hasalok le hosszabb távon igaz 140-60 fölött nem járok, no mindegy nyilván nem futsz össze velük mert szerpentinekre nem jársz ők meg autópályákra nem.
Azzal nem.megyek.annyival mer az már nem.jó se nekem se a motornak
Qrva gyorsan meg lehet csinálni, ha kamion van előtted
Tartósan mondjuk én se szeretek. Kereszteződéseknél mindig visszalassitok 100 környékére.....
A varával kemény lehet megállni 200-ról
Én közúton meg sztem sehol nem mentem tartósan 200-al, autopalya kivételével.... egy-egy egyenes gyorsítás max
Bárhol, ha sietős......