Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen termelő eszközök?
Ásó,kapa,greble,na jó luxusnak egy permetező és egy rotakapa.
nem vagy ilyen kattant kalóriaszámláló? - miközben azt mondtad előbb, hogy nem akarsz elhízni, és ilyen madáreleséget eszel? Legalább zsírszegény tejbe áztatva?
Kéne kicsit mozogni, súlyzózni, vagy valami aktív munkát vállalni, és akkor nem kéne zabot enned, hogy ne hízz el
Reggel szoktam ilyet enni
Mikróban meg kell főzni a zabpelyhet este aztán reggel bele fehérje por és bár nem finom meg lehet enni
Sok rost van benne meg ad egy kis löketet az izmoknak
Az a lényeg ne forró cuccra menjen a fehérje mert akkor szar az íze
Jobb mint a bolti mert az színültig van cukorral meg zsírral
5 milláért jó sok zöldséget tudsz venni
Főleg úgy hogy ezt a haszonból kell kivenni
Ezt mondom mióta ha a termelő eszközöket meg kell venni akkor nagyon nem éri meg a kis üzemi otthonra termelés
Ha már megvan a föld meg a többi javak akkor el lehet bohóckodni hobbiból, ekkor lehet meg olcsóbb is lesz ha a munkaidő nincs benne, de jön egy jég és máris mínusz lesz az év
50-80 forint az átvételi ára
Az hogy mennyiért adják a bort az más dolog
Ezt a műhányást eszi egy alfa?! Nem akarok alfa lenni!
Pedig ha nem lennénk ilyen finnyásak,simán kijönne a kaja fillérekből. Láttam már virágevőket ,de a kínaiak viszik a kupát. Rovarok,denevér,kígyó,kutya,mókus,patkány...mindent megesznek. Ini se sírna ennyit,hanem levadászná a szomszéd kutyákat macskákat....milyen csend lenne éjszaka
Ha reggel hétkor eszem egy ilyet ,akkor 10 körül enni kell...
De ha itthon vagyok és 9 körül felkelek és eszek egyet,akkor simán jó délig. Vagy ha vacsorázok 17 körül és este megéhezem 20-kor ,akkor már nem állok neki szalonnát sütni,hanem bedobok egy ilyet.
Erre hibátlan.
Nagyon kizárt.
A tízórai nálam a reggeli, télen

És ez elég neked ? Én egyszer vettem nem tudom milyen márkát de az borzasztó volt
Kutya?
Patkányt sem eszem se sütve se rántva.
Én ezt eszem...reggelire vagy vacsorára. De van olyan étkezés is hogy tízórai ...hallottál már róla?
Ne kurj fel hogy nincs ára, Szekszárd boraszatokat érdemes megnézni
Jaaa..homok..értem.
Itt meg 5 millió forint 1 hektár föld..
Minden megterem benne
Azt mondják hogy sokáig nem éhes utána az ember... hát én megeszem reggel mondjuk 10kor de délben már kopog a szemem...
Így van...3 perc.
A lidlben van almás fahéjas zabpehely, na az tenyleg finom

100g sima nagyszemű zab, egy kis forróvíz egy fél alma, fahej meg méz és megvan a reggeli. A tojást szalonnával jobban csipem de azután mosogatni kell, meg több idő míg megcsinálom
Paradicsom múlt évben jó volt anyáméknál is
A krumpli odalett hiába öntözték, a paprika is semmitérő volt mint a borsó
Szamoca szeder máskor vödör szám mist alig. Dió teljesen nulla Valami féreg kinyírta permetezni meg nem lehet egy kis kertben 8-10 méter magasra
Mintha az uborka is elfogadható lett volna de ezt nem tudom pontosan
Felénk baszki egy homokbánya van nem olyan a föld mint felétek
Itt a szőlő meg a spárga ami terem, csak mist mindkettőnek szar az ára
El ne bőgd már magad naaa
Tisztelem a lovakat.
?
Pedig kurva finom
Kizárt.
Dehogynem! Lókolbászt már ettél tuti