Te nyomorult fasz...ti alfáztok buzikám. Úgyhogy te szopatod magad...istenem
Motorod sincs te buziborz!
Szauna..az...pakolod a fát amit loptatok a cigány haverjaiddal ma ...az a szauna te keszegseggű
Alpok..Erdély...hagyadmááá balfasz...jogsid sincs
Sajnos valóban az vagyok, ráadásul 50 évesen kezdtem el motorozni.
Amúgy rengeteg motorostalálkozóra jártam anno biciklivel (még motorom, sőt jogsim sem volt!) amíg a foktői Pirates Family Mc. (Előtte Fekete Horgony Mc.) itt a Duna-parton tartotta a rendezvényeit. Később "kinőtték magukat", és vagy 10 éve Szelíden, az Árnyas Campingben tartják a találkozókat. Amíg kicsi volt a rendezvény addig jó volt, később már xar, csak a pénzről (a bevételről) szólt az egész.
Már motorosként is voltam 2 találkozón, Orfűn illetve Salgóbányán, szűk körben (40-50 fős bulik).
A szar egészségemnek, a szívgyógyszereimnek nagyon nem használt a piálás, így beláttam hogy nem nekem való az ilyesmi, de el tudom fogadni ha valakinek meg éppen bejövős. Kialvatlanul, rohadtul másnaposan egyáltalán nem vicces a buli végén haza motorozni keresztül a fél országon.
A felvonulásokat viszont a kezdetektől utáltam, lassú és balesetveszélyes az egész.
Érdekes...Tiszaföldvár,Túrkeve,Nánás..mindenhol lehet szobát bérelni a Camping területén. Ott nem borították fel a motorom egyszer sem!
Nyílván nem a sátorozók közé megyek én sem 46 évesen...
Sirokra 3 éve nem járok...az már nekem is sok
Baráti körrel vagy 5 éve minden évben elmegyünk egy Olasz Alpok vagy Erdély kanyarra, plusz egy Adriára... de bevallom, Sirokot mostanában kihagyom Nem az én társaságom van ott
Te meg magadat szopatod itt ezzel az alfa dumával, itt rajtad kívül is 40-50-esek vannak, azok már nem vevők ilyesmire (tudod, ők kinőtték )
Tudok mutatkozni olyan túrát ahol 15 en vagyunk minimum.
Úgyhogy süket duma amit nyomsz.
Ez ami itt folyik az lökött verszivas.
Nem egy komoly dolog,inkább csak időtöltés ha a melóban üresjárat van.
Persze az a gyökér clam fullban nyomta a kretent.Azt nem kéne.
Tudod mit vettem észre a fórumon mióta itt vagyok? Itt nincs összetartás! Talán Pipi aki próbálta összerántani a csapatot néha.
De itt arról megy a duma hogy kinek szar a motorja,rossz a mindene...áskálódás és furkálódás stb...stb..
Pont nem erről kéne hogy szóljon.Hanem ha én felétek vagyok motorral vagy akárhogy,tudjam hogy itt is van egy motoros haver ha bármi történne. És fordítva is! Vagy akiknek van nyaralója ,ajánlja fel akár...és kapja vissza ha a másik felé megy.
De ti inkább szopófantomozzátok egymást ,megtaláltok engem is hogy alfa meg faszom. Én nem ilyen vagyok alapból ,ha járnátok ti is pl találkozókra látnátok hogy szeretnek. Tavaly is mondtam hogy gyertek sörözzünk egyet valahol...senki
Nem azért jártok ti egyedül motorozni mert az jó....hanem mert nincs kivel mennetek ,mert ilyenek vagytok.
Persze így a találkozók is szarok ha nincs kihez szólni ezt elismerem...de erről nem a találkozó tehet
Hú, ez rövid edzés vot, hamar visszaevett a fene Ennyire hiányoztam?
Tudom ám, hogy annyi volt az edzés, hogy kimentél a konyhába, és kevertél egy protein turmixot meg bevetted a tablettát. Na én is húzok, megyek, szaunázok egyet erre a nagy idegre
Az összeg nem.okoz gondot, de kidobott pénz, az elvesztegetett idő nagyobb probléma. Egy csomó részeget kerülgessek akiket nem ismerek aztán ha nincs szerencsém ugy járok mint az egyik találkozón, amikor a bebaszott idióták addig arcoskodtak motorjaikkal mig hármat csak felboritottak.
Ezt hagyjuk...a motor nem poroszkálásra való...a motor nem aszfaltra való...a motor nem 200 feletti sebességre való...blablabla
Ezt nem te fogod megmondani....és nem is én!
Elég értetlen omega vagy.
Egyszerűsítek.Motoros találkozóra tankcsapdát hallgatni és műanyag pohárból vedelni a lohugy meleg borsodit mennyen a lelki szegény balfasz.
Inkább ebben az időben felülök a motorra és horvátban-ausztriában-olaszban vagy boszniában motorozok egyet.
Érted?
De egy fórumon ne keress összetartást
Bár másnap így is szívás jaja
Motorod sincs te buziborz!
Szauna..az...pakolod a fát amit loptatok a cigány haverjaiddal ma ...az a szauna te keszegseggű
Alpok..Erdély...hagyadmááá balfasz...jogsid sincs
Amúgy rengeteg motorostalálkozóra jártam anno biciklivel (még motorom, sőt jogsim sem volt!) amíg a foktői Pirates Family Mc. (Előtte Fekete Horgony Mc.) itt a Duna-parton tartotta a rendezvényeit. Később "kinőtték magukat", és vagy 10 éve Szelíden, az Árnyas Campingben tartják a találkozókat. Amíg kicsi volt a rendezvény addig jó volt, később már xar, csak a pénzről (a bevételről) szólt az egész.
Már motorosként is voltam 2 találkozón, Orfűn illetve Salgóbányán, szűk körben (40-50 fős bulik).
A szar egészségemnek, a szívgyógyszereimnek nagyon nem használt a piálás, így beláttam hogy nem nekem való az ilyesmi, de el tudom fogadni ha valakinek meg éppen bejövős. Kialvatlanul, rohadtul másnaposan egyáltalán nem vicces a buli végén haza motorozni keresztül a fél országon.
A felvonulásokat viszont a kezdetektől utáltam, lassú és balesetveszélyes az egész.
Nyílván nem a sátorozók közé megyek én sem 46 évesen...
Sirokra 3 éve nem járok...az már nekem is sok
Te meg magadat szopatod itt ezzel az alfa dumával, itt rajtad kívül is 40-50-esek vannak, azok már nem vevők ilyesmire (tudod, ők kinőtték
Úgyhogy süket duma amit nyomsz.
Ez ami itt folyik az lökött verszivas.
Nem egy komoly dolog,inkább csak időtöltés ha a melóban üresjárat van.
Persze az a gyökér clam fullban nyomta a kretent.Azt nem kéne.
Minden Tiszteletem hogy még motorozol! És hogy aránylag nagy távokat!
De itt arról megy a duma hogy kinek szar a motorja,rossz a mindene...áskálódás és furkálódás stb...stb..
Pont nem erről kéne hogy szóljon.Hanem ha én felétek vagyok motorral vagy akárhogy,tudjam hogy itt is van egy motoros haver ha bármi történne. És fordítva is! Vagy akiknek van nyaralója ,ajánlja fel akár...és kapja vissza ha a másik felé megy.
De ti inkább szopófantomozzátok egymást ,megtaláltok engem is hogy alfa meg faszom. Én nem ilyen vagyok alapból ,ha járnátok ti is pl találkozókra látnátok hogy szeretnek. Tavaly is mondtam hogy gyertek sörözzünk egyet valahol...senki
Nem azért jártok ti egyedül motorozni mert az jó....hanem mert nincs kivel mennetek ,mert ilyenek vagytok.
Persze így a találkozók is szarok ha nincs kihez szólni ezt elismerem...de erről nem a találkozó tehet
Akkor én vérbeli motoros vagyok!
Tudom ám, hogy annyi volt az edzés, hogy kimentél a konyhába, és kevertél egy protein turmixot
Ezt nem te fogod megmondani....és nem is én!
Értem Zoli. A kettő kizárná egymást?
Én is túrázok külföldön is ,meg elmegyek 2-3 találkozóra ... Mi a probléma?
A motor nem 4 sátor és 3 hányástócsa közti álldogálásra való.
Egyszerűsítek.Motoros találkozóra tankcsapdát hallgatni és műanyag pohárból vedelni a lohugy meleg borsodit mennyen a lelki szegény balfasz.
Inkább ebben az időben felülök a motorra és horvátban-ausztriában-olaszban vagy boszniában motorozok egyet.
Érted?