Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, meg is találtam a videót, arról hogy tolat be Zoli valahova
http://youtu.be/CJjqhAVrfy4
De iveco
nem keresgélek messziről ez zotya nyomozása tessék "2.3 L Iveco F1A I4 Diesel"
Hát hogy? Fülre? Amikor hallod a dudaszót tudod hogy már közel vagy?
Lassan már nincs 2.5 felett semmi. Ugyhogy ebböl indulj ki. De egyetértek velwd abban, hogy én is nagy köbcentiseket vennék ha lehetöségem lenne rá.
Marketing nevén "Mild hibrid"
Amikor ilyen jelentéktelen villanymotor teljesítményt rátesznek egy olyan benzin motorra, a generátor helyére, minimális átalakítással, ami eredetileg nem hibridnek lett tervezve, de kell valami rásegítés hogy a zöldkártya mérésen megfeleljen az szigorodó előírásoknak.
Ez csak azért baj, mert benne hagyták a turbót, a szíjakat, az önindítót, amire semmi szükség, akkor ha fogják ugyan ezeket az alkatrészeket, és rendesen összerakják hibridnek, így pedig a felár is indokolatlan lenne, főleg hogy ez a 3kW és a hozzá tartozó akku ~40ezret ér, nem 200-at.
Ne kinlodjon, csak nem.lesz munkája. Rengeteg a diplomás, dolgozni senki nem akar.
De nem.az én dolgom, nekem nincs és.nem.is volt ilyen problémám, minden szülö maga dönti el mit eröltet a gyekeire vélt jo szándékbol
Meg hát az se szerencsés ha saját magunkbol indulunk ki a gyerek tehetségét illetöen. Szerintem.
Nekem sikerült pont ezért is ugrottam bele anno.
Tehülye vagy, nincs is 2.3as, 2.2 van de az meg pont nem.szar.
Tessék kérdezhetsz ivekó 2,3 as üresen megy az mint az ezüstnyíl, rádobattam 2 tonnát egyszerűen lehetetlen volt megelőzni vele a 60 al cammogó ifát ráadásul 5 gangos a váltója. Egy harmatgyenge fos sosem vennék. A master 2,5 feles motorjával ösztömegben 2 szer átugorja meg még legalább annyiszor meg is kerüli. Mondjuk 2010 utáni masztert sem vennék az valóban mindennek a legalja az szerintem merénylet a kisáruszállításra. De,hogy 2,5 alatt semmit sem vennék az is tuti.
az enyém szerintem 40x40x8 az 500/ db volt
na abból az 1000 cm2 ből fut 80%-k
Engine
2.2 L ZSD I4 Diesel (until 2011)
2.0 L Fiat Family B 250 I4 Diesel (starting from 2011)
2.3 L Iveco F1A I4 Diesel
3.0 L Iveco F1C I4 Diesel
3.6 L Pentastar V6 Petrol
Transmission
6-speed GM M40 manual
6-speed Chrysler 62TE autom
Nem tukorbol toltatok az asztmaban.
többet látsz a nagy méretű osztott, nagylátószögű minden irányban mozgatható, fűthető visszapillantó tükörbe mint a fos asztrádba. 100-szor jobb vele tolatni mint bármilyen személyautóval aminek homokozó lapát méretű tükörjei vannak. Ezekre nem kell tolatókamera mert felesleges
Ezek mind öregek amiket mondasz, valszeg az összes km bennük van és már -300kg a sajáttömegből mert elporladt.
Hulye vagy mint a hegyi kecske.
mondom hogy iveco a 2,3 as.
Maradj a totya fosnal.
felejtsd már el ezeket a 2,3 ford motorokat a világ leghitványabb szarjai Egy betegágy az egész 2,5 2,8 3,0 ezek közül nézzél mindegy mit a váltó 6 gangos legyen
Most nézegettem hogy 900ft alatt nincs a 69x40x10 gyeprács
Te csak tudod!
szomszédok kedvence lehetsz
A bejárónál 7db 60x40 van egy sorban mert kb 4 méter széles (4,2 lesz így) a bejáró
Aztán 30 méter minimum de ha ott is lesz ahol a kocsi áll akkor inkább 35
Ehhez jön még vagy 40-45 méter szegély kialakításáról függően
Szerintem még kicsit alá is becsültem a forintot
Plusz jó pár kanyar mire hazahordok ennyi rácsot
A néprajz szak szerintem tuti befutó
asszonynak volt egy bakancs majd egy gömbőc szvitty, kiváló autóknak tartom.
Vitarából a legolcsóbb, legprolibb változat 3 hengeres, ezer köbcis. a normális an egynégyes négyhengeres turbómotor van, 140 lóerővel.