Van ilyen gyomírtó ami a füvet nem bassza ki,de az ilyen gyomnövényeket igen. Csak nem adják oda neked,hanem valami vegyész igazolásra veheted meg. Szóval ismerős kell...de működik.
Na ezt nem értem mire jó. "földre nem ülünk" erre kihajtja a létrát és felmászik a pilótafülkébe tényleg kényelmesebb.
Mert ha olyan környéken lakik valaki, meg kell a raklap méretű csomagtartó, vontatás, vagy akármi azt értem, de a SUV kategória számomra értelmezhetetlen, mert pont arra amire való nem jó.
Az egy dolog, de vissza nő a kis geci.
Gyomirtózás, napi fűnyírás, gyomlálás, mindent kibír ez a rohadék. Volt olyan hogy este lenyírtam reggel meg már ott volt az a pihés gömb, olyan gyorsan kinőtt.
Meg szerintem ezek figyelnek engem és elbújnak amikor jövök
Nem biztonságos....
A szerelőm azt mondta,hogy Atis...ezek a Kiák,Hundájok nem rosszak hidd el. Lehet...
De lehet régimódi vagyok,nekem a komfortérzetem akkor tökéletes, ha egy ismert és bizonyított márkájú kocsim van.
Tudom minden kocsi jó ha 5 évesen lecseréljük ,de nem minden kocsinak egyforma az anyaghasználata,minősége stb...
Ezeknek a városi terepjáróknak is megvan a felhasználási területe,de kizártnak tartom, hogy az egy iskola parkolója csúcsidőben,vagy egy bevásárlóközpont mélygarázsa legyen...
Hát ja. Az asszonkának mi is ilyet vettünk, cica SUV, nem tank, Vitara. Ő szereti, mert jól kilát belőle, meg nem belehuppanni kell fentről, hanem felmászni rá Városba pont jó, igaz, várostáblán kívül sosem megy vele, és sztem még 80 felett se ment az elmúlt 4 évben
Oda jó ahol keveset mozognak az autóval rajta. Gyalog, bringával meg csak.hogy ne legyen sár, arra tök jó. Ember nem.látott még ilxet évek távlatában. Nekem.csak pár darab van járda gyanánt de az is süllyed le pár év alatt, már kétszer ástam ki. Az ismerősöm az összeset felszedte a garázs elől.meg a bejáróról vagy tízév után és térkövezett helyette.
Én még a Kia Ceed kombit is túlzóan nagynak tartom - kettőnknek. Ezért biztosan vissza fogok ülni egy kisautóba. Sokkal kevesebb fogyasztás, könnyebb parkolás, és nekünk biztosan elég lesz. (Autóval sem megyek egy nap 3-400 km-nél többet, annyit meg anno a kis Yarisban is elvoltam - a legtöbb egy nap 685 km volt, na akkor már minden bajom volt estére).
Pedig megveszik az asszonkának mer az a biztonságos. Igaz autópályán nem egyet előzök ki 100-al mert fél tőle, parkolni meg se próbál csak ahol legább négy autónyi hely van. Biztonságosan közlekedni viszont nem tud vele.
Az hogy kinő a fű közte ,nem biztos. Ugyanis nyáron ha napos helyen van,a beton annyira meleg hogy kiég a fű. Nálam van egy 20 méteres szakasz a térkő járdán amit egész nap süt a nap ,mellette kiég a fű. Nem tudok mit csinálni vele...
Rakd akkor úgy.
Mondjuk elég szar visszaszedni évek multán ott ahol megsüllyed. A sima térkő is szivat pár év után ahol lejjebb ment a homikágyban, pedig az kissebb és könnyebb feladat.
Kijáratás nem megoldás, sajnos marad benne bőven, hogy szétmarja a réz alkatrészeket az etanolos víz.
Le kell ereszteni a régebbi karburátorokból ha 1 hétnél tovább nem indítod be. Az újabbak azok bírják, mert azokban rozsdamentes alkatrészek vannak többnyire, de a lerakódás ezeknél is gond, de szerencsére ezt oldja a benzin, ha kap frisset.
OMW-s csóka egyszer nyilatozott, hogy a premium benzinjükben csak 5% a bio összetevő, és az sem etanol, hanem olyan ami nem vizesedik, szóval az lehet jó lesz.
Többi cégnél nem lehet tudni mi van benne.
Mert ha olyan környéken lakik valaki, meg kell a raklap méretű csomagtartó, vontatás, vagy akármi azt értem, de a SUV kategória számomra értelmezhetetlen, mert pont arra amire való nem jó.
Gyomirtózás, napi fűnyírás, gyomlálás, mindent kibír ez a rohadék. Volt olyan hogy este lenyírtam reggel meg már ott volt az a pihés gömb, olyan gyorsan kinőtt.
Meg szerintem ezek figyelnek engem és elbújnak amikor jövök
A szerelőm azt mondta,hogy Atis...ezek a Kiák,Hundájok nem rosszak hidd el. Lehet...
De lehet régimódi vagyok,nekem a komfortérzetem akkor tökéletes, ha egy ismert és bizonyított márkájú kocsim van.
Tudom minden kocsi jó ha 5 évesen lecseréljük ,de nem minden kocsinak egyforma az anyaghasználata,minősége stb...
Ezeknek a városi terepjáróknak is megvan a felhasználási területe,de kizártnak tartom, hogy az egy iskola parkolója csúcsidőben,vagy egy bevásárlóközpont mélygarázsa legyen...
Városban lakom,nincs szükségem városi terepjáróra. Szopás minden vele..parkolás stb. Ja hogy divat? Hááát...kihagyom
Mondjuk elég szar visszaszedni évek multán ott ahol megsüllyed. A sima térkő is szivat pár év után ahol lejjebb ment a homikágyban, pedig az kissebb és könnyebb feladat.
Le kell ereszteni a régebbi karburátorokból ha 1 hétnél tovább nem indítod be. Az újabbak azok bírják, mert azokban rozsdamentes alkatrészek vannak többnyire, de a lerakódás ezeknél is gond, de szerencsére ezt oldja a benzin, ha kap frisset.
OMW-s csóka egyszer nyilatozott, hogy a premium benzinjükben csak 5% a bio összetevő, és az sem etanol, hanem olyan ami nem vizesedik, szóval az lehet jó lesz.
Többi cégnél nem lehet tudni mi van benne.