vettem egy 2 méteres vízmértéket, aztán avval húztam el egyenesre
a lejtés egy negyed buborék volt ami igazándiból észrevehetetlen de kellett pár centi a jövőben lerakásra kerülő úthoz
ha már sóder meg térkő meg babámfasza akkor telibe kell betonozni az egészet, negyede meló és fele pénz
szomszédnál van vagy 30 centi sóder döngölték 2 napig szegélykő színes mocsok drága térkő, aztán kb 15 év távlatából esős időben meglátszik melyik a sárga és melyik a vörös kő de szárazon semmi, pár helyen megsüllyedt egy kicsit, egy helyen nagyon, a követ az istennek se tudjuk felszedni mert valamiért nem mozdul
kb 3x annyiba került mintha telibe betonozza és tesz rá valami mintát
Az, egy olcsó műanyag fos. Városba szaladgálni való. Kint már kényelmetlen, pattog, zajos, billeg meg nem is megy (a mienk legalábbis, 1,6 szívó, az 1,4T állítólag sokkal fürgébb)
Régi mechanikus automatákat rühelltem. Most már azért tudnak olyan jól programozni, hogy ne zavarjon ha nem én választom ki a fokozatot.
De aki nem szokott automatát vezetni, annak azért szokni kell. Újoncoknál mindig kitámasztok, mert tuti megpróbálnak kuplungolni a fékpedálon
Nekem nem volt, de vezetni vezettem.
De van egy szomszédasszonyom, aki TÉNYLEG nem tud kezelni egy manuális váltót - na neki egy diesel (mi más?) automata Corollája van.
Ma én is elgondolkodtam egy Tesla CyberTruck-on. Tudod ami 3mm vastag acéllemezből van.
Előttünk történt egy baleset. Mindenki várt a sorára hogy a szembejövőktől ki tudja kerülni. A barom meg elkezd a zöldsávon toszakodni meg bevágni elém...ráfeküdtem a dudára és visszatoltam, de azért szorítottam hogy ne húzzam meg a Priust, de úgy tűnik én jobban éreztem a kocsim méreteit és megfélemlítettem egy ilyen acél tankkal viszont nem nagyon kéne centizni, meg a fényezés miatt aggódnom ilyenkor
A másik meg, pont egy Vitarás vén fasz, meg csak úgy kikerült valamit az én sávomon keresztül, index és tükör nélkü hogy majdnem elbaszott motorral. Se a dudára, se a motorhangra nem kapta fel a fejét, gondolta előbb még befejezi amit elkezdett....na felmerült hogy le kéne rúgni a tükrét, ha már úgy sem használja....mindig mondom, nehéz az élet géppuska nélkül
Pedig olyan jók az utak Pesten is, hogy van értelme.... a sportage 2-vel nem lassitok meg a Demszky pogácsáknál sem.... ha meg van tankolva plusz benne ülök az 2T.... automata, dízel.... asszonynak csak annyit mondtam, ha valaki okoskodik, csak nyomj egy gázt, az auto majd eltakarit mindent és mindenkit
a lejtés egy negyed buborék volt ami igazándiból észrevehetetlen de kellett pár centi a jövőben lerakásra kerülő úthoz
ha már sóder meg térkő meg babámfasza akkor telibe kell betonozni az egészet, negyede meló és fele pénz
szomszédnál van vagy 30 centi sóder döngölték 2 napig szegélykő színes mocsok drága térkő, aztán kb 15 év távlatából esős időben meglátszik melyik a sárga és melyik a vörös kő de szárazon semmi, pár helyen megsüllyedt egy kicsit, egy helyen nagyon, a követ az istennek se tudjuk felszedni mert valamiért nem mozdul
kb 3x annyiba került mintha telibe betonozza és tesz rá valami mintát
De aki nem szokott automatát vezetni, annak azért szokni kell. Újoncoknál mindig kitámasztok, mert tuti megpróbálnak kuplungolni a fékpedálon
De van egy szomszédasszonyom, aki TÉNYLEG nem tud kezelni egy manuális váltót - na neki egy diesel (mi más?) automata Corollája van.
Előttünk történt egy baleset. Mindenki várt a sorára hogy a szembejövőktől ki tudja kerülni. A barom meg elkezd a zöldsávon toszakodni meg bevágni elém...ráfeküdtem a dudára és visszatoltam, de azért szorítottam hogy ne húzzam meg a Priust, de úgy tűnik én jobban éreztem a kocsim méreteit és megfélemlítettem
A másik meg, pont egy Vitarás vén fasz, meg csak úgy kikerült valamit az én sávomon keresztül, index és tükör nélkü hogy majdnem elbaszott motorral. Se a dudára, se a motorhangra nem kapta fel a fejét, gondolta előbb még befejezi amit elkezdett....na felmerült hogy le kéne rúgni a tükrét, ha már úgy sem használja....mindig mondom, nehéz az élet géppuska nélkül