Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eleget ugrottam,elkértem a kódot oszt annyi.
Fasza...működik!
Köszi
De mi a faszt cipelsz benne?
A zsebembe van egy kocsikulcs meg egy teló....ennyi! A többi kacatot a kocsimba hagyom...
Reget nem ker, alul meg ott vannak a videók
egyszer ezen mindenki túl lesz, közelítenek a szülők a 80-hoz nyílván még egy ennyi nincs már benne
Mi az elérhetősége ? Kipróbálom...
Telefonon megnyitom az oldalt és megy.... sztem nyilvánosak a videoi...
én szeretem a hasitasit. Minden személyes dolgom elfér egyhelyen és egyáltalán nem zavar amikor rajtam van. (észre sem veszem) Azok akik váltáskát hordanak átvetőpántal nem tudom az mitől jobb Sokkal kényelmetlenebb ott lóg az oldaladon állandóan Aki meg semmit nem használ az meg az összes zsebét kitömi aztán a lapostelónak meg csak a farzsebbe jut hely, közben meg a haverral összetalálkozik a közért előtt és leül beszélgetni az ajtó melletti biciglitárolóra. Láttam ilyen hengerré hajult lapostelókat pókhálós képernyővel Szóval szerintem az övtáska jó dolog ráadásul azt nem hagyod az autó tetején sem, mint régen a kézi autóstáskákat
Hogy?
Át kell ugrani..... simán megy
Te is ájfonozol mint egy bolond....
Látod, hagyod magad. Egyébként sok esetben.az internet simán megnyitja.
Nekem már vége ...
Néha még igazsága is
Stilusa az van, ez igaz
Állandóan rámugrott a fészbúk hogy reget akar.
Jókat lehet röhögni rajta, van egy stílusa
Micsoda perverziótok van
nem telefonja van ájfonja van
A tasi miatt se az is az idegesítő kategória, pont a fészen van a helye
Nekem nincs regem, mégis tudom nézni a videóit
nekem már van azon adtam fel a hirdetésem. Ingatlanos bekér egy havi zsebbpénzt ha ő csinálja Néhány nap alatt elment azóta sem voltam rajta Remélem jó sokáig nem is kell rajta lennem
A tasi miatt kell egy kamureg.
Asse az enyém,öcsémtől loptam.